facerea omului
Scris 15 June 2006 - 08:24 PM
Ce intelegeti,cum interpretati aceasta fraza?
"Apoi Dumnezeu a zis:"Sa facem om,dupa Chipul si asemanarea Noastra"..de ce pronumele"nostru"?si nu "al meu"?
sper ca nu am dat in bara cu aceasta intreb sau sa fie catalogata demna de topicul:crestinism vesel
"Apoi Dumnezeu a zis:"Sa facem om,dupa Chipul si asemanarea Noastra"..de ce pronumele"nostru"?si nu "al meu"?
sper ca nu am dat in bara cu aceasta intreb sau sa fie catalogata demna de topicul:crestinism vesel
Scris 15 June 2006 - 08:28 PM
micaela_20, la Jun 15 2006, 09:24 PM, a spus:
Ce intelegeti,cum interpretati aceasta fraza?
sincer ?... probabil era o munca in echipa !
Scris 15 June 2006 - 08:50 PM
Citeaza
Din pricina Treimii. Este una din revelarile Treimii din Vechiul Testament. Mahomedanii insa, care nu au Treimea, explica asta prin faptul ca Dumnezeu s-ar adresa ingerilor dar din cate stiu eu este vorba de persoana Treimii si de asta s-a folosit persona intai plural.
Scris 15 June 2006 - 09:02 PM
iskender, la Jun 15 2006, 09:50 PM, a spus:
Din pricina Treimii. Este una din revelarile Treimii din Vechiul Testament. Mahomedanii insa, care nu au Treimea, explica asta prin faptul ca Dumnezeu s-ar adresa ingerilor dar din cate stiu eu este vorba de persoana Treimii si de asta s-a folosit persona intai plural.
Un copac cu flori
Chiar erau mai multi, iar cel căruia ar trebui să i se īnchine crestinii este Dumnezeul lui Avraam si Iacob. Musulmanii se īnchină aceluiasi Dumnezeu (chiar dacă il numesc Allah) pentru ca Ismael avea aceeasi strămosi.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
De-as fi Dumnezeu....
Ce ai face in locul lui... |
Bagherra | 40 | 10.440 |
|
Apa sfintita in integrum...
...de unul cu galeata in cap ! |
Madonna | 1 | 1.858 |