minciuni credibile
Scris 18 October 2006 - 08:26 AM
pai ..e bine dar mai reu ...poate nu pricepe ce ai vrut sa spui ... zic si io
Scris 19 October 2006 - 05:50 PM
lacusta, la Jun 25 2006, 05:56 PM, a spus:
BINE STIU CA E O TEMA CAM NASPA
DAR EU AM VREUT SA VAD DACA MAI SUNT PERSOANE CARE MINT SAU CARE AU FOST MINTITE CU NERUSINARE PT CA MIE MI SA INTAMPLAT DE FOARTE MULTE ORI...
CA DE EXEMPU:
-AM NISTE PRIETENI CARE MINT CU NERUSINARE PE ORI CINE CU SAU FARA MOTIV
-SAU SUNT MOTIVE INTEMEIATE PT CARE TREBE SA MINTI
DAR EU AM VREUT SA VAD DACA MAI SUNT PERSOANE CARE MINT SAU CARE AU FOST MINTITE CU NERUSINARE PT CA MIE MI SA INTAMPLAT DE FOARTE MULTE ORI...
CA DE EXEMPU:
-AM NISTE PRIETENI CARE MINT CU NERUSINARE PE ORI CINE CU SAU FARA MOTIV
-SAU SUNT MOTIVE INTEMEIATE PT CARE TREBE SA MINTI
Sal eu sunt nou pe net si nu ma descurc prea bine.Am citit msg tau si as vrea sa vb mai mult.Si eu am patit asa ceva
Scris 19 October 2006 - 06:26 PM
N-am citit toate posturile ca e prea mult. pot sa spun ca nu as ierta niciodata o minciuna care m-ar face sa sufar. si cum cam toate mincinile sunt indreptate intr-acolo...mincinosul si-a semnat singur sentinta.
Ma refer aici la minciunile de genul "sunt la bere cu baietii" (cand de fapt sunt cu X in pat). micile minciuni pe care le turnam parintilor cand eram in liceu nu cred ca au avut asa o importanta mare, atata timp cand n-am ajuns o mitomana.
nu cred ca fie vreo situatie in care sa zic ca minciuna e buna. repet ma refer la situatii serioase, nu la combinat clienti.
Ma refer aici la minciunile de genul "sunt la bere cu baietii" (cand de fapt sunt cu X in pat). micile minciuni pe care le turnam parintilor cand eram in liceu nu cred ca au avut asa o importanta mare, atata timp cand n-am ajuns o mitomana.
nu cred ca fie vreo situatie in care sa zic ca minciuna e buna. repet ma refer la situatii serioase, nu la combinat clienti.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
greselile si relatiile | Ma'at | 48 | 10.255 |
|
sarcina
:( |
Iepurila92 | 45 | 2.227 |
|
O castorie rapida cu un barbat mult mai in varsta