sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Cine are papagal va rog sa m-a ajutati Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Athena 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 22-November 05

Scris 12 June 2006 - 10:52 PM

Incerc sa prind un papagal care a "fugit" de acasa. Cred ca de 2 saptamani sta prin pomii care se afla pe langa blocul unde stau eu. Daca aveti cum sa imi trimite-ti o inregistrare cu un papagal ar fi minunat, as putea sa ii cumpar colivie , si stiu cum sa-l ingrijesc. Am mai avut un papagal care a trait 9 ani , deci stiu cum se creste.
0

#2 Utilizator offline   costel buricea 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 12-December 05

Scris 13 June 2006 - 06:03 PM

as putea sa-ti trimit o inregistrare video cu papagalul meu dar nu stiu cat ar putea sa te ajute ca el canta cand vrea el nu cand vreau eu ,am incercat odata si cand m-am dus cu camera la s-a oprit din cantat
0

#3 Utilizator offline   EmmaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-April 06

Scris 14 June 2006 - 11:33 PM

Vezi postareaAthena, la Jun 12 2006, 11:52 PM, a spus:

Incerc sa prind un papagal care a "fugit" de acasa. Cred ca de 2 saptamani sta prin pomii care se afla pe langa blocul unde stau eu. Daca aveti cum sa imi trimite-ti o inregistrare cu un papagal ar fi minunat, as putea sa ii cumpar colivie , si stiu cum sa-l ingrijesc. Am mai avut un papagal care a trait 9 ani , deci stiu cum se creste.

Poti descarca de aici sunete cu pasari: http://www.10x50.com/sounds.htm Sorry, nu le-am putut pune pe forum datorita extensiei (wav). Daca nu e de ajuns, desi nu cred ca mai e nevoie, da un search pe Google: Bird(s) sound.
Pe langa sunet poti folosi o oglinda, mai marisoara. Papagalii sunt atrasi de oglinzi.

Cred, totusi, ca mai intai ar trebui sa vezi daca ii gasesti stapanii. Ar fi fericiti daca l-ar gasi.
0

#4 Utilizator offline   Andreyvrj 

• Idle
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-December 05

Scris 03 August 2006 - 08:34 PM

Ia o cusca, agat-o in copac si pune multa mancare in ea(si o oglinda, ceva care sa-la atraga)urmareste-la si cand intra te duci si inchizi usa!!
Bafta!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis