sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Mi'e frica... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Mika_ella 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 07-June 06

Scris 13 June 2006 - 07:45 PM

Am 18 ani jumate si sunt cu prietenul meu de aproape un an.Nu s'a intamplat inca nimic intre noi deoarece mie imi este frica.De fiecare data cand ajungeam mai departe io spuneam:stop!Cu toate ca vedeam dezamagirea in ochii lui,el mi'a spus ca nu ma preseaza,ca va astepta,si ca se va intampla atunci cand voi vrea io.Il iubesc foarte mult,il doresc,stiu ca si el ma iubeste pe mine,dar cu toate acestea nu pot sa fac dragoste cu el...mi'e frica si mai este vorba si de principiile religioase...cum o sa'i spun parintelui la spovedanie lucrul asta?ce sa fac?!:(help me...
0

#2 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 13 June 2006 - 07:59 PM

Ia si tu taurul de coarne! Chiar daca ti-e frica! Uite o formula de a spune parintelui:
"Parinte am pacatuit cu gandul , vorba si fapta. Si regret!" Sunt super curioasa de penitenta. Oricum sa nu-ti fie frica. NU se moare din atat!

Vezi si topicul cu "prima data doare?" Treaba cu preotul era la gluma, nu era serioasa.
0

#3 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 15 June 2006 - 12:36 AM

Vezi postareaMika_ella, la Jun 13 2006, 08:45 PM, a spus:

si mai este vorba si de principiile religioase...cum o sa'i spun parintelui la spovedanie lucrul asta?ce sa fac?!:(help me...

Părerea mea este că unele lucruri ar trebui să rămâne între tine si Dumnezeu. Iar preotul n-are nici un amestec în chestia asta. Nu văd de ce ar trebui să-i spui. Dumnezeu stie oricum tot ce faci, nu?

Am 18 ani jumate si sunt cu prietenul meu de aproape un an.Nu s'a intamplat inca nimic intre noi deoarece mie imi este frica.De fiecare data cand ajungeam mai departe io spuneam:stop!Cu toate ca vedeam dezamagirea in ochii lui,el mi'a spus ca nu ma preseaza,ca va astepta,si ca se va intampla atunci cand voi vrea io.Il iubesc foarte mult,il doresc,stiu ca si el ma iubeste pe mine,dar cu toate acestea nu pot sa fac dragoste cu el...mi'e frica (help me...

Nu e foarte clar de ce ti-e frică: de eveniment în sine? Sau de posibilele urmări?
0

#4 Utilizator offline   Mika_ella 

• Boboc
  • Pip

Scris 15 June 2006 - 12:48 PM

Nu e foarte clar de ce ti-e frică: de eveniment în sine? Sau de posibilele urmări?
[/quote]

De ambele...:crazy:

Părerea mea este că unele lucruri ar trebui să rămâne între tine si Dumnezeu. Iar preotul n-are nici un amestec în chestia asta. Nu văd de ce ar trebui să-i spui. Dumnezeu stie oricum tot ce faci, nu?

Normal,dar pacatul trebuie totusi marturisit inaintea unui preot care este doar un mesager intre mine si Dumnezeu...asa spune religia nu?
0

#5 Utilizator offline   angry_angel 

• detasarea este ultima experienta
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-April 06

Scris 15 June 2006 - 12:52 PM

Vezi postareaMika_ella, la Jun 15 2006, 01:48 PM, a spus:

......Dumnezeu...asa spune religia nu?

da o raita pe la religie si spiritualitate....s-ar putea sa te ajute in intrebarile de genul asta :crazy:
0

#6 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 15 June 2006 - 01:46 PM

Vezi postareaMika_ella, la Jun 15 2006, 01:48 PM, a spus:

Normal,dar pacatul trebuie totusi marturisit inaintea unui preot care este doar un mesager intre mine si Dumnezeu...asa spune religia nu?

Si de ce ar fi un pacat?

Nu inteleg, sincer. :crazy:
0

#7 Utilizator offline   Mika_ella 

• Boboc
  • Pip

Scris 15 June 2006 - 02:01 PM

Vezi postareaheidy_2006, la Jun 15 2006, 02:46 PM, a spus:

Si de ce ar fi un pacat?

Nu inteleg, sincer. :crazy:

ia o carte religioasa sau un indreptar de spovedanie si citeste la pacatul desfranarii....vei intzelege...

poate exagerez in privinta asta pt ca stiu ca in ziua de azi nu se mai tine cont de lucrurile astea...dar totusi...nu pot sa nu ma gandesc...
0

#8 Utilizator offline   angry_angel 

• detasarea este ultima experienta
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-April 06

Scris 15 June 2006 - 02:03 PM

Vezi postareaMika_ella, la Jun 15 2006, 02:56 PM, a spus:

ia o carte religioasa sau un indreptar de spovedanie si citeste la pacatul desfranarii....vei intzelege...

citeste arsan emmanuelle....si mai vorbim...nimeni nu-ti poate impune adevarul...e dreptul tau sa-l cauti.
unde scrie in biblie ca 2 oameni[fata-baiat] care au relatii sexuale savarsesc un pacat???????
lasa spovedaniile...alea au aparut mult mai tarziu...cum am zis...da o raita pe la religie :crazy:
0

#9 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 15 June 2006 - 02:11 PM

Vezi postareaMika_ella, la Jun 15 2006, 03:01 PM, a spus:

poate exagerez in privinta asta pt ca stiu ca in ziua de azi nu se mai tine cont de lucrurile astea...dar totusi...nu pot sa nu ma gandesc...

Mda, nu-mi imaginam sa mai existe astfel de oameni. :crazy:
Scuza-mi ignoranta. :spiteful:

Aceasta postare a fost editata de heidy_2006: 15 June 2006 - 02:12 PM

0

#10 Utilizator offline   OacOac 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 21-December 05

Scris 15 June 2006 - 03:04 PM

Am 18 ani jumate si sunt cu prietenul meu de aproape un an.Nu s'a intamplat inca nimic intre noi deoarece mie imi este frica.

O sa vina momentul, o sa simti cand ai sa fii pregatita :giverose: ....eu mi-am tinut sotul (prieten pe-atunci) aproape un an juma in stand - by :giverose:
0

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis In Pana de Idei ! help stefffano  1 3.063