Tehnici de marire a penisului
Scris 21 March 2004 - 08:12 AM
CARTE CU TEHNICI DE MARIRE A PENISULUI
Vrei sa obtii o marire a PENISULUI ? Vrei sa ai ERECTII mai puternice , mai indelungate si sa scapi de jenanta ejaculare precoce ?
Vrei sa ai un apetit sexual mai ridicat?
intra pe site pentru detalii despre aceasta extraordinara carte.
www.razmed.go.ro
Vrei sa obtii o marire a PENISULUI ? Vrei sa ai ERECTII mai puternice , mai indelungate si sa scapi de jenanta ejaculare precoce ?
Vrei sa ai un apetit sexual mai ridicat?
intra pe site pentru detalii despre aceasta extraordinara carte.
www.razmed.go.ro
Scris 23 March 2004 - 12:37 AM
probabil ca este o carte de glume si poante pe teme de sex ...
:
: :
:
din iconitele emotiv lipseste "ras cu lacrimi"
:
din iconitele emotiv lipseste "ras cu lacrimi"
Scris 25 March 2004 - 12:59 AM
Citeaza
Mi se pare mie, sau simt un miros profund de cearta :dee
Numai ti se pare
Scris 25 March 2004 - 08:46 PM
ce bine ma simt. M-am certa intr-o sapt cu unu pe un forum, fiti atenti. Aia ne-au facut un forum apoarte, pe care la-am umplut, in 4 zile cu 200 de posturi. Dupa ce ne-am impacat, forumul nostru iubit sa-a golit..
Asa ca nu va certati fratilor pe frum. Sunati-va si dati-va cu telefoanele in cap daca vreti
:dee
Asa ca nu va certati fratilor pe frum. Sunati-va si dati-va cu telefoanele in cap daca vreti
:dee
Scris 12 June 2004 - 08:26 PM
Sincer sa fiu nu prea cred ca este o gluma. Sunt astfel de tehnici dar nu prea cred ca dau rezultate.
Din cate stiu eu singura metoda de marire este cea chirurgicala care nu are rezultate spectaculoase si nici nu e recomandata de doctori. Vezi: http://www.brol.ro/M...a_penisului.htm
Din cate stiu eu singura metoda de marire este cea chirurgicala care nu are rezultate spectaculoase si nici nu e recomandata de doctori. Vezi: http://www.brol.ro/M...a_penisului.htm
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Razbunare suprema
Fuck your mom |
Oblomov | 27 | 7.879 |
|
Am o fantezie cu o negresa/mulatra | radupaco | 20 | 11.397 |
|
Sex de la a cata intalnire? | stb | 249 | 28.208 |
|
Sex behavior | SimpluOana | 43 | 8.714 |
|
La ce se uita prima data barbatii, atunci cand intalnesc o femeie? | Sicilia | 68 | 3.889 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS