sau Inregistrare

• 50 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

The Sims 2 discutii si probleme Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   roportal 

• Nenea admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Admin
  • Inregistrat: 23-November 03

Scris 13 October 2004 - 08:10 PM

Ati jucat noua versiune The Sims? Eu nu am apucat inca.
Am citit prin reviste si pe internet ca nu sunt schimbari majore.
Grafica este la zi, la fel si cerintele de sistem.

Citeaza

Deoarece jocul nu are o finalitate bine definita, ai ajuns in punctul X si jocul a luat sfarsit, dupa un timp gameplay-ul devine plictisitor si repetitiv, in functie desigur de gradul de suportabilitate al fiecarui jucaret. In aceasta directie, una dintre noutatile jocului vine de la un sistem de “obiective” ce trebuiesc atinse de fiecare Sim in parte. Obiectivele sunt calculate in functie de ce fel de aspiratii au fost alese odata cu creerea personajului si, in mare, sunt impartite, in felii financiare, romantice, stiintifice si “de popularitate”.

Sursa Pixelrage.ro

Pagina oficiala: http://thesims2.ea.com/
Pret: 50$ (pe Amazon.com)

#2 Utilizator offline   -cAtA- AND tEam 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 12-October 04

Scris 14 October 2004 - 07:41 PM

este destul de reusit ansa are cerinte destul de mari ... grafica mi se pare foarte reusita , din punctul meu de vedere ........... este pe 4 CD-uri cam mult ... Al recomand unuia care are mai mult timp liber ca sal poata juca ! :cry:
0

#3 Utilizator offline   KeNeTix 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-October 04

Scris 16 October 2004 - 08:52 AM

E destul de frumusel Sims 2 chiar il am pe cd-uri dar eu unu nu prea ma joc!! Insa la-am vazut la un prieten si a fost destul de frumusel si grafica a fost imbunatatita!!
0

#4 Utilizator offline   phading angel 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 01-September 04

Scris 30 October 2004 - 06:53 PM

am jocu' si e atat de super...
0

#5 Utilizator offline   Optimus 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 08 November 2004 - 03:55 PM

Fratilor!!! Primul lucru care TREBUIE mentionat e ca e facut in colaborare cu E.A.! => calitate garantata! eu am o ver. piratata (so sue me) si nu pot face nimic in build mode. Ma streseaza la culme! Daca stie careva remediul! raman dator...(trimit o bere pe mail sau ceva vedem noi:de)
0

#6 Utilizator offline   Optimus 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 08 November 2004 - 03:58 PM

BTW aproape am umplut primul oras de familii! E cool! am avut o tipa care amu e pensionara pe penultima treapta la cariera de politica! si acuma ma chinui al dreaq sa ajung la varf la scientifica cu o alta! Wis me lucca(preferably GOOD lucca)
0

#7 Utilizator offline   laly20_ro 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 18-December 04

Scris 18 December 2004 - 11:20 PM

In legatura cu faptul ca nu poti construi este din cauza cracca-ului pe care la-ai copiat in locul exe-ului de la joc. Daca bagi iar exe-ul original si rulezi jocul cu cd-ul bagat sau cu o imagine a primului cd va merge.
0

#8 Utilizator offline   monique 

• rapidista
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-October 04

Scris 18 December 2004 - 11:46 PM

Dupa ce am experimentat NFS U2, am trecut la Sims 2... si mi se pare mai mult decat reusit... grafica exceptionala, multe optiuni etc... desi nu are un final bine stabilit, reuseste sa te tina in priza si daca nu esti atent sa-ar putea sa ai probleme... mi-a luat ceva timp pana am inteles ca trebuie sa le indeplinesc anumite dorinte zilnic pentru ca membrii familiei mele sa fie fericiti... avand in vedere ca e prima oara cand joc Sims (pe primul il stiam doar "din vedere") am inceput cu o familie alcatuita din 4 membrii (2 maturi/ 2 copii), intre timp a aparut si al 5-lea membru (un baietel f. destept :) ), iar acum sunt pusa in situatia sa-i casataoresc pe cei doi copii deveniti intre timp adulti... nu stiu cum o sa reusesc sa fac fata unei familii cu 7 membrii :-ca Pe langa toate astea, ma mai confrunt cu o problema... am avut inspiratia sa-mi fac gard viu si astfel mi sa-a umplut gradina de balarii... nici gradinarul nu face fata... sa-i vezi pe saracii simsi cum se chinuie sa smulga toate balariile alea... ::):
PS: Voi stiti cum reusesc sa organizez petrecerii frumoase??? Pentru ca niciodata nu mi-a reusit.. de fiecare data imi spunea ca invitatii nu sa-au simtit bine sau ca n-au venit... :?
0

#9 Utilizator offline   Andrei 

• <CERBER>
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-January 04

Scris 19 December 2004 - 08:54 PM

The sims 2 e schimbat radical fata de primul sims.
Problema e cu construitul pe care am remediat-o dupa sfaturile lui laly20_ro caruia ii multumesc foarte mult.
0

#10 Utilizator offline   andya 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 10-December 04

Scris 23 December 2004 - 12:50 PM

Pentru monique

E mai bine sa joci cu mai putini simsi intr-o casa, 1 sau 2 ideal, maxim 4. Cu cat sunt mai multi cu atat sunt mai greu de controlat si nici jocul nu merge grozav daca sunt multi simsi pe un singur lot, inclusiv vizitatori. Dacă ai deja 2 copii adulti, cel mai bine e sa se mute la casele lor, ii pui sa interactioneze cu ziarul sau cu calculatorul si selectezi "find own place". Sau pot sa ii pui pe alti simsi din alte case sa ii ceara in casatorie si atunci se muta in casele sotilor (daca accepta).

Cu petrecerile e putin mai complicat intr-adevar. Persoana care da telefon pentru petrecere trebuie sa aiba o relatie buna cu invitatii, altfel acestia nu vin, cred ca orice sims din casa poate sa dea telefon pentru petrecere deci in functie de invitati, alege-la pe cel care se intelege cel mai bine cu ei. Este importatnt sa manance, deci ori cumperi bufet ori gatesti ceva bun si sa se distreze. Cel mai bine e sa ii pui sa danseze, sau sa cumperi un joc de societate sau o cada pentru 4 persoane. Este important ca gazdele sa interactioneze cu ei tot timpul si sa isi imbunatateasca relatiile cu invitatii. Cel mai bine e sa pui pesoanele care nu se cunosc f bine sa interactioneze unul cu celalalt. In cazul in care e o zi de nastere, pe la mijlocul petrecerii simsul trebuie sa sufle in lumanarile tortului (pe care il cumperi) si sa se tranforme, ai grija sa fie inainte de ora 6, altfel se transforma automat.
Cat despre gardul viu, mai renunta la el sau la celelalte flori si nu mai chinui bietii simsi ca au lucruri mai bune de facut decat sa smulga balarii.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 50 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari