sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Incepator Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   kodat 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-April 06

Scris 06 September 2006 - 08:56 AM

daca le ai cat de cat cu engleza intra pe

http://www.photoxels..._histogram.html

sper sa-ti fie de folos. Bafta!

:flowers:
0

#12 Utilizator offline   Zhivago 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-August 07

Scris 04 May 2008 - 08:39 PM

Sal!Sunt incepator si mi-am luat un sony cybershot w55 si as dori sa aflu ce este Metering mode (multi, center, si spot) si legat de autofocus: am 2 optiuni: single si monitor...nu prea stiu kre e treaba cu ele!!Mai am o nelamurire: am inteles k pentru poze in miscare trebuie un timp de expunere scurt(la mine timpu de expunere se pune automat in functie de luminozitate) si in intuneric imi arata k timpul de expunere este 1/40 deci este mare si totusi ies mai bine pozele facute asa, cu blitz, decat cele la lumina zilei!v-am spus sunt noob nu ma pricep si am mai citit pe niste siteuri despre fotografie dar m-au lamurit doar in mare, si am vazut k se vorbeste mai mult despre aparate profesionale... :spiteful: :jester:
0

#13 Utilizator offline   Ynamicul#789 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-April 08

Scris 04 May 2008 - 08:41 PM

Vezi postareaZhivago, la May 4 2008, 08:39 PM, a spus:

Sal!Sunt incepator si mi-am luat un sony cybershot w55 si as dori sa aflu ce este Metering mode (multi, center, si spot) si legat de autofocus: am 2 optiuni: single si monitor...nu prea stiu kre e treaba cu ele!!Mai am o nelamurire: am inteles k pentru poze in miscare trebuie un timp de expunere scurt(la mine timpu de expunere se pune automat in functie de luminozitate) si in intuneric imi arata k timpul de expunere este 1/40 deci este mare si totusi ies mai bine pozele facute asa, cu blitz, decat cele la lumina zilei!v-am spus sunt noob nu ma pricep si am mai citit pe niste siteuri despre fotografie dar m-au lamurit doar in mare, si am vazut k se vorbeste mai mult despre aparate profesionale... :spiteful: :jester:

parca ziceai ca ai citit manualul :think:
0

#14 Utilizator offline   Zhivago 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 08-August 07

Scris 05 May 2008 - 02:10 PM

Vezi postareaYnamicul#789, la May 4 2008, 09:41 PM, a spus:

parca ziceai ca ai citit manualul :o:

Da am citit manualul dar de exemplu la autofocus mode d unde pot sal pun pe Monitor sau Single imi zice doar atat: "alege modu de focalizare" iar la Metering mode imi zice "Stabileste metoda de masurare" !!asta e tot ce am gasit in manual!!si despre faza cu fotografiile in miscare si cu timpu d expunere nu se spune nimic in manual, ma rog nici nu cred k o sa scrie despre asta in vre-un manual d kmera foto.... :hi: :o:
0

#15 Utilizator offline   Ynamicul#789 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-April 08

Scris 05 May 2008 - 02:21 PM

tre' sa alegi modul "sport" pentru imaginile rapide, si apoi alege "multipe" pentru metering mode.
La ce ai tu nu prea se merita restul.
cât despre "monitor" sau "single", cred ca e vorba de dinamic sau fix, ca asea e la sony, ei sunt mai mult învatati sa faca walkman-uri si telefoane erricsson.
stai pe "single", as zice io.
0

#16 Utilizator offline   *fulgdenea* 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 16-May 07

Scris 19 July 2009 - 11:01 AM

Cum se fac fotografiile la tablouri? fara sa cada lumina intr-un anumit loc, fara sa se schimbe culorile, fara sa apara marginile bombate, sa fie luata si poza din profil etc.
(solicit sugestii ca pentru copii de gradi :doh: )
0

#17 Utilizator offline   Tavi99 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 04-November 06

Scris 19 July 2009 - 10:10 PM

Vezi postareafulgdenea, la Jul 19 2009, 12:01 PM, a spus:

Cum se fac fotografiile la tablouri? fara sa cada lumina intr-un anumit loc, fara sa se schimbe culorile, fara sa apara marginile bombate, sa fie luata si poza din profil etc.
(solicit sugestii ca pentru copii de gradi :doh: )

Uite o discutie pe tema asta:
http://www.fotomagazin.ro/forum/viewtopic....hlight=tablouri
0

#18 Utilizator offline   *fulgdenea* 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 16-May 07

Scris 21 July 2009 - 11:20 PM

multumesc, sunt ceva informatii acolo dar fac ca totul sa para chiar mai complicat
am incercat sa aplic unele sugestii simple dar n-a iesit cum trebuia

astept sfaturi!
0

#19 Utilizator offline   Fbuflea 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 13-August 09

Scris 13 August 2009 - 06:06 PM

bani pe net
CITESTE !!! cateva click-uri pe zi si castigi bani !!!
FRATILOR........nu-mi vine sa cred.....METODA CEA MAI SIMPLA DE A FACE BANi !!!! nu fi indiferent !!!! INCEARCA SI TU SI o sa ma cauti sa-mi multumesti !!!! NU te costa nimic nu iti ia foarte mult timp. Oricum stai toata ziua pe net...., nu strica sa incerci sa si primesti ceva pentru asta. Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu ? REPET...nici un LEU.....Solutia e foarte simpla. Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Urmeaza pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente: (NU AM CREZUT NICIODATA ATUNCI CAND VEDEAM RECLAME LA ASA CEVA-ZICEAM CA-S PROSTII-DAR UITE CA NU E ASA-AM INCERCAT SI EU SA VAD CARE E TREABA-SE PARE CA AVEAU DREPTATE)

1. Mai intai copiaza acest link: http://B-U-X.net/?r=buflea

2.Urmatorul pas e sa te inscrii (la register, dreapta sus ), completand toate casutele care apar acolo.La REFFERER scrii "buflea" (daca nu e deja scris)--!! --.

3. Apesi pe Surf *** si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde ( secunde pe care ti le arata scurganduse in stanga sus de tot )...dupa aceste 30 de secunde scurse , chiar langa ele o sa iti indice imediat un cod ( ca ex. apare asa :"click qv")..in centrul paginii sus de tot se afla 4 sau 5 coduri... tu trebuie sa dai click pe codul care ti-a fost indicat . Pentru fiecare site pe care intri vei primi 0.01$ ....nu e mult...dar gandeste-te ca daca faci asta in fiecare zi e ceva..... De asemenea pe link-urile care ti le da acolo poti ( trebuie ) sa intri doar odata pe zi. ( Retine !!! trebuie sa intri doar o singura data pe zi si sa dai click pe linkurile respective , in caz contrar , ti se va lua din castig cate $0,01 la fiecare link accesat din nou in aceeasi zi .

Foarte important !!! ca venitul tau sa creasca considerabil trebuie sa gasesti cat mai multi oameni care sa se inscrie prin intermediul tau si sa acceseze si ei la randul lor aceste linkuri....la fiecare link accesat de ei primesti cate $0,01 » .Cu cat reusesti sa aduci mai multi oameni, cu atat iti cresc veniturile!!!

4. exemplu: » Tu dai click 10 *** /zi = $0.10 » 100 referrals (cei care se inscriu prin intermediul tau) dau click 10 ***/zi = $10.00 » Cistigul tau pe zi = $10.00 » Cistigul tau pe saptamina = $70.00 etc (e simplu) »

5.Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la 10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe 'Payments'sau "cashout" si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 30 de zile lucratoare fie pe card Visa fie prin depozit bancar, in functie de cum vrei tu. Daca nu ai incredere ca o sa primesti banii la timp poti sa intri pe forumul site-ului si sa vezi ca acolo toti zic ca nu e nici o problema cu retragerea banilor.

6.Important este sa fi constant,sa intri in fiecare zi pe site si sa deschizi site-urile din 'surf ***'.... Cam astia ar fi pasii. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Site-urile pe care o sa intri platesc bani foarte multi ca sa primeasca vizitatori si merita sa profiti de asta. Eu sunt membru pe site-ul asta si pana acum fac 450 dolari pe luna. E drept, nu e mult, dar avand in vedere ca tot ce fac e sa intru pe link-urile date de ei timp de 30 de secunde eu zic ca merita,e un venit frumusel si constant ... nu ezitatzi e pe bune !!!

O sa-ti mai indice sa iti faci un cont pe alert pay pt luarea banilor,atunci cand te inregistrezi dar este simplu de facut. SUCCES!!! SI NU UITATI SA INTRATI IN FIECARE ZI SA DATI CLIK PE LINK-URI PENTRU A NU PIERDE NISTE BANI.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Imagini care se misca,au efecte
am nevoie urgent de asemenea imagini