care este scopul casatoriei?
Scris 17 June 2006 - 09:15 AM
Scris 17 June 2006 - 10:05 AM
mai buna e sinceritatea si acordarea libertatii. altfel - boala lunga, moarte sigura.
Scris 17 June 2006 - 10:14 AM
s.x.s, la Jun 17 2006, 12:15 AM, a spus:
Vechea poveste !!! ma plictisesc repede si trec la ceva nou !!!
Casatoria nu e pentru tine, din pacate prea repede te racesti si tot asa de repede te aprinzi cand vezi alta !!!
Sexul protejat este bine de practicat sa nu lasi si copii in urma ta care ar suferi ca au un tata iresponsabil si imatur, neglijent si nepasator la starea sufletetelor lasate in urma !!!
Taurul satului parca se cheama fenomenul, dar are si o alta explicatie ca nu se satura niciodata de o femeie si vrea deja pe alta, pana intr-o zi cand iti rupi picioarele ..... uita-te si in spate cand mergi inainte.
Ai trecut deja la topicul melodia preferata: I can't get no satisfaction !!!
Scris 17 June 2006 - 10:42 AM
s.x.s, la Jun 17 2006, 10:15 AM, a spus:
Cati ani tu?dar sotia?
De ce te-ai casatorit daca nu erai sigur pe sentimentele tale??
O relatie se intretine...daca nu te implici...ea moare ...din nefericire. Daca voi doi vreti sa va continuati relatia...nu va sta nimeni in cale.
Sa inteleg ca decizia ta e deja luata.
Esti sigur ca pers cea noua o "intrecere" in calitati pe sotia ta? Nu esti doar fascinat ca e pur si simplu .. "una noua"???
Niciodata nu e mort ceea ce candva s-a construit pe si din dragoste... daca voi va doriti sa fiti impreuna nimeni nu va sta in cale...dar vad ca tu esti cel care fuge.
Decizia de a divorta sta doar la tine..in mintea si sufletul tau.
Eu una sunt ProCasatorie... primii ani sunt printre cei mai grei si acum descomperi "greul vietii"...care in doi este al drq de frumos.
Cred ca toti au avut momente de cumpana, momente in care s-au intrebat daca e bine sau rau... raspunsurile le gasim in noi.
Multa bafta
Aceasta postare a fost editata de mirelutza: 17 June 2006 - 10:43 AM
Scris 17 June 2006 - 12:01 PM
Scris 17 June 2006 - 12:17 PM
ironic, la Jun 17 2006, 01:10 PM, a spus:
Depinde f mult de mediul in care traiesti, de oamenii care te inconjoara, de partenera, de relatiile anterioare (pt ca si ele isi pun amprenta asupra comportamentului).
De exemplu...sotul meu are un prieten de 29 ani...este atat de rupt de realitate incat sigur nu este pregatit sa se insoare.
Cand vei fi pregatit, vei simti
Scris 17 June 2006 - 12:20 PM
Din punctul meu de vedere casatoria confera o anumita stabilitate si un anumit statut. Femeii!! Nu stiu cum e in cazul barbatului. O doamna este privita altfel decat o domnisoara.
Alt rost nu-i vad. Aaa! si mai e ceva. Mama si copilul poarta acelasi nume.
Aceasta postare a fost editata de ariana2006: 17 June 2006 - 12:22 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Diferenta mare de varsta
|
Strut | 97 | 3.038 |
|
Cum sa ramai prieten cu fostul/fosta dupa ce va despartiti
sfaturi |