totul e bine cand se termina cu bine
Acu la moment
Scris Ieri, 05:00 AM
"Sa nu stie nimeni ce rani te dor" -- Octavian Goga
Un adevăr şi o minciună formează o confuzie, un monstru periculos,
fiindcă partea de adevăr ce este īn el īl face să trăiască,
pe cānd minciuna curată e stafie, e nimic.
Nicolae Iorga
Un adevăr şi o minciună formează o confuzie, un monstru periculos,
fiindcă partea de adevăr ce este īn el īl face să trăiască,
pe cānd minciuna curată e stafie, e nimic.
Nicolae Iorga
Scris Ieri, 08:22 AM
pai acus a inceput d-o vreme...
n-am dormit prea bine pentru ca marea creatura de alaturi se tot sucea. Si stai cu gand. E de bine? Nu-i de bine - aha, e de rau! ce sa-i faci? pai nu faci, ca nu ai ce. Si tot mijesti ochii, poate, poate vezi ceva in bezna. De parca daca ai vedea s-ar cobori norisorul rozaliu pufos.
Mai departe...ia taxiu cand sireturile ti-s nelegate. Vedete-as cu sanatatea brici maine! Ca daca nu, vai s-amar de posteriorul matale. Vargat, dungat, brazdat pentru descarcarea nervisorilor mei. Ca la doftor te astepta Cerberul, nu un amarat de analgezic sau o rezolvare de problema.
si de altfel poftesti plimbari in tari tropicale...domneeee, sireturile ti's desfacute si logica ti-i pulbere....
n-am dormit prea bine pentru ca marea creatura de alaturi se tot sucea. Si stai cu gand. E de bine? Nu-i de bine - aha, e de rau! ce sa-i faci? pai nu faci, ca nu ai ce. Si tot mijesti ochii, poate, poate vezi ceva in bezna. De parca daca ai vedea s-ar cobori norisorul rozaliu pufos.
Mai departe...ia taxiu cand sireturile ti-s nelegate. Vedete-as cu sanatatea brici maine! Ca daca nu, vai s-amar de posteriorul matale. Vargat, dungat, brazdat pentru descarcarea nervisorilor mei. Ca la doftor te astepta Cerberul, nu un amarat de analgezic sau o rezolvare de problema.
si de altfel poftesti plimbari in tari tropicale...domneeee, sireturile ti's desfacute si logica ti-i pulbere....
Scris Ieri, 08:35 PM
Inca mai platesc pentru euforia de azi-noapte. Regatul meu pentru o aspirina.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
intrebare
pe cine iei cu tine??? |
darku | 36 | 7.623 |
|
merită? nu merită?
..... |
vesperala | 435 | 23.103 |