sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Spaga sau taxe? Evaluare topic: - - - - -

Poll: Spaga sau taxe? (10 membri au votat)

Ce va deranjeaza foarte mult la Biserica Ortodoxa din Romania?

1. Ma deranjeaza spaga pe care trebuie sa o dau pentru fiecare serviciu (6 voturi [60.00%])

Procentaj din vot: 60.00%

2. Ma deranjeaza taxele legale pe care trebuie sa le dau pentru fiecare serviciu. (1 voturi [10.00%])

Procentaj din vot: 10.00%

3. Ma deranjeaza Biserica in general, desi apelez la serviciile ei) (1 voturi [10.00%])

Procentaj din vot: 10.00%

4. Nu am apelat niciodata la serviciile Bisericii (nunta, inmormantare, botez). Sunt ateu convins. (2 voturi [20.00%])

Procentaj din vot: 20.00%

Voteaza

#1 Utilizator offline   Pixelut 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-March 05

Scris 22 June 2006 - 09:08 PM

Haideti sa votam.
0

#2 Utilizator offline   dan-marius 

• fara titluri preferentiale :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 10-August 04

Scris 22 June 2006 - 09:56 PM

Vezi postareaPixelut, la Jun 22 2006, 10:08 PM, a spus:

Haideti sa votam.

Pai ce crezi ca obtii cu el?
0

#3 Utilizator offline   EmmaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-April 06

Scris 23 June 2006 - 01:18 AM

As fi preferat sa pui o intrebare care sa includa variantele 1 si 2, pentru ca asa as fi votat.
Doar se practica!!!
0

#4 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 24 June 2006 - 01:04 AM

Sa ne intelegem: un sistem religios pretinde ca este dat de o zeitate sau mai multe -----> trebuie ca legile lui sa ramana eterne -------> si traditia din sistemul acela este bine batuta in cuie. Exemplificare: preotii sunt urmasii apostolilor ------> traiau doar spre a sluji altarul -------> ceilalti munceau pentru ei ------> ei erau semi-boieri in comunitate, impartind divinitatea.

Dar, nascuti noi fiind intr-o lume moderna, nu prea mai stim ce este acela respect. Suntem consumatori. Un enorias ar da oricat doar ca preotul sa-i vina sa-i faca o slujba care este necesara (nu-ti moare o ruda de doua ori, ce naiba!). Din pacate se gasesc destui preoti care sa speculeze chestia asta. Si e pacatul lor. Sfintii Parinti spun ca preotul trebuie sa fie slujitorul celorlalti. Contradictie.
0

#5 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 24 June 2006 - 08:42 AM

Vezi postareadaemon, la Jun 24 2006, 02:04 AM, a spus:

Sa ne intelegem: un sistem religios pretinde ca este dat de o zeitate sau mai multe -----> trebuie ca legile lui sa ramana eterne -------> si traditia din sistemul acela este bine batuta in cuie. Exemplificare: preotii sunt urmasii apostolilor ------> traiau doar spre a sluji altarul -------> ceilalti munceau pentru ei ------> ei erau semi-boieri in comunitate, impartind divinitatea.

nici o lege nu este eterna.
semi-boieri ....:suicide:... buna !

Vezi postareadaemon, la Jun 24 2006, 02:04 AM, a spus:

Dar, nascuti noi fiind intr-o lume moderna, nu prea mai stim ce este acela respect. Suntem consumatori. Un enorias ar da oricat doar ca preotul sa-i vina sa-i faca o slujba care este necesara (nu-ti moare o ruda de doua ori, ce naiba!). Din pacate se gasesc destui preoti care sa speculeze chestia asta. Si e pacatul lor. Sfintii Parinti spun ca preotul trebuie sa fie slujitorul celorlalti. Contradictie.

pai daca moare ruda aia de doua ori, putem face o noua religie .

Aceasta postare a fost editata de maniacu ': 24 June 2006 - 08:43 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis