sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Acer Aspire 5512WLMi nou Va rog mult AJUTOR !!! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Gigi04 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 22-June 06

Scris 22 June 2006 - 11:23 PM

Dupa multe chinuri am reusit sa achizitionez acum doua zile de la emag un Laptop Acer Aspire 5512WLMi, insa scurta imi fuse bucuria.
Cand am ajuns acasa din greseala am instalat sitemul de operare in limba poloneza. (Sistemul de operare are trei limbi (poloneza ungara si engleza).
Am facut un recovery cu cele 4 CD - uri si am reusit sa instalez sistemul in limba engleza.
Cand insa fac recovery din hard sistemul apare din nou in limba poloneza.
M-am dus la service emag si le-am spus celor de acolo problema. Le-am lasat laptopul pentru o zi (motivul fiind sistem de operarare in limba poloneza) dar cand l-am ridicat... SURPRIZA.
Cand am venit acasa am observat ca ,,desteptul" de acolo mai rau facuse. (Asta dupa ce l-am cinstit cu 300.000 lei).
Mi-a formatat sistemul in trei partitii NTSC si astfel mi-a sters PQSERVICE ( o partitie de recovery ascunsa).
Acum nu mai am posibilitatea sa fac recovery din hard. Se stie ca Acer lucreaza in FAT32. Mai mult mi-a disparut si optiunea Acer eRecovery Management din setul Empowering Technology.

Ce sa fa acum ?

La service emag nu ma mai duc caci cei de acolo sunt bata (cu toate ca Laptopul are trei zile)
Va rog mult sa ma jutati cu niste sfaturi.
Cum asi putea sa am calculatorul cu setarile originale din fabrica ?
Credeti ca ar fi bine sa merg direct la service Acer ? Stiti unde este acesta? telefon etc.
Are cineva idee de aici cum sa recuperez PQSERVICE ?

Va multumesc.
Daca cineva de aici ma ajuta voi fi recunoscator.
Poate unul din voi are UN DVD cu imaginea pentru acest Acer Aspire (seria 5510)

Pana una alta mi-am refacut partitiile ACER si ACERDATA in FAT32 dar fara PQSERVICE (aprox. 2 GB) nu pot sa fac recovery din Hard.

P.S. Nu sunt un maestru in calculatoare si de aceea orice ajutor va fi apreciat.

Bafta tuturor !
0

#2 Utilizator offline   sele 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 23-June 06

Scris 23 June 2006 - 10:29 AM

Importator in Romania si locul de unde cumpara emag este SC.Scop.Computers SRL
dar ca sa ajungi la ei trebuie sa fii trimis de emag si nu stiu daca aia te primesc pt probleme soft.
0

#3 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 07 July 2006 - 11:06 PM

Vezi postareasele, la Jun 23 2006, 11:29 AM, a spus:

Importator in Romania si locul de unde cumpara emag este SC.Scop.Computers SRL
dar ca sa ajungi la ei trebuie sa fii trimis de emag si nu stiu daca aia te primesc pt probleme soft.

Partea cu scoop merita sa incerci.

Dar o intrebare: Daca il poti instala de pe Cd-uri ce iti mai trebuie partitia de service? Asa de repede iti pica windows? incat iti trebuie acea partitie?

O solutie e sa gasesti pe cineva care are unul identic si sa iti copieze partitia respectiva pe hardul tau.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic