sau Inregistrare

• 37 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cum ati descoperit RoPortal ? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   _cata 

• www.catalinpop.ro
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-September 04

Scris 19 October 2004 - 07:46 PM

Incep eu : am ajuns pe RoPortal pentru a imi inregistra un site in baza de date. Daca tot eram aici , am zis sa arunc o privire si pe Forum, desi cu gandul ferm de a nu ma inscrie. Asta deoarece eram deja inscris pe o droaie de forumuri (chiar daca nu prea postam) si mi-am zis ca inca unul in plus e prea de tot :cry: . Insa , dupa ce am citit cateva discutii la intamplare, mi-am dat seama ca aici userii se inteleg foarte bine intre ei, discutiile sunt interesante si de bun simt. M-am zisi n acel moment ca vrea si eu sa vin "in echipa" iar de atunci...totul e istorie ! :dee
Dar voi ? Cum ati descoperit forumul RoPortal ?
0

#2 Utilizator offline   spider 

• super marmota ;)))
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 12-June 04

Scris 19 October 2004 - 09:04 PM

dintr-o intamplare. Cautam retete culinare romanesti. Asa am ajuns mai intai pe "diverse culinar" si am vazut ca au si forum asa ca mi-am spus....de ce nu?....ia sa vad despre ce mai scrie lumea. :dee
0

#3 Utilizator offline   Black CAT 

• eu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-July 04

Scris 19 October 2004 - 09:19 PM

Eu cautam ceva de citit si am descoperit povestirile SF, care mie imi plac in mod special.
Pe urma m-au enervat domnii soferi cu pretentii si mi-a facut o deosebita placere sa imi scut putin ghearele (asa or sa-mi confirma unii)
Pe urma am constatat ca imi place forumul si nu mai e cazul sa scot ghearele deloc :cry:

Pe urma ... ei, pe urma e istoria roportal pe care o scriem toti impreuna :cry:
0

#4 Utilizator offline   dandor 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-August 04

Scris 19 October 2004 - 10:43 PM

Eu cautam sa cumpar o casa...dar am intrat si pe forum !!!...Nu tin minte ce ma facut sa raspund la un mesaj....!!!...curand Nenea Admin mi-a urat "bun venit" si ....a fost foarte magulitor....nu mi se mai intamplase :cry:
0

#5 Utilizator offline   SK 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-October 04

Scris 19 October 2004 - 11:09 PM

Am site-ul inscris in directorul web.
Din cand in cand mai treceam pe aici si citeam si...m-am inscris.
Am luat decizia sa ma inscriu si pentru ca este o comunitate mai mica si nu una foarte mare in care sa te simti strain. :cry:

(De exemplu am cont pe softped si foarte rar trec pe acolo sa scriu ceva.
Ma simt strain si ma pierd in atatea subiecte si categorii. :cry: Mai apelez la ei doar cand am o problema la care nu gasesc raspuns.
Oricum, cel mai bine este "acasa" la mine. :pee )
0

#6 Utilizator offline   monique 

• rapidista
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-October 04

Scris 19 October 2004 - 11:36 PM

Pe mine m-a trimis "google" aici :cry: Nu mai stiu ce cautam... mi-a placut grafica in primul rand, am mai zis pe undeva ca mi se pare foarte reusit din acest punct de vedere... am intalnit forumisti draguti si mi-a intrat la suflet... acum nu trece o zi fara sa arunc o privire pe aici :cry: :cry: :)
0

#7 Utilizator offline   dorinand 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 25-November 03

Scris 20 October 2004 - 12:17 AM

istorie ... cautam pe google portale web pentru a promova cateva site-uri. dupa ce am inscris site-urile in director am gasit cateva indicii ca adminul acestuia este din Timisoara, in plus intrand pe forum am gasit cateva discutii interesante intre doi membrii (Admin & Bogdan). M-am inscris ca fiind al [size=18]3-lea utilizator a roportal. Dupa putin timp am aflat ca ADMIN=BOGDAN, chestie ce ma amuza foarte tare.

... si de atunci, 25/Noi/2003, am ramas un utilizator fidel al acestui forum...
0

#8 Utilizator offline   alpad 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-August 04

Scris 20 October 2004 - 11:05 AM

Intamplator....
Cautam o idee de afacere si am poposit pe aici...
0

#9 Utilizator offline   loredana.popescu 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 28-September 04

Scris 22 October 2004 - 03:55 PM

Si pe mine tot google ma ajutat sa gasesc acest site! De multe ori deschideam pagina citeam un pic, si inchideam repede, pana intr-o zi cand am citit forumul, m-am inregistrat, iar acum nu mai pot sa stau fara sa spun si eu ceva, fara sa imi spun si eu parerea! In concediul pe care tocmai la-am avut, abia am reusit sa nu intru pe net :winca: , si asta nu pentru ca nu am vrut ci nu am putut (mi sa-a stricat calc acasa :x )
0

#10 Utilizator offline   Hecate 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 27-October 04

Scris 27 October 2004 - 11:52 PM

Pai... si eu tot prin google... si tot din greseala! ...ce lipsa de originalitate duc!... ::x:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 37 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic