Pagina 1 din 1
mi se restarteaza sistemul
Scris 26 June 2006 - 12:02 AM
Salut.Am si yo omare pb sistemul meu achizitionat de doar 2 luni isi singur shutdownde cateva zile la intervale de 30-60 min.am un amd sempron la 2800+,socket pe 64 bit,754 box,512mb ddr400 pqi,placa de baza ASUS K8N sk 754 nforce3 Placa video Asus 9550ge 128bit/128mb,HDD seagate 80gb s-ata 8mb cache sursa de 450
Scris 26 June 2006 - 12:25 AM
stalin36ml, la Jun 26 2006, 01:02 AM, a spus:
Salut.Am si yo omare pb sistemul meu achizitionat de doar 2 luni isi singur shutdownde cateva zile la intervale de 30-60 min.am un amd sempron la 2800+,socket pe 64 bit,754 box,512mb ddr400 pqi,placa de baza ASUS K8N sk 754 nforce3 Placa video Asus 9550ge 128bit/128mb,HDD seagate 80gb s-ata 8mb cache sursa de 450 
Pare o problema hardware si sfatul meu este sa-l duci la service.
Ar mai putea fi o cauza cum ar fi folosirea unui soft (Nero, Dap, Ida, de ex. sau altele) la care e bifata optiunea: shutdown comp after... , verifica mai intai softurile.
Ideea e ca n-ai specificat daca se opreste la folosirea unui soft, joc etc. sau asa, pur si simplu.
Scris 26 June 2006 - 08:44 AM
isi ia shutdown fara sa anunte vreo eroare sau sa apara ca windows is shutingdown pur si simplu se inchide doar unitatea ca la o pana de curent si nu coteza aplicatia in oricare se inchide .Misa intamplat sa se inchida in bs player ,in counter strike ......
Scris 26 June 2006 - 11:17 AM
E vara
temperaturile sunt mari.. verifica inainte de a'l duce sub brat la service temperaturile la procesor, la placa video, hdd.
Pentru temp. la procesor este recomandat sa te uiti din BIOS (pentru ca acolo procesorul este in full-load din cauza unor cicluri).. de restul, video, hdd temp .. vezi din Windows cu Hardware Monitor sau Sysoft Sandra.. etc..
De asemenea poti sa vezi si setarile la memorii.. incearca sa le lasi pe "by SPD" sau alea default de la producatorul de memorii (in functie de ce frecventa de bus folosesti)..
Pentru temp. la procesor este recomandat sa te uiti din BIOS (pentru ca acolo procesorul este in full-load din cauza unor cicluri).. de restul, video, hdd temp .. vezi din Windows cu Hardware Monitor sau Sysoft Sandra.. etc..
De asemenea poti sa vezi si setarile la memorii.. incearca sa le lasi pe "by SPD" sau alea default de la producatorul de memorii (in functie de ce frecventa de bus folosesti)..
Scris 07 July 2006 - 05:03 PM
1. da, e posibil virus, dar putin probabil.
2. Sempronul pe socket 754 are o mare stabilitate termica, chiar si vara, maxim 45 de grade la o temperatura de camera de 35, deci exclus in mare parte, doar daca nu cumva nu e box si face coolerul fite.
3. inceraca sa il deschizi si sa stai cu el in bios. se mai inchide?
4. shut down sau restart? nu imi e f clar
5. verifica in bios daca are vrea setare de shutdown la o anumita temperatura
6. daca in bios nu se inchide e o pb de soft, ceva te incurca.
7. ce sursa ai? ai fluctuatii de tensiune la reteaua de curent electric?
2. Sempronul pe socket 754 are o mare stabilitate termica, chiar si vara, maxim 45 de grade la o temperatura de camera de 35, deci exclus in mare parte, doar daca nu cumva nu e box si face coolerul fite.
3. inceraca sa il deschizi si sa stai cu el in bios. se mai inchide?
4. shut down sau restart? nu imi e f clar
5. verifica in bios daca are vrea setare de shutdown la o anumita temperatura
6. daca in bios nu se inchide e o pb de soft, ceva te incurca.
7. ce sursa ai? ai fluctuatii de tensiune la reteaua de curent electric?
Scris 10 July 2006 - 07:48 PM
Sal. shi yo avut acceashi prob shi se mai repedta shi aku dai mai rar.. de cand miam luat inka 256 pe ram shi am facut 512 nu mi se mai restarteaza asha des.. am un soft kre indika o temp la procesor .. in cazul nmeu de MINIM 50 de grade shi maxim mia ajuns procesorul la 56 de grade!!!! este asha cevfa normal?? yo terb sa imi iau un nou cooler pt procesor ka am o mare porkarie.... am fost cu pcu la reparat shi cei de akolo miau zis ka ste in proportzie de 80 % din cauza memoriei ram... da yo kred ka nu e normal ka o memorie sa lucreze la temp asta shi din aceasta cauza mi se restarteaza.. adika memoria nu mai suporta nimik nici o operatzi shi paralizeaza .. parerea mea.
chestia aste ka pana cand ajyung yo sami iau un alt cooler.. o sa mai treaca cevca timp... dak cineva mah contrazile sami trimita mail.... andrey_nicolae@yahoo.com sau dak nop banuiesk ka shtitzi .. adresa mea de mess e andrey_nicolae
contactatzima.. shi yo mai ma nishte coolere: 1 pe sursa.. am susa de 350 ddeci ajungeee, 1 pe procesor(era logic) shi altu' kre sa bage aer in cutie.. shi altceva yo mai am shi caraacea aceea data jos...
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
probleme calculator | Stefan1983 | 6 | 2.082 |
|
hhd sata II | TZEP | 9 | 8.880 |
|
Dezavantajele si avantajele unei imprimante matriceale... | A-n-C-a | 5 | 5.458 |
|
Imprimanta LEXMARK 640
Probleme instalare |
PETROLUL | 1 | 1.597 |
|
|
lorenaanca | 16 | 17.295 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS