Dar voi ? Cum ati descoperit forumul RoPortal ?
Cum ati descoperit RoPortal ?
Scris 19 October 2004 - 07:46 PM
Incep eu : am ajuns pe RoPortal pentru a imi inregistra un site in baza de date. Daca tot eram aici , am zis sa arunc o privire si pe Forum, desi cu gandul ferm de a nu ma inscrie. Asta deoarece eram deja inscris pe o droaie de forumuri (chiar daca nu prea postam) si mi-am zis ca inca unul in plus e prea de tot
. Insa , dupa ce am citit cateva discutii la intamplare, mi-am dat seama ca aici userii se inteleg foarte bine intre ei, discutiile sunt interesante si de bun simt. M-am zisi n acel moment ca vrea si eu sa vin "in echipa" iar de atunci...totul e istorie ! :dee
Scris 19 October 2004 - 09:04 PM
dintr-o intamplare. Cautam retete culinare romanesti. Asa am ajuns mai intai pe "diverse culinar" si am vazut ca au si forum asa ca mi-am spus....de ce nu?....ia sa vad despre ce mai scrie lumea. :dee
Scris 19 October 2004 - 09:19 PM
Eu cautam ceva de citit si am descoperit povestirile SF, care mie imi plac in mod special.
Pe urma m-au enervat domnii soferi cu pretentii si mi-a facut o deosebita placere sa imi scut putin ghearele (asa or sa-mi confirma unii)
Pe urma am constatat ca imi place forumul si nu mai e cazul sa scot ghearele deloc
Pe urma ... ei, pe urma e istoria roportal pe care o scriem toti impreuna
Pe urma m-au enervat domnii soferi cu pretentii si mi-a facut o deosebita placere sa imi scut putin ghearele (asa or sa-mi confirma unii)
Pe urma am constatat ca imi place forumul si nu mai e cazul sa scot ghearele deloc
Pe urma ... ei, pe urma e istoria roportal pe care o scriem toti impreuna
Scris 19 October 2004 - 10:43 PM
Eu cautam sa cumpar o casa...dar am intrat si pe forum !!!...Nu tin minte ce ma facut sa raspund la un mesaj....!!!...curand Nenea Admin mi-a urat "bun venit" si ....a fost foarte magulitor....nu mi se mai intamplase
Scris 19 October 2004 - 11:09 PM
Am site-ul inscris in directorul web.
Din cand in cand mai treceam pe aici si citeam si...m-am inscris.
Am luat decizia sa ma inscriu si pentru ca este o comunitate mai mica si nu una foarte mare in care sa te simti strain.
(De exemplu am cont pe softped si foarte rar trec pe acolo sa scriu ceva.
Ma simt strain si ma pierd in atatea subiecte si categorii.
Mai apelez la ei doar cand am o problema la care nu gasesc raspuns.
Oricum, cel mai bine este "acasa" la mine. :pee )
Din cand in cand mai treceam pe aici si citeam si...m-am inscris.
Am luat decizia sa ma inscriu si pentru ca este o comunitate mai mica si nu una foarte mare in care sa te simti strain.
(De exemplu am cont pe softped si foarte rar trec pe acolo sa scriu ceva.
Ma simt strain si ma pierd in atatea subiecte si categorii.
Oricum, cel mai bine este "acasa" la mine. :pee )
Scris 19 October 2004 - 11:36 PM
Pe mine m-a trimis "google" aici
Nu mai stiu ce cautam... mi-a placut grafica in primul rand, am mai zis pe undeva ca mi se pare foarte reusit din acest punct de vedere... am intalnit forumisti draguti si mi-a intrat la suflet... acum nu trece o zi fara sa arunc o privire pe aici
Scris 20 October 2004 - 12:17 AM
istorie ... cautam pe google portale web pentru a promova cateva site-uri. dupa ce am inscris site-urile in director am gasit cateva indicii ca adminul acestuia este din Timisoara, in plus intrand pe forum am gasit cateva discutii interesante intre doi membrii (Admin & Bogdan). M-am inscris ca fiind al [size=18]3-lea utilizator a roportal. Dupa putin timp am aflat ca ADMIN=BOGDAN, chestie ce ma amuza foarte tare.
... si de atunci, 25/Noi/2003, am ramas un utilizator fidel al acestui forum...
... si de atunci, 25/Noi/2003, am ramas un utilizator fidel al acestui forum...
Scris 20 October 2004 - 11:05 AM
Intamplator....
Cautam o idee de afacere si am poposit pe aici...
Cautam o idee de afacere si am poposit pe aici...
Scris 22 October 2004 - 03:55 PM
Si pe mine tot google ma ajutat sa gasesc acest site! De multe ori deschideam pagina citeam un pic, si inchideam repede, pana intr-o zi cand am citit forumul, m-am inregistrat, iar acum nu mai pot sa stau fara sa spun si eu ceva, fara sa imi spun si eu parerea! In concediul pe care tocmai la-am avut, abia am reusit sa nu intru pe net :winca: , si asta nu pentru ca nu am vrut ci nu am putut (mi sa-a stricat calc acasa
)
Scris 27 October 2004 - 11:52 PM
Pai... si eu tot prin google... si tot din greseala! ...ce lipsa de originalitate duc!... :
:
Contact
Facebook
Twitter
RSS