Pagina 1 din 1
Credeti in fantome, in spirite, intr-o lume paralela s.a ? De curiozitate as vrea si eu sa stiu parerile voastre despre acest sub
Scris 12 June 2006 - 05:31 PM
De curiozitate as vrea sa stiu si eu parerile voastre despre aceste "fenomene". Multi oameni zic ca nu exista altii zic ca exista, si adeseori o persoana oarecare, care a trecut prin aceste "fenomene"si care vos sa spune experientele lor mai departe, sa povesteasca, celelalte persoane il cred nebun, si il dau la o parte, zicand ca este el "anormal". voi ce ziceti ?
Scris 12 June 2006 - 05:48 PM
Alin92, la Jun 12 2006, 06:31 PM, a spus:
De curiozitate as vrea sa stiu si eu parerile voastre despre aceste "fenomene". Multi oameni zic ca nu exista altii zic ca exista, si adeseori o persoana oarecare, care a trecut prin aceste "fenomene"si care vos sa spune experientele lor mai departe, sa povesteasca, celelalte persoane il cred nebun, si il dau la o parte, zicand ca este el "anormal". voi ce ziceti ?
De curiozetate,am si eu o intrebare:tu nu ai vazut ca mai sunt tipicuri pe tema asta?
Scris 13 June 2006 - 07:25 AM
da am vazut....da prea tarziu...rog un admin sa stearga ambele totpiucri facutede mine
Scris 19 June 2006 - 09:45 AM
Eu zic ca ar trebui sa vorbesti cu un parapsiholog si cu un preot competent.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Constiinta | ellla | 0 | 1.246 |
|
dupa ce moare
un suflet- presupunand - ca exista |
hade 61 | 58 | 6.788 |
|