Sper ca intre cei ce viziteaza acest site sa ajunga sa-mi citeasca aceste randuri si persoane care au cunoscut sau cunosc pe cineva care are cunostinta despre aceasta boala. Nu am nici-o sursa de informare iar parerile si sfaturie de orice natura sunt bine venite. Am cautat cu o multime de cuvinte cheie pe net dar nu am reusit sa gasesc nimic concret sau macar partial ce tine de aceasta boala.
Mai exact, boala se numeste Hepatita autoimuna si are ANA – anticorpi antinucleari. Doctorii stiu prea putine despre aceasta boala si prefera sa-I spuna hepatita cronica si gata. La spital doctorii erau atat de confuzi incat s-au consultat intre ei cand I-au dat tratamentul. Tocmai din aceasta cauza, analizele facute la spital au fost trimise la o clinica din Frantza pt ca numai acolo se putea identifica cu exactitate ce boala este. In urma aflarii rezultatelor I s-a recomandat tratament cu cortizon la care pana acum nu a avut reactii adverse ( il face de o luna de zile) desi ia o doza mare. Cei ce cunosc boala (un bolnav de boala asta mai precis) se mira ca i-au descoperit-o medicii, asa putin se acorda atentie acestei hepatite.
Si totusi iata cam care e situatie dupa o luna de tratament: “eu am luat azi analizele si au inceput sa-mi scada transaminazele dar mi-au crescut mult leucocitele pt ca a fost tratamentul f puternic, de luni o sa mi-l schimbe .
am fost la un alt medic pt acte pt comisie si am mai primit 30 zile dar acel medic mi-a zis ca tratamentul este dezastruos si nici nu mi se facuse toate analizele; azi am fost si am dat sange pt alte analize care se fac in austria si ma costa mult dar trebuie sa le fac.” Din pacate orbecaim in necunoastere si ce-I mai grav este ca e vorba despre viata ……………
Zile senine tuturor!
Aceasta postare a fost editata de transaminaze: 20 June 2006 - 04:38 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS