sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Calcularea unui câmp în ACCESS Microsoft Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   costelinon 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 20-June 04

Scris 17 October 2004 - 12:37 PM

Aș vrea saă calculez informațiile aflate în mai multe înregistrări din cadrul unui câmp numeric după un criteriu anume. Acestea saă fie adăugate în mod automat în cadrul unei noi înregistrări din același câmp sau in altul tot numeric.
saă dau un exemplu:
- presupunem că am o bază de date care are doua câmpuri, 1 - "Data operației" și 2 - "suma primită";
- la sfârșitul lunii doresc ca printr-un procedeu automat programul saă-mi calculeze ca înregistrările din perioada 10 ale lunii peână-n 20 "Data operației" saă-mi fie însumate și adăugate în același câmp "suma primita" cu o înregistrare la data sfârșitului de lună (31.01.2004 de exemplu).
Exemplul este ipotetic întrucâte peână la urma eu nu știu in practica cum se poate adaugă în mod automat aceasta informație în cadrul bazei de date. Ceva de genul, când doresc saă fac acest lucru saă dau un clic pe un buton și aceasta operație saă se efectueze în mod automat.
Mulțumesc anticipat pentru amabilitate!
0

#2 Utilizator offline   tzepi 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 28-July 04

Scris 17 October 2004 - 11:29 PM

Totul se poate in ziua de astazi face si este in general simplu de facut daca esti cunoscator in ale calculatorului poti sa faci in ACCES si VB, sau in MSQL in aceste poti face mai usor o baza de date cu cautari adugari sortari .... tot ceea ce vrei, daca nu contacteaza pe cineva care sa-ti sau ...
0

#3 Utilizator offline   ciuboda 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 29-July 04

Scris 22 October 2004 - 02:16 PM

Din ceea ce am inteles din mesajul tau trebuie sa lucrezi cu queries.
Creaza un nou query si selecteaza din View optiunea Totals.
In partea de jos (unde trebuie sa adaugi campurile) a aparut o optiune noua Total pe care o poti folosi pentru. a face sumarizari, medii etc.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi eroare CPU
din cand in cand i-mi apare o eroare de la CPU care nu stiu ce inseamn
lucius22  10 4.248
Replici noi Light scribe
Cum il folosesc???
scorpi_on  7 8.159
Replici noi Adobe Photoshop CS3
Eroare librarie dinamica..........
«Nsl»  5 2.406
Replici noi Atasamente Cum descarc foto din celular in pc. prin Bluetooth? Bagherra  12 13.129
Replici noi ajutor bios Panaitc  1 1.844