sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

vizaJ1 anularea vizei Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Taniushka 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 01-July 06

Scris 01 July 2006 - 05:34 PM

Salut, sint noua pe acest forum, dar chiar am nevoie de ajutor.
Am venit de o luna in USA cu visa J1 si programul Work and Travel. Mi s-a gasit aici serviciu, insa eu l-am lasat. Motivule ste ca ne tratatu pe toti ca p e niste animale, rideau de noi, si in plus primul paychec nu a fost conform contractului, mi s-a platit mai putin decit trebuie, ratab pe ora a fost mai mica.
Si in ceea ce priveste loocuinta(cea ce tot ei ne-au gasit-o), in loc sa fim 4 persoane in casa, am fost 6, in loc de 2 persoane in camera, am fost 3, si am fost nevoite sa dormim si 2 pe un pat. aCum lucrez in alta parte, am anuntat situatia la firma ca sa pot cere permisiunea sa fiu independenta. La imnceput mi-au acceptat propiunerea apoi au sunta si mi-au zi sca timp de 2 saptamini tre s aparasesc tara.
Spuneti-mi va rog, ei au dreptul s afaca asa ceva, pot ei s ane faca canceled visa sau numai ne sperie. Politia ma sfatuie sa dam firma in judecata,
Ce sa fac, am nevoie de ajutor!
0

#2 Utilizator offline   Taranus 

• Catastrofa
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 27-May 06

Scris 01 July 2006 - 07:28 PM

Vezi postareaTaniushka, la Jul 1 2006, 11:34 AM, a spus:

Salut, sint noua pe acest forum, dar chiar am nevoie de ajutor.
Am venit de o luna in USA cu visa J1 si programul Work and Travel. Mi s-a gasit aici serviciu, insa eu l-am lasat. Motivule ste ca ne tratatu pe toti ca p e niste animale, rideau de noi, si in plus primul paychec nu a fost conform contractului, mi s-a platit mai putin decit trebuie, ratab pe ora a fost mai mica.
Si in ceea ce priveste loocuinta(cea ce tot ei ne-au gasit-o), in loc sa fim 4 persoane in casa, am fost 6, in loc de 2 persoane in camera, am fost 3, si am fost nevoite sa dormim si 2 pe un pat. aCum lucrez in alta parte, am anuntat situatia la firma ca sa pot cere permisiunea sa fiu independenta. La imnceput mi-au acceptat propiunerea apoi au sunta si mi-au zi sca timp de 2 saptamini tre s aparasesc tara.
Spuneti-mi va rog, ei au dreptul s afaca asa ceva, pot ei s ane faca canceled visa sau numai ne sperie. Politia ma sfatuie sa dam firma in judecata,
Ce sa fac, am nevoie de ajutor!

Ti-am raspuns pe celalalt topic pe care ai postat aceiasi intrebari...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) In SUA traiesc peste un milion de romani roportal  82 35.982
Replici noi O poveste de emigrant care merita citita! bostes  13 7.086
Replici noi Doar cu Vize in USA
ultimele noutati despre programul Visa Waiver