Va plac florile
Scris 14 November 2005 - 01:06 AM
am multe flori,pe care le ingrijesc din tot sufletul,dar mi-e tare mila de ele iarna cand le chinui in interiorul apartamentului;care pe la lumina ,care nu,caci ele sunt multe si nu am unde la tine...
Scris 14 November 2005 - 06:43 PM
eu una sunt fan flori la ghiveci...vorbesc cu ele, le pup le ingrijesc personal.sunt genul ala de persoana- aproape tot ce pun in pamant se prinde...am o gramada de flori, chiar visez la o casa cu o mica sera...vise taica!
sunt convinsa ca simt sufletul omului si ca sufera atunci cand sufar si eu...cu cateva saptamani inainte sa ma imbolnavesc unele dintre plantele mele au inceput sa sufere:le cadeau frunzele, colocasia plangea....apoi m-am internat in spital.in momentul cand am revenit acasa si am inceput sa ma simt mai bine au inceput si ele sa-si revina...acum sunt superbe...
sunt convinsa ca simt sufletul omului si ca sufera atunci cand sufar si eu...cu cateva saptamani inainte sa ma imbolnavesc unele dintre plantele mele au inceput sa sufere:le cadeau frunzele, colocasia plangea....apoi m-am internat in spital.in momentul cand am revenit acasa si am inceput sa ma simt mai bine au inceput si ele sa-si revina...acum sunt superbe...
Scris 15 November 2005 - 07:03 AM
si mie imi plac florile,le iubesc ,le ud,vorbesc cu ele.Florile sunt foarte destepte.Vazusem la televizor mai demult un studiu realizat cu senzori facut intr-o sera.Un om urma sa taie o anumita floare.Toate florile aveau atasati niste senzori pt a vedea reactia lor.Cand omul a intrat in sera cu foarfeca in mana,liniste si pace....florile linistite,senzorii fara pic de miscare.Doar floarea care urma sa fie taiata,adik senzorii au inceput sa tremure......
Scris 15 November 2005 - 10:59 AM
Si mie imi plac florile..dar de vb nu vb cu ele
....
Imi palc cum miros lacramioarele...cum arata trandafiri...etc
Chair am o poza facuta la un trandafir care i lam daruit la o fosta prietena de-a mea,parca e perfect...
Imi palc cum miros lacramioarele...cum arata trandafiri...etc
Chair am o poza facuta la un trandafir care i lam daruit la o fosta prietena de-a mea,parca e perfect...
Fisiere atasate
-
trandafir.JPG (178.33K)
Number of downloads: 39
Aceasta postare a fost editata de aiCuraj: 15 November 2005 - 11:04 AM
Scris 27 November 2005 - 09:59 PM
Imi plac florile , le vorbesc,le mangai,ma linistesc cand sunt cu ele........
Scris 28 November 2005 - 01:28 AM
eu sunt innebunita dupa flori..in special trandafirii....de toate culorile....si cele de ghiveci imi plac...dar nu prea ma asculta...
Scris 28 November 2005 - 10:13 AM
Buna!
Sunt si eu o iubitoare a naturii si mai ales a tot ce e frumos! Mie imi plac foarte tare si palmierii.
Site-ul cu orhidee(si nu numai) e superb!
Sunt si eu o iubitoare a naturii si mai ales a tot ce e frumos! Mie imi plac foarte tare si palmierii.
Site-ul cu orhidee(si nu numai) e superb!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar:
Sondaj |
stiri | 9 | 2.585 |
|
Gard viu | iulianar | 2 | 3.317 |
|
Pareri |