Iubirea aproapelui(cum zice Biblia)...:) Si daca aproapele are...acelasi sex?
Scris 22 June 2006 - 10:14 PM
Scris 22 June 2006 - 10:27 PM
majoritatea baietilor o sa iti raspunda( sau cel putin asa gandesc
) ca nu au nimic impotriva daca sunt fete
mie mi se pare dezgustator, dar ii si inteleg pe unii, e ceva ce nu prea tine de ei...
mie mi se pare dezgustator, dar ii si inteleg pe unii, e ceva ce nu prea tine de ei...
Scris 23 June 2006 - 05:02 PM
Am mai spus-o si o mai spun, nimic impotriva. Din partea mea fiecare sa isi traiasca viata cum stie si poate si sa fie fericit.
Scris 24 June 2006 - 12:37 PM
crystyann, la Jun 22 2006, 10:13 PM, a spus:
ce parere aveti despre relatiile intre persoane de acelasi sex?
Of ,pasaroiule la multe te mai gandesti
Ontopic:am deschis si eu un astfel de topic acu ceva timp in care sunt implicata chiar eu,deci eu nu am nimic cu aceste persoane din ele facand parte chiar eu
sakhira, la Jun 24 2006, 01:36 PM, a spus:
Ontopic:am deschis si eu un astfel de topic acu ceva timp in care sunt implicata chiar eu,deci eu nu am nimic cu aceste persoane din ele facand parte chiar eu
Scuze pt repetarea "eului".
Scris 24 June 2006 - 12:40 PM
sakhira, la Jun 24 2006, 01:37 PM, a spus:
nici eu nu am nimic cu aceste persoane...
sakhira', dar cu persoanele de sex opus, ai ceva? ce-ti provoaca? ai putea avea vreo relatie intima cu aceste persoane?
Scris 25 June 2006 - 03:36 PM
crystyann, la Jun 22 2006, 10:13 PM, a spus:
ce parere aveti despre relatiile intre persoane de acelasi sex?
stii parerea mea?cred ca o stii.dar ca sa fie clar,relatiile intre persoane de acelasi sex sunt foarte ok.tin sa subliniez faptul ca numai pe plan sexual te poti intelege mult mult mai bine cu un partener de acelasi sex.si ce daca sunt barbati si nu femei?tot oameni sunt!!!care-i faza?de fiecare data cand vorbesc cu un tip hetero despre gay,repede repede se jeneaza si imi spune "eu nu sunt si nici n-as fi vreodata",de parca cine stie ce chestie ar fi!!!da' repede se asigura ca n-am vreo impresie "gresita" despre el.am prieteni gay si-mi plac.si nu sunt anormali.sunt prietenii mei!!!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Adoptia, povara sau binecuvantare?! | Cute Catalina | 20 | 10.476 |
|
oare ma mai iubeste? | vis_dulce | 81 | 22.669 |
|
dragostea | canon | 75 | 16.946 |
|
atunci cand nu te intelegi la pat