Desert Rose, la Jul 1 2006, 04:21 PM, a spus:
Asa este, annacondor, mama lor de atei !

Cum de nu-si dau seama ca toata munca si toate cercetarile unei armate de arheologi, biologi, geneticieni, istorici, geologi etc., ar trebui aruncata la cos ?

Doar scrie alb pe negru in Biblie ca de fapt totul a evoluat de la un sarpe bagacios in treburile altora, care manca nisip, de la niste tufisuri vorbitoare si de la un dumnezeu plimbaret prin corturile vechilor evrei.

nope...eu nu am zis asa ceva

Istoricii,geneticienii,geologii,si cine mai vrei tu,nu toti sunt atei.Sunt multi care au studiat teoriile trosc-pleoscului (printre ei...Francis Bacon, Galileo Galilei,Blaise Pascal, Robert Boyle, Leibnitz,Loius Pasteur)
si au ajuns la niste concluzii:
1.evolutia nu se petrece acum :
"... problema era şi este în continuare faptul că, cu excepţia afirmaţiei lui Dobzansky despre o nouă specie de drosophilla, formarea unor noi specii, prin orice fel de mecanism, nu a fost observată"(Jeffrey H. Schwartz, Sudden Origins )
2.evolutia nu a avut loc niciodata in trecut :
"Dat fiind că evoluţia, conform lui Darwin, era într-o continuă stare de mişcare... a rezultat logic că arhiva fosiliferă
ar trebui să abunde de exemple de forme tranziţionale mergând de la cele mai puţin evoluate la cele mai evoluate”( Jeffrey H. Schwartz)
Asta nu am spus-o eu,ci altii,mai cu carte si mai cu creieri,ca se pare ...astia ca mine nu au...creieri !

Amintesc doar pe Max Planck(în cuvântarea rostită la ceremonia de decernare a Premiului Nobel pentru fizică-1918):
“Ca un om care şi-a dedicat întreaga viată ştiinţei exacte – studiului materiei - vă pot spune, ca rezultat al cercetărilor mele în legatură cu atomii, doar atât: nu există materie ca atare. Tot ceea ce numim ‘materie’ îşi are originea şi există doar în virtutea unei forţe care face să vibreze particulele unui atom, şi care menţine integritatea acestui minuscul sistem solar al atomului. Suntem obligaţi să presupunem că în spatele acestei forţe există minte conştientă şi inteligentă. Această minte este matricea întregii creaţii.”
Ah,si faptul ca tu vezi creationismul ca pe o gluma proasta,nu ma mira si nici nu cred ca Dzeu are nevoie sa fie dovedit! Exista si cu asta basta!
Aceasta postare a fost editata de annacondor: 01 July 2006 - 05:50 PM