este o problema foarte serioasa in Romania . tot mai des dispar copii si tot mai des auzim tot felul de stiri groaznice
aruncati va rog o privire aici
http://copiidisparuti.jurnalul.ro/
multumesc !
Pagina 1 din 1
Copii disparuti Aruncati, va rog, o privire in jur !
Scris 24 June 2006 - 01:23 PM
Din in ce fenomenu asta i-a amploare ceea ce este foarte tragic!!Oameni care nu au ce face si pt bani rapesc copii
......i-as omori pe cei care fac asa ceva.Nu se gandesc ce tragedie pot produce in familia celor rapiti de catre acesti oameni fara pic de suflet
Scris 26 February 2007 - 11:58 PM
Dumnezeu sa fereasca toti parintii de asa ceva ! Important e ca parintii sa nu-si lase copiii nesupravegheati nici o clipa ...
Scris 14 March 2012 - 07:52 PM
Auzisem asta vara povestea unui baietel de 5 ani, disparut de langa mama lui, intr-un supermarket din Cluj. Dupa 1 saptamana, baietelul a aparut in acelasi loc,respectiv in supermarketul de unde disparuse. Deoarece avea la unul din brate o branula, parintii au dus copilul la analize si s-a constat ca micutul nu mai avea rinichiul stang.
Nu stiu cat adevar si cata fictiune in povestea asta, dar oricum si traficul de organe este un pericol care pandeste victime inocente.
Nu stiu cat adevar si cata fictiune in povestea asta, dar oricum si traficul de organe este un pericol care pandeste victime inocente.
Scris 14 March 2012 - 08:11 PM
Au zis si la televizor despre tampeniile astea, nu sunt cazuri reale.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Nu am curaj | CrissGirl | 267 | 32.852 |
|
Nevoie de ajutor...
sau cam asa ceva |
smile1110 | 10 | 4.606 |
|