Mii de muncitori din grupul General Motors din toată Europa așteaptă, cu sufletul la gură, măsurile Administrației privind ieșierea din criză a companiei. [PG EA] Oamenii se tem că fabricile din Germania care produc Opel, Saab, și Vauxhall vor opera masive reduceri de personal.
...
Situația a devenit instabilă la fabricile europene ale grupului General Motors atunci când pierderile raportate, cifrate la 45 de milioane de dolari în al doilea trimestru al anului nu puteau fi recuperate, în ciuda unei creșteri a cotei de piață față de anul trecut. Analiștii financiari spun că fabricile nu pot face față capacităților de producție estimate, iar situația financiară dificilă se datorează unor greșeli de calcul de profitabilitate din urmă cu cel puțin 7-8 ani.
Sursa: Realitatea TV
Pagina 1 din 1
Dificultati la General Motors
Scris 14 October 2004 - 09:07 PM
o ce veste urita
.... eu sunt un conducator auto "de Opel" .... sper sa nu ajunga in aceasta situatie
Scris 27 October 2004 - 06:31 PM
Citeaza
Daca ati fi avut Dacii ... 
Bine zis, cata ! Mai ales daca nu e vorba nici macar de o solenza sau Logan ... cat despre Opel, eh, nu cred ca o sa "moara de foame" cat de curand...
Scris 18 December 2004 - 01:11 AM
Problema aia grea este ca baietii de la palutu' Victoria vor sa dea Daewoo Craiova, la pachet cu Electroputere, taman lu' GM, care numai de asta nu-i arde. Iar peste doua saptamani, Daewoo Craiova ar trebui sa inceteze productia. Voi ati auzit ceva, le-a prelungit GM licenta?
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
anvelope iarna Michelin Alpin 185/60R1584T |
raduzl74 | 0 | 4.143 |
|
Antena auto electrica
Ajutati-ma !!! |
Popa Marius | 0 | 5.612 |
|
golf II.ce sa fac cu el? | patrick00 | 1 | 4.599 |
|
Cum sa mori intr-un Ford Focus strivit de o caruta...!?
Poze socante! Soferul a murit pe loc. |
webber | 8 | 9.806 |
|
Coduri tv
sunt tare nelamurit |
pedroo | 2 | 11.679 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis