reclame in calculator si culori galbui pe ecran
Scris 30 June 2006 - 02:14 PM
a 2-ua problema este ceva mai veche,fara sa fac eu nimic s-au schimbat culorile de pe calculator.sunt ceva mai galbene
cine ma ajuta si pe mine?
Scris 30 June 2006 - 02:28 PM
tender, la Jun 30 2006, 03:14 PM, a spus:
a 2-ua problema este ceva mai veche,fara sa fac eu nimic s-au schimbat culorile de pe calculator.sunt ceva mai galbene
Pentru prima chestie cu reclamele iti trebuie un program care sa iti protejeze computerul de Ad-aware-uri. Sunt si antivirusi care stiu sa faca asta dar si firewall-uri. Daca vei cauta pe net vei gasi cu siguranta o gramada de astfel de programe dintrea care multe free. (incearca aici)
Legat de a 2-a problema e ceva ori de la monitor, ori de la placa grafica ori de la cablul ce le leaga. Am vazurt astfel de problema odata cand niste pini de la mufa ce se conecteaza in polaca grafica nu faceau bine contact si lipseau nuantele de rosu. Incearca sa vezi daca e bine infipta mufa. Misca de ea putin si vezi daca se schimba culorile. Daca nu e asta atunci....nu stiu ce sa-ti zic. Daca mai este in garantie du-l in service.
Scris 30 June 2006 - 03:52 PM
MasterOfDisaster, la Jun 30 2006, 03:28 PM, a spus:
Legat de a 2-a problema e ceva ori de la monitor, ori de la placa grafica ori de la cablul ce le leaga. Am vazurt astfel de problema odata cand niste pini de la mufa ce se conecteaza in polaca grafica nu faceau bine contact si lipseau nuantele de rosu. Incearca sa vezi daca e bine infipta mufa. Misca de ea putin si vezi daca se schimba culorile. Daca nu e asta atunci....nu stiu ce sa-ti zic. Daca mai este in garantie du-l in service.
merci mult.am reusit sa scap de cateva reclame ,dar nu de toate cu ad aware de la lavasoft.in schimb cu mufa am incercat,dar nimic.nu mai este in garantie calculatorul
Scris 30 June 2006 - 05:33 PM
Scris 30 June 2006 - 10:02 PM
Catalin_Pop, la Jun 30 2006, 06:33 PM, a spus:
nu reusesc sa trimit mesaj privat ,imi apare eroare.dar ti-l scriu aici me4poisson@yahoo.ca
Scris 04 July 2006 - 12:48 AM
tender, la Jun 30 2006, 11:02 PM, a spus:
1. foloseste pest patrul e pe torrent 2. ajusteaza culorile la placa video sau verifica cu un alt monitor daca e de la placa video daca nu:la service cu monitorul sau placa grafica
Scris 05 July 2006 - 07:03 PM
tender, la Jun 30 2006, 03:14 PM, a spus:
Dak ai Windows pe bune incearca sa iei de la www.micrososft.com programul Microsoft AntiSpyware. E super bun.
Scris 05 July 2006 - 07:15 PM
Si problema a doua: daca ti s-au schimbat culorile deodata, fara interventia ta (sau a fratelui mai mic/ bunicului nepriceput), atunci verifica mufa si cablul monitorului. Daca is ok, du-te la service, e cea mai rationala cale
Scris 06 October 2009 - 09:38 AM
Scris 06 October 2009 - 10:11 AM
Citeaza
frate, topicul asta e de acum 3 ani, cu ce sa mai ajuti?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ciudatenii la mine in PC
Caractere ciudate in tot calculatorul!!! |
EmmaD | 14 | 14.436 |
|
Driver Hp
Not found .. |
Florin Grigoras | 0 | 667 |