sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Lumina si prezenta inexplicabila Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Roxy_baby2006 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 18-June 06

Scris 18 June 2006 - 09:50 PM

Buna ziua! Ma numesc Roxana,din Iasi, duc o viata cat se poate de normala zic eu. Mai am o sora geamana si de mica am simtit ca am ca un fel de dar... o telepatie ceva... pot anticipa cand urmeaza sa i se intample ceva rau unei pers apropiate si imi apare automat si numele si imaginea in minte...Va trimit acest mail pt ca as vrea sa gasesc un raspuns in legatura cu ceea ce mi s-a intamplat in urma cu 2 zile... Sunt o persoana credincioasa si sa pp ca a fost ceva divin... M-am rugat mult zilele astea sa gasesc un raspuns in legatura cu viata mea, daca e bine ce fac sau nu... Faceam mancare in bucatarie in jurul orelor 19, usa de la dormitor a fost intredeschisa si cm eram cu fata spre aragaz, in partea stanga din hol din tavan a coborat ca un fel de flama... o lumina galben-rosiatica... M-am speriat cand am vazut asta, am zis ca mi s-a parut. Nu trec cateva clipe si simt langa mine 'ceva'... Ca o prezenta pe care nu o puteam vedea... dar o simteam. Mi-am dus farfuria cu mancare in dormitorul unde aveam un pc si am inceput sa vb cu prietena mea de ceea ce mi s-a intamplat...Precizez ca eram sg in casa in acea perioda si ca sora mea era acasa in Botosani iar Monica in Bacau. M-a crezut pt ca suntem prietene f.bune si stie bine ca sunt o persoana realista si nu vb sf-uri... Am incercat sa gasim un rasp impreuna... Dar o explicatie clara,nu... I-am trimis un msj iubitului meu (e in wien, face acolo facultatea si suntem de 3 ani impreuna-rel la dist).Dupa vreo 1h a intrat si prietenul meu cu care am inceput sa vb dar incercam sa ma linistesc mai intai ca sa stiu ce vb exact cu el sa nu ma creada dilie.... A inceput sa mi se faca rau... La inceput nu puteam respira bine... Am mers in bucatarie am luat un Ca,apoi m-am spalat pe fata cu apa rece... Ceva se petrecea cu mine si nu ma puteam stapani.Mi-am simtit mainile f.grele,nu mai puteam tasta,tremuram, si simteam ca un fel de putere ceva,o energie fff.puternica ce nu am mai simtit-o pana in acea clipa si sincer nu stiu cui ma rugam dar strigam 'Inceteaza si lasa-ma in pace'...., Nu-mi venea sa cred ca nu o pot stapani... Mi-a crescut pulsul f.tare,la fel si tensiunea.... Plangeam si nu ma puteam opri... Le-am spus prietenilor mei sa cheme salvarea ca ma simt f.rau,nu stiu ce e cu mine,apoi mi-a dat prin gand sa merg la vecina de langa mine si a urcat pana la et 10 dupa un medic... Intre timp mi-am mai revenit, au vb cu mine, m-au linistiti (doctoritza si vecina), am luat 2 calmante si incetul cu incetul eram eu... Doctorita spunea ca e stresul si bla bla bla... Stiu ca nu m-a crezut si ca poate multa lume m-ar face nebuna... Incerc sa gasesc o explicatie si sa caut oameni capabili de a intelege si de a putea vedea adevarul... Daca nu gasesc rasp la dumneavoastra cu siguranta Dumnezeu mi-l va da... si poate ca intr-adevar a fost un semn de la El.... Astept o parere, un sfat :focus:
0

#2 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-February 06

Scris 19 June 2006 - 03:07 PM

Buna Roxana. Bine ai venit pe acest forum. Interesanta intamplarea ta. Dar poate ne poti povesti mai multe. Ce a spus doctorul cand a venit si te-a consultat. De ce ai luat calciu ? Ai reteta ?
Asta pe un plan ...

Pe alt plan adu-ti aminte daca ai mai simtit astfel de ..."entitati" langa tine si cu alte ocazii...
0

#3 Utilizator offline   mayama34 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-May 06

Scris 19 June 2006 - 05:00 PM

Draga Roxana, te cred. Ar trebui sa stii ca multi oameni simt prezente luminoase langa ei si nu intra in panica, asa cum ai facut-o tu (nu ai experienta). De fapt, te-ai speriat. Nu se ocupa medicina cu astfel de cazuri. Am citit mesajul tau si as vrea sa discutam pe el, daca iti face placere. Un lucru e clar: Nu trebuia sa te sperii. Dar experienta ta este ptr. prima data si... astfel de prezente vin sa faca curat. " Curat" este termen folosit de noi, oamenii. Si tu si sora ta aveti destule puteri iesite din normal. Ar trebui sa te intreb si altele.
0

#4 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 31-May 06

Scris 19 June 2006 - 05:05 PM

Vezi postareamayama34, la Jun 19 2006, 06:00 PM, a spus:

Draga Roxana, te cred. Ar trebui sa stii ca multi oameni simt prezente luminoase langa ei si nu intra in panica, asa cum ai facut-o tu (nu ai experienta). De fapt, te-ai speriat. Nu se ocupa medicina cu astfel de cazuri. Am citit mesajul tau si as vrea sa discutam pe el, daca iti face placere. Un lucru e clar: Nu trebuia sa te sperii. Dar experienta ta este ptr. prima data si... astfel de prezente vin sa faca curat. " Curat" este termen folosit de noi, oamenii. Si tu si sora ta aveti destule puteri iesite din normal. Ar trebui sa te intreb si altele.

ai idee cum sunt "alese" persoanele, care detin astfel de puteri?

ce sunt aceste puteri iesite din normal si de und vin ele? chiar sunt curios, fara gluma.
0

#5 Utilizator offline   mayama34 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-May 06

Scris 19 June 2006 - 08:34 PM

Intrebarea ta merita raspuns, dar te rog sa vii la NORMAL, are legatura cu Paranormalul.
0

#6 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-February 06

Scris 19 June 2006 - 08:34 PM

Vezi postareaironic, la Jun 19 2006, 06:05 PM, a spus:

ai idee cum sunt "alese" persoanele, care detin astfel de puteri?

ce sunt aceste puteri iesite din normal si de und vin ele? chiar sunt curios, fara gluma.

Ironic ... si eu m-am intrebat : Ce am putut constata este ca aceste "puteri" cu care ne nastem/ vin dupa ce subiectul sufera o trauma. Cazatura in cap / curentare ... experienta unei operatii ...

In alta ordine de idei se spune ce cei nascuti in data de 6 au astfel de puteri ... sau 9 nu mai tin minte...

Dar poate e altceva la mijloc
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Cel mai batuit loc din Bucuresti Fall3nAng3l  29 8.535
Topic inchis HOROSCOPUL - o maaaare prostie!
stiati ca s-a inventat horoscop pentru pisici?
exoriente  73 11.889
Topic inchis curajul ellla  20 6.247
Topic inchis 12 motive pentru care te afli in zodia ta
„ Astrologia este psihologia Universului “
Lion79  44 8.647
Topic inchis reiki si radiestezie
totul despre reiki si radiestezie
Alex_95  7 2.994