Scris 28 June 2006 - 11:31 AM
Heidy 2006,
Iti multumesc foarte mult! Esti prima care raspunde la intrebarea mea, si fara sa se intrebe ce conspiratie mondiala pun la cale! Sunt multumita pentru ca mi-ai raspuns, nu asteptam raspunsuri "bune" sau "rele", ci doar opiniile voastre.
Vrajitorika, mi s-a parut foarte dragut cum i-ai atacat pe ceilalti membri "n-ati prea inteles nimic...". Ce cuvant era in loc de "..."? Tu esti singura care a inteles, nu-i asa? Ai 2 mari calitati: sa interpretezi si sa tragi concluzii. Cand o sa te faci mare o sa descoperi ca nu toata lumea gandeste ca tine. Ceea ce spui poate fi interpretat intr-o mie de feluri. Intentia mea nu e sa fiu rautacioasa, chiar m-a amuzat! Cred ca nici tu nu ai vrut sa fii o vrajitorika rea, am vrut doar sa iti arat ca asa cum tu ai interpretat intrebarea mea in felul tau si ceea ce spui tu poate fi interpretat: "n-ati inteles nimic...". Cat despre "in functie de cite raspunsuri reuseste sa categoriseasca, adopta atitudinea fata de client..." - WHAT?!?!
Celorlati le multumesc ca nu s-au grabit sa faca afirmatii si au preferat sa intrebe.
O sa va dau un exemplu personal. Am fost la un control la endocrinolog. Am platit 800.000lei si dupa o consultatie de 3 minute mi s-a spus ca "nu-mi functioneaza un ovar". Am primit anticonceptionale ( desi nu vroiam) si un anxiolitic (pentru ca i-am spus ca se intampla sa tresar noaptea). Deci nu-mi functioneaza un ovar si sunt anxioasa... interesant! Cand am ajuns acasa mi-am dat seama ca de fapt eu vroiam sa discut cu doctorul, sa-mi explice ce se intampla, eventual sa-mi recomande niste analize, sa-mi explice de ce mi-a dat medicamentele respective (despre al doilea am aflat mai tarziu ca e anxiolitic), sa-mi propuna mai multe variante de tratament si sa-mi permita sa am o opinie referitoare la pilulele pe care as putea accepta sa le inghit. Asadar am dat 800.000 pe consultatie, nu am aflat nimic, si oricum nu mi-am luat tratamentul, mai ales ca de anxietate sigur nu sufar! Urmeaza sa platesc o alta consultatie la un alt medic.
Cred ca daca stii ce vrei sa primesti ai mai multe sanse sa fii ajutat, nu credeti?
Nu vreau sa-mi deschid cabinet (inca), nici nu vreau sa ma duc la terapeut, doar ca mi s-a parut un topic interesant. Probabil si voua, din moment ce am starnit asemenea emotii!
Credeti ca e posibil sa fiu pur si simplu interesata de ceea ce gandesc altii?!
Mersi! (mai ales celor care au citit tot ce am scris mai sus ...)
PS MHortulanus, o sa-ti raspund, am citit si topicul tau.