Daca Dumnezeu este Creatorul Universului(vazut si nevazut) cu toate cate sunt in el, atunci cine a creat raul?
Scris 16 June 2006 - 06:24 AM
Daca Dumnezeu este Creatorul Universului(vazut si nevazut) cu toate cate sunt in el, atunci cine a creat raul?
Scris 16 June 2006 - 06:54 AM
Microcosmos8, la Jun 16 2006, 08:24 AM, a spus:
Citeste capitolul "Originea raului" din cartea "Tragedia veacurilor" de Ellen G. White pentru a afla mai multe amanunte.
Poti citi si online aici.
Scris 16 June 2006 - 10:53 AM
Citeaza
raul nu este creat
Scris 16 June 2006 - 11:54 AM
Microcosmos8, la Jun 16 2006, 05:24 AM, a spus:
Daca raul ar fi fost creeat era usor de "stricat".Este vorba despre caderea "luceafarului" (vei gasi mentionat in Isaia) care dorea sa fie deopotriva cu Dzeu.Nu poti spune ca Raul nu are o sursa,de vreme ce devine din ce in ce mai greu de controlat!
Aceasta postare a fost editata de annacondor: 16 June 2006 - 11:54 AM
Scris 16 June 2006 - 12:03 PM
Raul s-a zamislit in Diavol din mandrie. Avand Diavolul libertate deplina si fiind fiinta desavarsita s-a aplecat singur spre rau si nu mai poate reveni niciodata, cum am spus, fiind fiinta desavarsita. Mai pe scurt raul a aparut din reaua intrebuintare a libertatii.
Scris 16 June 2006 - 12:55 PM
iskender, la Jun 16 2006, 01:03 PM, a spus:
Raul s-a zamislit in Diavol din mandrie. Avand Diavolul libertate deplina si fiind fiinta desavarsita s-a aplecat singur spre rau si nu mai poate reveni niciodata, cum am spus, fiind fiinta desavarsita. Mai pe scurt raul a aparut din reaua intrebuintare a libertatii.
raul s-a zamislit in Om... si atat !
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Evangheliile gnostice
ce stim despre ele? |
Darianna | 38 | 18.059 |
|
felicitari
de paste deocamdata |