Care caine este cel mai potrivit pentru paza? pareri privind alegerea cainelui de paza
Scris 02 July 2006 - 08:30 PM
Dupa capul meu, am ales ciobanescul german. Insa am fost descurajat de catre un amic, care mi-a spus ca fara sa fie dresat, acest caine nu e bun de nimic.
Voi ce parere aveti?
Scris 03 July 2006 - 08:07 AM
Scris 03 July 2006 - 08:26 AM
hans, la Jul 2 2006, 09:30 PM, a spus:
Dupa capul meu, am ales ciobanescul german. Insa am fost descurajat de catre un amic, care mi-a spus ca fara sa fie dresat, acest caine nu e bun de nimic.
Voi ce parere aveti?
Cine ti-a spus ca fara dresaj ciobanescul german este bun de nimic, te-a pacalit. Ciobanescul german are simtul proprietatii si o sa fie cam greu sa intri pe "teritoriul" lui odata ce stie ca este doar al lui. Probabil amicul tau se referea la mancare(si nu stiu nici un caine care daca nu este dresat sa refuze hrana de la strain). Si asta ti-o spune cineva care are ciobanesc german
Scris 03 July 2006 - 05:53 PM
arana, la Jul 3 2006, 09:07 AM, a spus:
Am auzit despre rottweileri ca in primii doi ani sunt departe de ceea ce ai astepta de la un caine de paza adevarat. Insa recupereaza dupa aceea...poate prea mult.
Acolo in zona unde vor locui, iarna este foarte frig...iar in casa nici vorba de stat. Sunt usor adaptabili la frig, viscol, eventual umiditate? Vara n-ar fi nici o problema...umbra e berechet.
condors, la Jul 3 2006, 09:26 AM, a spus:
Multumesc pentru sfat!
Cum crezi ca s-ar adapta conditiilor pe care le-am amintit mai sus? Tocmai din cauza acestora am luat in calcul si ciobanescul caucazian, desi probabil ca nu se ridica la nivelul celui german in ceea ce priveste indeplinirea sarcinilor. Are o blana groasa, si s-ar putea sa-i fie mai usor iarna.
Scris 03 July 2006 - 06:00 PM
hans, la Jul 3 2006, 06:53 PM, a spus:
dacă este foarte frig, orientează'te spre un ciobănesc mioritic...ei īs obişnuiţi cu frigu', dar pentru orice eventualitate io īs de părere că poate ar trebui să cauţi puţin pe google despre rasele astea, cred că te'ai edifica mult mai repede
Scris 03 July 2006 - 06:46 PM
arana, la Jul 3 2006, 07:00 PM, a spus:
Gugalu' e intr-adevar tare!
Cat despre mioritic, nu stiu de ce mi se pare un pic cam ... lenes si ... nu are mutrisoara aia inteligenta a ciobanescului german.
Scris 03 July 2006 - 06:52 PM
hans, la Jul 3 2006, 07:46 PM, a spus:
Cat despre mioritic, nu stiu de ce mi se pare un pic cam ... lenes si ... nu are mutrisoara aia inteligenta a ciobanescului german.
k
Scris 03 July 2006 - 11:02 PM
Scris 03 July 2006 - 11:51 PM
hans, la Jul 2 2006, 11:30 AM, a spus:
Corcitura intre Husky si Alaskan lup !?!?!?
n-ai fost recomandat ca lumea !!! E foarte bland animalul doar sa nu-l atingi in anumite locuri si sa nu-i maninci mancarea !!! Un prieten in Ottawa are un exemplar din asta de culoare crem.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ciobanesc Mioritic conditii climatice | Andypandaursul | 6 | 2.458 |
|
Rottweiler | Dedelyna15 | 1 | 1.332 |
|
Chestionar:
de rasa sau nu? |
kitty | 162 | 32.731 |