sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Totusi este trist...... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   amorcito 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 26-June 06

Scris 02 July 2006 - 10:42 AM

Salut
Deschid acest topic din cauza unei stari in care ma aflu de ceva vreme si as vrea sa stiu care este parerea voastra, daca vi s-a intamplat la fel si ce ati facut sau ce ma sfatuiti sa fac.
O sa incep un pic cu trecutul ca sa va faceti o idee cat de cat despre mine; Liceul- o perioada frumoasa in care toti ne indragostim, iubim, suferim invatam lucruri noi. Asa s-a intamplat si cu mine m-am indragostit(si mai bine zis dragostea a venit la mine fara sa fac nimika si io am primit-o), am iubit, eram inconjurat de prieteni, aveam tot ce imi doream din toate punctele si deh nimeni nu era ca mine.A fost o relatie care a durat 4 ani dar care s-a stins din cauza ca nici unul nu a facut nimika sa mentina viu acel foc. Asta a fost. Am trecut peste dar inca mai aveam admiratoare si dupa vreo 6 luni am inceput sa ies cu alta fata intre timp ne-am indragostit si a inceput a 2-a rel a mea serioasa. A fost f frumos dar din pacate nu mi-a oferit la fel de mult cat i-am oferit io. Pentru ea am facut multe chestii am renuntat la prietenii din liceu (pt ca in gasca aia era si fosta cu care nu se intelegea de loc), mi-am facut cel mai bun prieten din ea(mare greseala) si eram mereu impreuna chiar nu faceam nimik fara ea. Am stat impreuna alti 3 ani, ani in care am sperat ca se va schimba si imi va oferi de ceea ce aveam nevoie dar nu s-a intamplat si ne-am despartit acum 1 an in conditii amiabile. Viata merge inainte mi-am zis----nu o fi dracul asa de negru dar se pare ca dracul a fost f f f f negru in sensul ca nu am mai reusit sa am nici o rel si nu e vb ca nu am intalnit pers care sa nu imi placa, pur si simplu nu reuseam sa comunic cu ele, sa mai fiu asa cum eram inainte....Incet incet am inceput sa ma inchid in mine dar speranta inca mai aveam ca o sa intalnesc pe cineva. Ironia sortii este ca am devenit amic f bun cu 2 dintre cele cu care am incercat sa am o rel.Pt ca totul sa fie si mai "Ok" afacerile au inceput sa se restranga si ele si sa nu mai castig atatia bani.Ba mai mult e tragic sa vezi ca si asa zisi prieteni(gasca) incep sa te evite(cauza-fosta s-a cuplat cu cineva si ca sa nu imi fie mie rau....desi io le-am zis ca nu ma deranjeaza ca a trecut 1 an).Au inceput sa apara intrebarile de genul :De ce m ise intmpla mie, Ce am facut k sa merit asta, Oare de ce nu sunt bun...., samd. Sa nu credeti ca m-am inchis in casa, ies in oras,cluburi nu ratez partyurile dar mi se pare ca ceva acolo in mine nu mai e ok. In starea asta m-am intalnit cu EA. Nu am sperat la inceput, am inceput sa ne vedem dupa 2 luni, timp in care nu am facut nimika referitor la EA. EA a fost cea care a zis sa iesim prima oara in oras sa bem o cafea.Incet incet am inceput sa iesim des, sa ne plibam, sa ne povestim,chiar sa intrevedem o mica vacantza-ciudat pentru ca nu eram impreuna dar sentimentul meu a fost ca mergeam in directia buna. Eram iar vesel zambeam, plin de energie asa cum nu mai fusesem de multa vreme.SPERAM IAR! MA indragostisem asa cum nu am mai fost pana acum. A urmat o discutie cu ea in care mi-a zis ca vrea sa fim amici la inceput, ca nu stoie ce simte, ca ii tb timp penrtu o noua rel. Ok am zis ca o sa-i ofer timpul de care are nevoie increzator iar in mine. Din pacate se pare ca si aceasta incercare a mea se duce spre o noua rel de amicitie-parca am lipici la asa ceva. Ba mai mult a inceput iar sa iasa cu fostul sa mearga in excursie cu el. Am sentimentul trist ca am fost catalizatorul intre cei 2. Si iar am revenit la starea mea de dinainte de a o cunoaste.Chiar am impresia ca nu mai am nici o putere ca totul a inghetat si ca nu mai am energia necesara sa trec peste. Mai mult singura chestie care imi mai da ceva energie este gandul ca imi vine in curand motorasul si o sa pelc sa ma plimb cu el.
Acuma la sf cand am recitit imi vine sa rad-de mine cand ma gandesc ca mi se intampla toate astea, mie care nu aveam nici o grija, pt care totul era simplu;ca am postat aici, ca am o mica "depresie".
Tote cele bune
0

#2 Utilizator offline   timisoreanul 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-July 06

Scris 02 July 2006 - 11:00 AM

Am citit ce ai scris dar parca nu sunt destule informatii despre tine ca sa judec situatia. Printre randuri ai scris ca nu mai castigi aceiasi bani ca inainte; sa fie oare banii care au facut sa fii cautat de fete si prieteni? Fiindca d.p.d.v.sufleteste am impresia ca esti disponibil pentru o relatie, ca poti oferi dragoste cuiva. Sau ai cumva vreo problema care le indeparteaza pe fete de tine? Eu sunt mai in varsta, deci am ceva mai multa experienta decat tine, dar nu am suficiente date ca sa judec.
0

#3 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 02 July 2006 - 09:56 PM

Vezi postareaamorcito, la Jul 2 2006, 11:42 AM, a spus:

Deschid acest topic din cauza unei stari in care ma aflu de ceva vreme si as vrea sa stiu care este parerea voastra, daca vi s-a intamplat la fel si ce ati facut sau ce ma sfatuiti sa fac.

Am facut ce era normal sa fac. Am pus punct si am mers mai departe. Oricat de greu de acceptat iti pare acum, toate problemele se vor rezolva, mai devreme sau mai tarziu.

Citeaza

Mai mult singura chestie care imi mai da ceva energie este gandul ca imi vine in curand motorasul si o sa pelc sa ma plimb cu el.

Nice, nu iei si pe altcineva la plimbare? :blink:

Citeaza

Acuma la sf cand am recitit imi vine sa rad-de mine cand ma gandesc ca mi se intampla toate astea, mie care nu aveam nici o grija, pt care totul era simplu;ca am postat aici, ca am o mica "depresie".
Tote cele bune

Toti trecem prin asta.
0

#4 Utilizator offline   cristy_05 

• Traieste clipa nu te lasa influentat de ceilalti!
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 10-November 05

Scris 03 July 2006 - 06:23 AM

Mergi mai departe nu stagna....sa ai cat mai multa activitate..singur sa iti ridici moralu cand te ia acea stare de care ne povestesti tu..sa gandesti pozitiv

Aceasta postare a fost editata de cristy_05: 03 July 2006 - 06:24 AM

0

#5 Utilizator offline   issabella... 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 01-July 06

Scris 04 July 2006 - 11:07 PM

cred ca majoritatea oamenilor se confrunta cu o astfel de problema... :yahoo: totul e sa nu te gandesti prea mult la trecut, orice final e si un nou inceput! adevarul ca tu nu ai dat nici prea multe date...de ce s-au rupt relatiile de pana acum...."dragostea a venit la mine fara sa fac nimika " poate tot asa credeai ca si relatiile vor merge faar sa faci nimica, daca e asa ai si tu o parte de vina! si "focul" la care te refereai tu e doar la inceput, mai tarziu alte lucruri leaga o relatie. nu te astepta ca focul sa fie permanent.... :yahoo: si dupa 2 ani sau 3 cand nu o sa mai fie ce e la inceput nu te poti desparti doar pe motivul asta, ca pe urma sa iei o alta relatie, sa stai tot 2-3 ani pana va ajunge la fel....sper ca ai inteles cat de cat ce am vrut sa iti spun.... ;) poopici :yes:
0

#6 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 05 July 2006 - 04:43 AM

Vezi postareaamorcito, la Jul 2 2006, 01:42 AM, a spus:

Salut

Tot sa ai vreo 28 de ani sau mai putini, viata e inaintea ta insa te-ai lasat dus de fete frumoase dar ai avut nevoie si de asta sa te maturezi odata !

Capitol inchis si nu le mai cunosti, nici gasca renumita din cartier, te duci spre alta directie sa eviti o alta tragedie tip romaneasca si devii mai englez cu sange rece.

Ai vina destula in toate relatiile, daca ai o relatie cu o fata dupa 1 an considera-te ca si casatorit. Nu amana sa propui casatorie ca timpul e importiva ta mai tarziu. Se discuta si lucruri serioase la intilniri si in pat dupa ce faci dragoste !!! atunci se decide totul !!! mai ales daca te-ai simtit bine.

Ca barbat, trebuie sa fii energic cu femeile care te duc doar la plimbare si le platesti facturile.

Gresala este al societati ca tot inca baga in capul tineretului iubirea adevarata si interminabila si nimic despre viata reala. Numai visatoare am intalnit si in vacanta cand m-am dus si majoritatea cu capul in nori ca poeziile de dragostea le furnizeaza idei si idealuri. Gresit, ca viata e alta si fetele nu sint chiar zine din basme si Fat Frumos nu mai e prin zona ca nu-i voie cu cai pe bulevarde !!!

Pull Yourself Toghether vorba americanului si cauta sa fii cat mai mult intre oameni si nu in casa daca ai timp liber. NU te lasa pe o ureche si nu mai cauta prietenie cu amici din tinerete. Succes !!!
0

#7 Utilizator offline   thunami 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-October 05

Scris 05 July 2006 - 02:22 PM

Stai linistit! Nu trebuie sa te pirzi. Viitorul tau e intunecat si nesigur pentru ca esti pesimist. Eu am iesit dintr-o relatie de 7 ani destul de sifonat, am mai fost protagonistul unei relatii de cateva luni esuata deoarece nu iubeam, am esuat lamentabil in incercarea de a reface vechea relatie. Si tot nu sunt deprimat. Am zambit, m-am eliberat de toate greutatile sufletest si am renascut spiritual. Si am crezut in iubire si stiam ca fata pe care o voi iubi exista si asteptam cu nerabdare clipa cand o voi cunoaste. Si s-a intamplat. Chiar azi se implinesc 2 luni de cand am o relatie minunata, cu o fata extraordinara. A fost dragoste la prima vedere si ne intelegem si ne completam dubios de bine. As putea sa afirm, in ciuda convingerilor mele, ca parca am fi suflete pereche. Dar nu e vorba de asta. Am invatat din experientele trecute, mi-am educat spiritul si mi-am deschis sufletul. Iubesc matur, iubesc intelept, dincolo de trup, dincolo de materie, dincolo de nevoile mele lumesti. Iubesc...
0

#8 Utilizator offline   amorcito 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 26-June 06

Scris 05 July 2006 - 08:12 PM

Ok mericic de sfaturi ( la toata lumea) dar nu plang dupa fostele (scuze daca asa s-a inteles, atunci cand l-am scris eram un pic bulversat). Cu tot ce am scris despre viatza mea anterioara am vrut sa fac un mic background al meu si sa subliniez momentul in care a aparut EA. Si cum se zice ca dragostea te gaseste pe tinea asa am crezut si mai mult m-am indragostit de ea lulea. Totul parea ca merge in directia buna zambeam mult, ne plimbam, discutam tot timpul, comunicam ba mai mult cei care ne vedeua din afara ziceau ca suntem impreuna, pkanuri unde sa mergem in vacantza. Si toate astea s-au naruit cand s-a impacat cu fostul pt a nu stiu cata oara. Ideea e ca nu am inteles si nu cred ca o sa inteleg care a fost/este scopul ei in viatza mea-(" se zice ca toate pers pe care le intalnim in viatza au un scop si ca nimik nu e intamplator"). Cam asta ma roade pe mine.
pa pa
0

#9 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 05 July 2006 - 08:24 PM

Vezi postareaamorcito, la Jul 5 2006, 09:12 PM, a spus:

Ok mericic de sfaturi ( la toata lumea) dar nu plang dupa fostele (scuze daca asa s-a inteles, atunci cand l-am scris eram un pic bulversat). Cu tot ce am scris despre viatza mea anterioara am vrut sa fac un mic background al meu si sa subliniez momentul in care a aparut EA. Si cum se zice ca dragostea te gaseste pe tinea asa am crezut si mai mult m-am indragostit de ea lulea. Totul parea ca merge in directia buna zambeam mult, ne plimbam, discutam tot timpul, comunicam ba mai mult cei care ne vedeua din afara ziceau ca suntem impreuna, pkanuri unde sa mergem in vacantza. Si toate astea s-au naruit cand s-a impacat cu fostul pt a nu stiu cata oara. Ideea e ca nu am inteles si nu cred ca o sa inteleg care a fost/este scopul ei in viatza mea-(" se zice ca toate pers pe care le intalnim in viatza au un scop si ca nimik nu e intamplator"). Cam asta ma roade pe mine.
pa pa

Poate nu ea a avut un rol in viat ata,ci tu in viata ei... Acela de "pansament pt rana". Simplu! :spiteful:
0

#10 Utilizator offline   thunami 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-October 05

Scris 05 July 2006 - 08:36 PM

Vezi postareaBydy, la Jul 5 2006, 09:24 PM, a spus:

Poate nu ea a avut un rol in viat ata,ci tu in viata ei... Acela de "pansament pt rana". Simplu! :spiteful:

Fiecare isi merita suferinta, atunci cand o cauat...
0

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Sunt barbatii niste vanatori? BlueColor  38 7.967
Topic inchis Sa il uit?:| Diana39  10 1.518
Topic inchis Atasamente O declaratie de dragoste... Andruta*  23 20.585
Topic inchis Cum sa fii sigur ca te iubeste 100%?
afla daca iubirea ta e perfecta...
Crystal_C  13 12.856
Poll (No New) Chestionar:    Atasamente Credeti in dragoste la prima vedere...? * * * * - r4ull  85 18.759