La semnarea contractului mi sa-a spus ca maxim 20 zile dureaza pana ma conecteaza. Au trecut mai bine de 50 (!) zile :-x si... nimic. Aproape saptamanal ii sun sau trec pe acolo. De fiecare data primesc acelasi raspuns "Saptamana viitoare" sau "Mai sunt si altii in situatia asta" (?!) (nu ma consoleaza de loc
Am scris vre-o 5 E-maluri si la Timisoara si la Bucuresti si la rdsnet... dar nici un raspuns. Initial am pus mai mult intrebari tehnice (inca de inainte de a semna contractul), abia pe urma am indraznit sa ma mai si plang de nepasarea celor de la RDS Timisoara, dar... toate au avut acelasi rezultat: Au fost ignorate total.
Probabil ca acuma dupa ce au trecut 45 zile (atat scrie in contract) as putea renunta, cu putin scandal, la contractul acela, dar din pacate nu am alta alternatva deocamdata. Stau acolo in gazda, nici nu pot sa fac mari asociatii/retele cu altii pentru a fi mai multi...
Si cei de la RDS (nu numai firmele de cartier) au perioada minima in care trebuie sa ramai conctat la ei (la mine e 6 luni de la conectare!!!) altfel e in jur de vre-o 100$ penalizarea. Contractele alea sunt facute astfel incat oricum o iei, tot pentru. ei e bine.
Daca mai e cineva intr-o astfel de situatie, sau daca aveti vre-un sfat/sugestie... feel free...
Contact
Facebook
Twitter
RSS