mie: uite-l ca misca
ultimul lucru
Scris 13 June 2006 - 10:30 AM
daca ati putea auzi ce zic oamenii de voi in timpul priveghiului (ce sadic) ce v-ar place sa auziti?
Scris 16 June 2006 - 12:47 AM
....stiu ca oricat mi-as dori eu sa nu aud nimic sigur vor fi care vor "boci" dar cu siguranta as dori inlocuirea negrului cu alb si foarte foarte multe flori
Scris 16 June 2006 - 04:24 AM
Eu as vrea sa si pot vedea ce si cum spune lumea ceva despre mine.
Desi detest inmormantarile, n-am putut evita cateva si sincer nu-mi place deloc ce se discuta. Vin, jelesc, cu conditia sa fie si spectatori, iar dupa 5 minute gata, a uitat scopul si durata vizitei.
Doar lucruri meschine si falsitate. :sad:
Desi detest inmormantarile, n-am putut evita cateva si sincer nu-mi place deloc ce se discuta. Vin, jelesc, cu conditia sa fie si spectatori, iar dupa 5 minute gata, a uitat scopul si durata vizitei.
Doar lucruri meschine si falsitate. :sad:
Scris 16 June 2006 - 05:28 AM
Cat de tare poate sa fie thread-ul asta! La asa ceva chiar nu m-as fi gandit vreodata, dar uite ca iaraaasi viata m-a surprins
Yo as vrea sa-i aud spunand :
"Bah esti nebun?! Asta chiar a murit? Deci nu-mi vine sa cred...Uite-l cum zace...asta chiar e mort frate...da' tu stii ce nu inteleg yo vere...Ca de-aia am trecut p-aici azi, credeam ca-l mai prind...De ce mi-a zis el o data ca - De cand cu nevasta-ta aia, te consider homosexual!"
sau..."Inca arata bine, nenorocitu` asta!"
Yo as vrea sa-i aud spunand :
"Bah esti nebun?! Asta chiar a murit? Deci nu-mi vine sa cred...Uite-l cum zace...asta chiar e mort frate...da' tu stii ce nu inteleg yo vere...Ca de-aia am trecut p-aici azi, credeam ca-l mai prind...De ce mi-a zis el o data ca - De cand cu nevasta-ta aia, te consider homosexual!"
sau..."Inca arata bine, nenorocitu` asta!"
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cat de destept este piciorul tau drept? | ironic | 25 | 7.112 |
|
Chestionar: Ce ati face daca ati fi masini cu personalitate proprie? | Alethia | 12 | 6.422 |
|
Daca ar apare un supererou ca Superman | Alethia | 21 | 7.486 |
|
Ce ai face daca masina ta ar prinde viata. | Alethia | 46 | 10.602 |
|
De ce? |
January | 2 | 351 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS