Sora lui Adrian Nastase a dat in judecata un cititor al “Evenimentului zilei” pentru ca si-a exprimat opinia pe Internet
Bucuresteanul Gabriel Corban a primit pe 12 octombrie o citatie prin care este chemat in instanta de Dana Barb, sora premierului Adrian Nastase, care sustine ca acesta ar fi defaimat-o intr-un mesaj postat pe Internet, la forumul cititorilor “Evenimentului zilei”. Aceasta premiera judiciara ar putea face ca Gabriel Corban sa plateasca 10.000 de euro pentru “vina” de a-si fi spus parerea pe Internet.
Sursa Evenimentul Zilei
Pagina 1 din 1
Va cadea si ultimul bastion al libertatii de expresie?
Scris 15 October 2004 - 10:37 AM
Mi-e frica sa imi mau dau acum cu parerea despre acest topic, dupa ce am citit articolul ! :
:
Scris 15 October 2004 - 11:02 AM
e adevarat .... dar poate va veni o vreme cind se vor aplica toate articolele din constitutie legate de libera exprimare ....
Scris 15 October 2004 - 03:44 PM
Nu cred ca reclamanta va castiga acest proces!Este foarte putin probabil,daca tinem cont de legislatie.Ar fi o premiera.
Dar,daca luam in considerare si influenta doamnei Barb...Oricum,refuz sa ma gandesc la aceasta sumbra varianta!
Dar,daca luam in considerare si influenta doamnei Barb...Oricum,refuz sa ma gandesc la aceasta sumbra varianta!
Scris 15 October 2004 - 07:45 PM
Citeaza
e adevarat .... dar poate va veni o vreme cind se vor aplica toate articolele din constitutie legate de libera exprimare .... 
Nu cred, poate ... candva ... dar nu sunt sigur ! ...
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Relatiile Rep. Moldova & Romania
Republica Moldova, Romania, UE ... |
Imputsita | 21 | 6.762 |
|
Romania = colonie | Arminius | 18 | 6.012 |
|