Teoriile definesc caracteristicile astrale personale dupa ora la care te-ai nascut real, nu la care ar fi trebuit sa te nasti. In fapt determinarea se face de ora reala si nu de o ora imaginara. Vorbim de "trecerea" dintr-un sistem existential in altul, si nu de estimarea orei matematice de nastere.(care , daca ar trebui sa se determine, ar fi in functie de alte date, evident )
Maria_Elena, la Jan 22 2008, 06:34 PM, a spus:
cred ca nu ati inteles. eu stiu o ora care poate sa nu fie cea reala, pentru ca parintii mei spun ore diferite, iar medicul spune la randul lui altceva.
corectarea nu inseamna corectarea orei REALE ci aflarea ei...
Intotdeauna e cineva care nu intelege, si de regula nu admitem ca u personal nu intelegi. Dar, in acest caz, as da crezare medicului, e cel mai in masura sa defineasca ora.
In alta ordine de idei, iti voi da un reper a acestei teorii pe care ai adus-o in discutie.
Definirea caractersticilor astrale, are o serie de date aleatorii, sau chiar hazardate uneori in enunt. De aceea, in cazul neidentificarii repetate a individului cu situatia, concluzionezi ca "shamanul" e un escroc. In acest caz, prezicatorului ii trebuie o scuza care sa nu depinda de el ci de tine: tu nu stii cand te-ai nascut si nu te incadrezi in "milimetrul" lui, daca rateaza cu siguranta e vina ta, pentru ca nu prea cred ca sunt multi bebelusi sa se uite la ceas cand vin pe lume. Astfel, daca se inplineste predictia e perfect, daca rateaza, e vina ta ca nu ai stat cu cronometrul.
Si ca sa nu sfarsesc in ton pesimist, se ia in calcul ora la care incepe nasterea, sau ora la care incepe sfarsitul nasterii ?