Anathema worth listening to....
Scris 03 July 2006 - 11:32 AM
e o recomandare...asculta...dak esti dur, ia primele albume. dak vrei sa filosofezi iale p ultimele...nu vreau sa stiu c crezi, ci doar sa ii asculti
Scris 03 July 2006 - 01:14 PM
sac...eu iti spun si ce cred, deoarece deja am ascultat destul
melodiile fara groh sunt superbe. crestfallen si pentecost nu ma incanta in mod deosebit. in schimb alternative 4 si judgement sunt super albume. instrumental excelent voce super si versuri superbe. cine n-a ascultat anathema pana acum sa faca bine si sa asculte
Scris 05 July 2006 - 08:17 AM
pe lake of tears si anathema imi casunase acu ceva timp, vreo 2 ani, cand nu aveam net
si ii ascultam toata ziua
albumele mentionate de seraphimovic sunt superbe intr-adevar dar nici restul nu imi displac, au niste versuri superbe, chiar acum ascultam wings of god
judgement e albumu meu preferat
albumele mentionate de seraphimovic sunt superbe intr-adevar dar nici restul nu imi displac, au niste versuri superbe, chiar acum ascultam wings of god
judgement e albumu meu preferat
Scris 05 July 2006 - 08:58 PM
anathema e una din foarte putinele trrupe (2-3 la numar) care imi pot indice acele stari de extaz muzical. mai ca i-as pune langa pink floyd.
haleluia. desi daca ati ascultat ultima pesa pusa pe site...hmmm....i`ll stick to alternative 4:D
haleluia. desi daca ati ascultat ultima pesa pusa pe site...hmmm....i`ll stick to alternative 4:D
Scris 07 July 2006 - 03:47 PM
anathema .... una din trupele care m-au indrumat pe mine sper "metal" ... imi place absolut toata discografia...chiar si primele albume pe care cantau un doom-death ...
uimitoare schimbarea de stil ... dupa plecarea lui J. White ... pe un singur album au mai stat prin zona doom (The Silent Enigma) .. apoi influentele Pink Floyd au pus stapanire pe ei ...
oricum raman una din trupele de calibru pentru zona metal ... si merita respect
uimitoare schimbarea de stil ... dupa plecarea lui J. White ... pe un singur album au mai stat prin zona doom (The Silent Enigma) .. apoi influentele Pink Floyd au pus stapanire pe ei ...
oricum raman una din trupele de calibru pentru zona metal ... si merita respect
Aceasta postare a fost editata de my dying bride: 07 July 2006 - 03:48 PM
Scris 22 October 2006 - 05:33 PM
Anathma.Daca toti fanii si-ar taia venele dupa ce asculta
un album,unde ar ajunge trupa?Trebuia sa fii echilibrat
si plin de vointa sa depasesti momentul.Ramaneti vii.
un album,unde ar ajunge trupa?Trebuia sa fii echilibrat
si plin de vointa sa depasesti momentul.Ramaneti vii.
Scris 31 October 2006 - 05:28 PM
mie nu mi-a venit sa-mi tai venele pe anathema si am ascultat mult cand am fost foarte deprimat. poate nu-s eu genul sinucigas
anathema are farmecul ei va ramane mereu aproape de inima mea
Scris 04 November 2006 - 05:48 PM
..ohoho...bun topic..excelent..ii ador....super tari..One last goodbye si Forgotten hopes.. my favourite songs
..:*:**:
Fisiere atasate
-
1WFR7H425366_02.gif (43.56K)
Number of downloads: 6
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Darius - o voce noua in hip hop-ul romanesc | dariusdio | 0 | 1.338 |
|