sau Inregistrare

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Parul drept Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Valentina30 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-October 06

Scris 04 November 2006 - 11:40 PM

si eu am parul odios de drept :roll: si sigur ca-l vreau cret ... asa ca daca are cineva de dat la schimb ceva bucle ... :P
0

#22 Utilizator offline   miryam 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 08-May 06

Scris 17 November 2006 - 06:37 PM

Vezi postareaoana_oriflame, la Nov 4 2006, 10:32 AM, a spus:

Si eu am un par f cretz ( si nu numai..ci si f "dezordonat" sa zic asa..). Am folosit placa fara ceramica de cateva ori, dar ma indreptam si, nu exagerez, peste 1 ora MAXIM aveam parul incretzit la varfuri si cu f mult volum ( asta fiind o alta mare problema de-a mea). Apoi am avut o placa Remington, pe care toata lumea o lauda, dar si cu aceasta imi statea parul drept doar o zi, a doua zi cand ma trezeam sa il gasesc incretit, sau .. cateodata si mai rau...in cateva ore..de la vant ma trezeam cu o claie de par in cap, cat de cat drept, dar ce`i drept cu foarte mult volum. Insa dupa multe cautari am gasit placa de care aveam nevoie. Am cumparat acum foarte putin timp o placa cu ioni, care nu numai k nu iti arde parul, dar il retextureaza, adik in timp ce ti-l indreapta ti-l face mai matasos si il repara, sa spun asa. E o placa din State.. Daca cineva vrea sa afle mai multe despre aceasta placa-minune spuneti-mi si va arat o poza cu placa si va zik mai multe detalii :shout: E super!

Da-mi si mie detalii despre placa ta de par luata din State(adica si poza,si pret si daca se gaseste pe-aici)Multumesc mult!
0

#23 Utilizator offline   Dirtyangel 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-August 06

Scris 17 November 2006 - 06:46 PM

Mereu mi-am dorit par drept. La mine e cam ondulat la virfuri si ma irita chestia asta deja. Nu il indrept cu placa caci degradeaza virfurile.
0

#24 Utilizator offline   MeMitzu 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 17-November 06

Scris 20 November 2006 - 01:09 AM

Vezi postareaoana_oriflame, la Nov 4 2006, 08:32 AM, a spus:

Am cumparat acum foarte putin timp o placa cu ioni, care nu numai k nu iti arde parul, dar il retextureaza, adik in timp ce ti-l indreapta ti-l face mai matasos si il repara, sa spun asa. E o placa din State.. Daca cineva vrea sa afle mai multe despre aceasta placa-minune spuneti-mi si va arat o poza cu placa si va zik mai multe detalii :cheer: E super!

Daaa, si eu vreau sa stiu detalii, ca intentionez sa-mi cumpar o alta placa. A mea este cu aburi, si nu-mi place ca mi se arde parul prea repede :P
0

#25 Utilizator offline   cori@cami 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 12-November 06

Scris 20 November 2006 - 08:44 AM

Vezi postareaoana_oriflame, la Nov 4 2006, 08:32 AM, a spus:

Si eu am un par f cretz ( si nu numai..ci si f "dezordonat" sa zic asa..). Am folosit placa fara ceramica de cateva ori, dar ma indreptam si, nu exagerez, peste 1 ora MAXIM aveam parul incretzit la varfuri si cu f mult volum ( asta fiind o alta mare problema de-a mea). Apoi am avut o placa Remington, pe care toata lumea o lauda, dar si cu aceasta imi statea parul drept doar o zi, a doua zi cand ma trezeam sa il gasesc incretit, sau .. cateodata si mai rau...in cateva ore..de la vant ma trezeam cu o claie de par in cap, cat de cat drept, dar ce`i drept cu foarte mult volum. Insa dupa multe cautari am gasit placa de care aveam nevoie. Am cumparat acum foarte putin timp o placa cu ioni, care nu numai k nu iti arde parul, dar il retextureaza, adik in timp ce ti-l indreapta ti-l face mai matasos si il repara, sa spun asa. E o placa din State.. Daca cineva vrea sa afle mai multe despre aceasta placa-minune spuneti-mi si va arat o poza cu placa si va zik mai multe detalii :P E super!

Da-mi te rog mai multe detalii!
0

#26 Utilizator offline   Dani Quinn 

• breteluţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-October 06

Scris 22 November 2006 - 07:29 PM

Parul meu e undeva la mijloc, cu inclinatii de drept..Daca il vreau drept, il pieptan imediat dupa ce il spal, (dupa ce se usuca un pic), iar daca il vreau ondulat, il las sa se usuce..si imi ies niste carlionti de toata splendoarea..Daca vreti par cret si sa si dureze..incercati sa va spalati pe par, aplicati pe parul umed spuma pentru par ondulat(sau doar spuma) si impletiti-l..In functie de carliontii care ii vreti, alegeti grosimea cozii. :doh: :o:
0

#27 Utilizator offline   oana_oriflame 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 08-August 06

Scris 22 November 2006 - 09:16 PM

Va mai spun inca o data! Pentru cele care vor sa va dau mai multe detalii dati`mi un mesaj privat pe wanna_skumpa@yahoo.com pentru k intru kam rar pe forumul acesta. Placa este luata din state, e o tipa care face comanda, dak vreti va pot face rost, o puteti returna in 14 zile dak nu e buna. Astept mailul vostru dak sunteti interesate.
Bianca
0

#28 Utilizator offline   annett 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 12-November 06

Scris 05 December 2006 - 07:25 PM

Vezi postareamiryam, la Jun 13 2006, 06:03 PM, a spus:

Doamne cat mi-as dori sa am parul drept... :friends: ...eu il am la varfuri ondulat..si acum ca l-am mai si tuns vad ca se onduleaza si mai mult ;)(..Voi il vreti drept sau ondulat??folositi placa pt a l indrepta ?

am un par drept de m scoate din sarite :crazy: dar uneori tre sa recunosc ca mi place, dar foarte rarutz :no:
0

#29 Utilizator offline   magdda 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 17-December 06

Scris 17 December 2006 - 09:49 PM

Vezi postareafasneatza, la Jul 4 2006, 09:51 PM, a spus:

am parul exagerat de drept :) ...si fara volum :) (noroc de tunsoarea mea...f scurt in crestet ca pare si el mai plin de volum).tare mi-as dori sa il am cretz cretz....iti da o aliura de injerash.stau noapte intreaga cu bigudiuri in cap si numa io stiu prin ce chinuri trec ca sa pot dormi cu ele in cap 1 ora :flowers: ,iar dim cand ma trez e atat d splendit...pacat ca dupa maxim 1 h e mai drept decat l-as fi facut cu placa :focus: :focus:

AFLA CA TE POTI FACE CU UN FEON CU MUFA,DACA IL STI? DUPA CE TE AI SPALAT SI AI PARUL INCA UMED TE DAI CU SPUMA SPECIALA PT RADACINA "TEC DE LA L'OREAL PROFFESIONAL",IL STRAGI UN PIC IN MAINI (PARUL),DUPA CARE STAI CU CAPLU APLECAT SI TE USUCI,MAI MULTE DETALII DUPA CE CITESTI ASTA
0

#30 Utilizator offline   freea 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 30-October 05

Scris 18 December 2006 - 09:46 PM

vai cat de mult mi-as dori si eu parul drept , m-am saturat sa mi-l fac cu placa , as vrea sa-mi fac ceva care sa mi-l tina drept macar o sapt
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic