sau Inregistrare

• 37 Pagini +
  • « Prima
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Pierce-ul Evaluare topic: * - - - -

#261 Utilizator offline   Alexeevna 

• Ronald McDonald
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-April 07

Scris 25 April 2008 - 12:28 AM

Vezi postareaSarah N...., la Mar 8 2008, 11:24 AM, a spus:

Eu nu mi-as face asa ceva... Nu mi se pare grozav, chiar nu-mi place deloc.

:friends: Nici eu.E dezgustator.Plus ca de la o anumita varsta, e absolut deplasat.

Aceasta postare a fost editata de deliah: 25 April 2008 - 12:29 AM

0

#262 Utilizator offline   InLoV3WitH@Dj 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-May 08

Scris 03 May 2008 - 12:04 AM

imi dores si eu muuult de tot un pierce in limba..dar din pacate imi tot dores de aproape un a...si u am inca curajul necesar...plus ca trebuie sa fac in asa fel incat sa nu-l vada parintii mei....oare doare chiar asa rau???as putea sa-l ascund de ai mei...credeti ca sa-r prinde???
astept raspunsuri..[DOAR CEI PE CARE CHIAR II INTERESEAZA SI NU INCEP SA ABEREZE CU CINE STIE CE IDEI COMUNISTE]...multumesc :P
0

#263 Utilizator offline   GiiieeMan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 23-August 07

Scris 03 May 2008 - 12:04 AM

Nu iar.
Uratule!
0

#264 Utilizator offline   InLoV3WitH@Dj 

• Ghiocel

Scris 03 May 2008 - 01:18 AM

Vezi postareaGigJoe, la May 3 2008, 01:04 AM, a spus:

Nu iar.
Uratule!

dupa cum am spus...astept rasp de la oameni pe care chiar ii intereseaza..nu doar pierd timpu aiurea..
0

#265 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 03 May 2008 - 03:20 PM

Vezi postareaInLoV3WitH@Dj, la May 3 2008, 01:04 AM, a spus:

imi dores si eu muuult de tot un pierce in limba..dar din pacate imi tot dores de aproape un a...si u am inca curajul necesar...plus ca trebuie sa fac in asa fel incat sa nu-l vada parintii mei....oare doare chiar asa rau???as putea sa-l ascund de ai mei...credeti ca sa-r prinde???
astept raspunsuri..[DOAR CEI PE CARE CHIAR II INTERESEAZA SI NU INCEP SA ABEREZE CU CINE STIE CE IDEI COMUNISTE]...multumesc :blink:

Nu ar avea cum sa se prinda ca ai pierce. Poate doar daca le arati tu... :blink:
De durut nu doare atunci cand il dai, durerea te ia dupa ce ti s-a pus pierce-ul. Cel mai rau te doare in primele 2-3 zile, nu poti manca decat supa [deoarece nu-ti poti misca limba de durere], dar supa sa fie calaie, in niciun caz calda.
Nu ai voie lactate, in schimb, trebuie sa bei rece mult, sa mananci inghetata si cuburi de gheata pentru ca limba sa se dezumfle si durerea sa dispara mai repede.
Apoi, dupa primele zile, totul e in regula. Eu am fobie de ace si tot am avut curajul sa-mi dau. ;)
0

#266 Utilizator offline   InLoV3WitH@Dj 

• Ghiocel

Scris 03 May 2008 - 04:44 PM

ahamz...si cam dupa cat timp pot sal -l dau jos..?:blink:??fara sa se infecteze sau sa se inchida gaura?
0

#267 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 03 May 2008 - 05:19 PM

Vezi postareaInLoV3WitH@Dj, la May 3 2008, 05:44 PM, a spus:

ahamz...si cam dupa cat timp pot sal -l dau jos..?:blink:??fara sa se infecteze sau sa se inchida gaura?

Nu se infecteaza. Ar fi bine sa ceri ceva la farmacie, este un unguent cu care sa dai.
Eu n-am facut-o, in schimb ma clateam in gura de 2-3 ori pe zi cu solutie de apa cu bicarbonat, iar cand ma spalam pe dinti, dadeam usor cu periuta si pe limba ca sa indepartez mancarea si ceea ce mai era pe limba.
Fara sa se inchida gaura... hmm, cam o luna de zile ar trebui sa nu-l dai jos. Gaura din limba se inchide foarte repede, sa stii.
Cand iti dai gaura, trebuie sa-ti dai cu un cercel mare [adica cea mai mare tija], iar dupa o luna, o luna si ceva sa-l schimbi cu un cercel cu tija mica.
Cu cat il lasi mai mult timp cercelul fara sa-l dai jos, cu atat e mai bine. :blink:
0

#268 Utilizator offline   InLoV3WitH@Dj 

• Ghiocel

Scris 03 May 2008 - 09:19 PM

Vezi postareaheidy_, la May 3 2008, 06:19 PM, a spus:

Nu se infecteaza. Ar fi bine sa ceri ceva la farmacie, este un unguent cu care sa dai.
Eu n-am facut-o, in schimb ma clateam in gura de 2-3 ori pe zi cu solutie de apa cu bicarbonat, iar cand ma spalam pe dinti, dadeam usor cu periuta si pe limba ca sa indepartez mancarea si ceea ce mai era pe limba.
Fara sa se inchida gaura... hmm, cam o luna de zile ar trebui sa nu-l dai jos. Gaura din limba se inchide foarte repede, sa stii.
Cand iti dai gaura, trebuie sa-ti dai cu un cercel mare [adica cea mai mare tija], iar dupa o luna, o luna si ceva sa-l schimbi cu un cercel cu tija mica.
Cu cat il lasi mai mult timp cercelul fara sa-l dai jos, cu atat e mai bine. :)

pffff....ms mult pt sfaturi..dar creca va trebui sa mai astept..pt ca va fi cam greu sa treaca neobsevat de ai mei...ad limba umflata....vorbitul sasait....ditamai tija in gura...:(:(:(:( ;) .....ai mei sunt un pic mai comunisti....adica au fost deacord sa-mi fac 6 gauri in urechi...da in limba..NEVER...oauf.. :haha: :lol2: :cry: .....nu stiu ce sa fac...:(
0

#269 Utilizator offline   Tiffany_puff 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 11-May 08

Scris 12 May 2008 - 09:38 AM

Nu stiu...Mi se poare cam exagerat sa iti pui oiercing in limba...e cam dureros...
Eu una ma gandesc doar la unu' mic in nas
0

#270 Utilizator offline   cor7ez 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 12-May 08

Scris 12 May 2008 - 05:59 PM

Salut ...In legatura cu gaurile...yo mi-am facut o gaura in buza acuma vre-o 3 - 4 zile...ji mi s-a cam umflat buza...ce aj putea sa fac...sau e ceva normal sa se umfle...a? ajtept raspunsuri..la id cappy_20102003
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 37 Pagini +
  • « Prima
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Tatuajele * * * * -
E bine sa'ti faci 1 tatuaj??
Darkfairy  193 32.394
Hot Topic (New) Atasamente Barbatii romani sunt urati * * * * - adnana  1.471 102.195
Hot Topic (New) Ce inseamna un om frumos? Dzidzean  57 3.935
Hot Topic (New) Un bust ferm
Ce facem? Cum facem? Ce folosim?
anucka  32 5.476
Hot Topic (New) Atasamente Ce este frumuseţea?
nu e reclamă la un nou fond de ten :P
SithLord  62 17.679