gheorghe35, la Sep 22 2008, 10:03 AM, a spus:
Intrebarea nu se refera la persoane, se refera la doctrine politice.
Nici nu am spus nicaieri asa ceva. Am zis ca poate un om cinstit si bun ca lider dintr-un anumit partid ar fi putut sa imi starneasca interesul pentru partidul in sine. Cata vreme vad in politica numai oameni corupti si/sau falsi, nu are de ce sa ma intereseze vreun partid anume pentru ca e clar ca doctrina lui e doar teorie frumoasa care nu se respecta, indiferent despre ce ar fi vorba.
So...sunt pe dinafara cu politica. Cata vreme in politica romaneasca fiecare isi va urmari numai interesul propriu, subiectul "politica" nu ma va interesa. Dovada clara e ca de 19 ani nu s-a schimbat mare lucru in Rromania ca nivel de civilizatie, si eu asta astept sa vad. Mai am de asteptat.
As fi fost optimista si as fi zis ca in ultima vreme schimbarile au mai inceput sa se simta. Dar daca in Romania anului 2008 inca mai vedem scene gen oameni care tortureaza cu cruzime animale (iti dai seama cat de civilizat e un popor dupa cum isi trateaza animalele), taranii se omoara intre ei cu lopetile si creste numarul "mamicilor" de 12-13 ani...no comment. Comportamente de "third world country"...
Noroc u natalitatea, care e in crestere continua. Ce conteaza ca nu avem ce sa le dam de mancare, ii facem, ca ne place procesul de fabricatie... Se murdaresc? Nu-i nimic, facem altii....
Aceasta postare a fost editata de Malkia: 22 September 2008 - 08:06 PM