sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Hepatita A Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   danaclaudia 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-July 06

Scris 02 July 2006 - 01:04 PM

buna ziua,
ma numesc dana si scriu pentru prima oara in acest forum
de 7 zile amfost depistata cu hepatita virala a si sunt un pic in dubii cu ce am voie si cu ce nu am voie sa maninc
mi s-a recomandat sa ma odihnesc cit mai mult ,iar despre mincare mi s-a spus ca am voie orice
in acest moment nu prea pot minca nimic si de aceea va cer un sfat ce as putea sa maninc fara sa-mi mai fie greata
va multumesc si va doresc o zi buna
0

#2 Utilizator offline   EmmaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-April 06

Scris 03 July 2006 - 05:02 AM

Vezi postareadanaclaudia, la Jul 2 2006, 02:04 PM, a spus:

buna ziua,
ma numesc dana si scriu pentru prima oara in acest forum
de 7 zile amfost depistata cu hepatita virala a si sunt un pic in dubii cu ce am voie si cu ce nu am voie sa maninc
mi s-a recomandat sa ma odihnesc cit mai mult ,iar despre mincare mi s-a spus ca am voie orice
in acest moment nu prea pot minca nimic si de aceea va cer un sfat ce as putea sa maninc fara sa-mi mai fie greata
va multumesc si va doresc o zi buna

Daca ai avea hepatita virala A, acum ar trebui sa fii in spital, la boli contagioase, pentru 3 saptamani. Nu ai precizat tratamentul prescris, cat despre regimul alimentar... scuze, dar medicul probabil ar mai trebui sa treaca pe la cursuri o data!!!
Ca antiemetic, de regula sa ia Emetiral, dar nu-ti recomand. Mananca lamaie, 1-2 pe zi, daca nu poti asa, tai-o cubulete si amesteca cu miere.
Mancarea: fara carne de porc, doar pui, peste si vita, fiarta, nicidecum prajita. Excluzi din meniu orice prajeala, rantas, fasole, mazare, mezeluri, conserve..... si lista poate continua. Este interzisa, de asemenea, sarea.

Parerea mea este sa te consulte si alt medic pentru a confirma sau infirma diagnosticul. Fica mea a fost suspectata de hepatita virala A, iar ea, de fapt, avea apendicita :blink:
0

#3 Utilizator offline   danaclaudia 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-July 06

Scris 03 July 2006 - 12:52 PM

Si eu va dau dreptate ca ar trebui sa fiu in spital de boli contagioase.
am fost deja consultata de 7 medici care erau tare nedumeriti ce boala am
Din pacate acum traiesc de ceva timpin austria si medicii de aici sunt f. ciudati
efectiv dupa 5 zile de spitalizare in care m-au examinat ca pe un cobai ,m-au trimis acasa ,spunind ca imi trebui odihna si ca asta nu trebuie sa se intimple neaparat in spital
aici cazurile de hepatita sunt extrem de rare si spun tot ei ca as fi luat in ultimul concediu pe care l-am avut in romania
de aceea am apelat poate ma poate sfatui cineva ce sa fac ca doctorii aici spun ca pot minca orice,iar eu am auzit pe cind eram copil ca trebuie tuinut un regim
oricum va multumesc ptr sfaturile date o sa-mi fie sigur de ajutor,eu nu stiam ca trebui sa maninc fara sare si mincam f. sarat
va multumesc inca o data si va doresc o zi buna

Aceasta postare a fost editata de danaclaudia: 03 July 2006 - 12:54 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Cum sa impac hepatita cu o rinita alergica? Sky  12 8.421
Replici noi Ochii