juramantul de la casatorie cum ar trebui sa fie:)
Scris 26 June 2006 - 08:32 PM
in functie de fiecare,dupa dorinta fiecaruia...si dupa modul personal in care privim fiecare casatoria.
va astept la un exercitiu de imaginatie
EX.pt sotie ''promit sa-i calc rufele..desi aseara a venit beat''
Scris 26 June 2006 - 08:40 PM
ar trebui sa fie personalizat. poate e putin morbida paralela, dar mie imi place cand vad in filme ca pe la inmormantari iau prietenii cuvantul si spun ceva despre persoana decedata, nu un necunoscut (chiar si preot / pastor / etc.). adica cineva in cunostinta de cauza.
cam asa si cu juramantul. poate ca ar trebui adaptat la relatia si partenerii in cauza. fiecare sa se angajeze atata si in modul in care simte el / ea ca vrea sa o faca.
Scris 26 June 2006 - 09:04 PM
Acum serios, jur sa te accept asa cum esti. Juramantul lui ar suna cam asa: jur sa ii spun tot ce ma deranjeaza.
Scris 26 June 2006 - 09:23 PM
mirelutza, la Jun 26 2006, 09:43 PM, a spus:
evident...hac...acum tastez beat-turta....hac...auzi...de ce doarme vecina in grajd...hac...cum nu doarme nimeni? hac...tocmai ne-am giugiulit..hac..era vaca????hac...buna si aia...hai pa..hac
cortina cade..actul 2 scena 1 : vaca:
muuuuu ce mi-o facut ala...muuuu...m-am imbatat si io....muuuuu daca maine dau alcool sa mor io de nu-l calc in copite
za' end
Aceasta postare a fost editata de blackkkarma_83: 26 June 2006 - 09:24 PM
Scris 26 June 2006 - 09:30 PM
blackkkarma_83, la Jun 26 2006, 08:32 PM, a spus:
in functie de fiecare,dupa dorinta fiecaruia...si dupa modul personal in care privim fiecare casatoria.
va astept la un exercitiu de imaginatie
EX.pt sotie ''promit sa-i calc rufele..desi aseara a venit beat''
Si crezi ca altfel de juraminte, ar avea alte cauze si alte efecte?ar schimba oamenii ceva pe baza unor noi cuvinte?mie mi se par extraordinare in varianta originala si in traditia in sine!!!!!!!
Scris 26 June 2006 - 09:36 PM
Shur'tugal, la Jun 26 2006, 09:40 PM, a spus:
ar trebui sa fie personalizat. poate e putin morbida paralela, dar mie imi place cand vad in filme ca pe la inmormantari iau prietenii cuvantul si spun ceva despre persoana decedata, nu un necunoscut (chiar si preot / pastor / etc.). adica cineva in cunostinta de cauza.
cam asa si cu juramantul. poate ca ar trebui adaptat la relatia si partenerii in cauza. fiecare sa se angajeze atata si in modul in care simte el / ea ca vrea sa o faca.
Tu cum te-ai gindi sa scrii pentru noi toti un asemenea juramint? Ce forma i-ai da?
mirelutza, la Jun 26 2006, 09:43 PM, a spus:
Cu rabdare, scumpo, cu rabdare.
Scris 26 June 2006 - 09:41 PM
Sailor, la Jun 26 2006, 10:30 PM, a spus:
si mie-mi place varianta originala,si nu as renunta la nimic din ce implica...insa am vazut ca multi aleg sa respecte doar particele,evident ca partenerul\a nu are acelasi drept..si pana la urma totul tine de egoism..asa ca macar sa fim cinstiti si sa spunem la ce anume renuntam....renuntam la fidelitate?ok...dar sa nu spuna partenerei in fata un lucru care in cativa ani devine un simplu remember al unei perioade inocente imi pare lasitate.
cine are curaj sa-i spuna partenerei: vezi ca peste cativa ani ma satur si te insel,asta e draga...monotonia asta ma termina
Scris 26 June 2006 - 09:47 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
fantezii erotice devenite realitate
alex |
julia22 | 19 | 11.223 |
|
ma ajutati si pe mine VA ROG?.... | yonu | 21 | 7.129 |
|
Vreau o prietena(nu am avut niciodata)
am nevoie poate mai mult decat constientizez |
Jet Black | 1 | 1.963 |
|
Cred ca ne despartim....dar il iubesc enorm si nu vreau sa il pierd!
YnYma Mea |
Mamika22 | 46 | 6.060 |
|
O relatie dificila! | Arisha | 29 | 3.476 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis