Incerc sa prind un papagal care a "fugit" de acasa. Cred ca de 2 saptamani sta prin pomii care se afla pe langa blocul unde stau eu. Daca aveti cum sa imi trimite-ti o inregistrare cu un papagal ar fi minunat, as putea sa ii cumpar colivie , si stiu cum sa-l ingrijesc. Am mai avut un papagal care a trait 9 ani , deci stiu cum se creste.
Pagina 1 din 1
Cine are papagal va rog sa m-a ajutati
Scris 13 June 2006 - 06:03 PM
as putea sa-ti trimit o inregistrare video cu papagalul meu dar nu stiu cat ar putea sa te ajute ca el canta cand vrea el nu cand vreau eu ,am incercat odata si cand m-am dus cu camera la s-a oprit din cantat
Scris 14 June 2006 - 11:33 PM
Athena, la Jun 12 2006, 11:52 PM, a spus:
Incerc sa prind un papagal care a "fugit" de acasa. Cred ca de 2 saptamani sta prin pomii care se afla pe langa blocul unde stau eu. Daca aveti cum sa imi trimite-ti o inregistrare cu un papagal ar fi minunat, as putea sa ii cumpar colivie , si stiu cum sa-l ingrijesc. Am mai avut un papagal care a trait 9 ani , deci stiu cum se creste.
Poti descarca de aici sunete cu pasari: http://www.10x50.com/sounds.htm Sorry, nu le-am putut pune pe forum datorita extensiei (wav). Daca nu e de ajuns, desi nu cred ca mai e nevoie, da un search pe Google: Bird(s) sound.
Pe langa sunet poti folosi o oglinda, mai marisoara. Papagalii sunt atrasi de oglinzi.
Cred, totusi, ca mai intai ar trebui sa vezi daca ii gasesti stapanii. Ar fi fericiti daca l-ar gasi.
Scris 03 August 2006 - 08:34 PM
Ia o cusca, agat-o in copac si pune multa mancare in ea(si o oglinda, ceva care sa-la atraga)urmareste-la si cand intra te duci si inchizi usa!!
Bafta!
Bafta!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Oferim spre adoptie catelusa metis schnauzer urias | Pleiads | 1 | 1.963 |
|
Supercatei ciobanesc carpatin | ciobanescarpatin | 2 | 1.384 |
|