Ce inseamna sa iubesti si de ce avem nevoie sa fim iubiti?
Scris 08 January 2007 - 05:23 PM
Pentru a fi fericita si a face pe cineva fericit.
...sa iubesti inseamna sa descoperi in celalalt scanteia lui Dumnezeu.
...sa iubesti inseamna sa descoperi in celalalt scanteia lui Dumnezeu.
Scris 20 January 2007 - 12:42 PM
v-ati intrebat vreodata daca in zilele noastre iubirea mai exista in forma ei pura???????dupa parerea mea iubirea ar trebui sa fie ceva sacru dar acum este ingradita,asfixiata poate de profan...............uneori as vrea sa mai fie cum a fost...........sau poate nu a fost nicicand asa ,dar imi place sa cred ca a fost si ca noi oamenii am pierdut-o............
Scris 20 January 2007 - 06:40 PM
Eu nu cred ca am pierdut-o.Iubirea pura (cea adevarata)exista in sufletele tuturor,depinde de fiecare daca o gaseste sau nu.Este adevarat ca cei mai multi au ingradit-o,au transformat-o,i-au impus anumite limite,dar aceea nu mai este iubire.Cand iubesti,pur si simplu iubesti,nu exista limite si mai ales nu impui limite nimanui.Iubirea adevarata este neconditionata.(mie asta imi place sa cred...)
"De ce iubim?"...nu stiu de ce iubesc ceilalti,dar" eu iubesc pentru ca iubesc",pentru ca simt ca mi-am gasit jumatatea,sufletul pereche. Din acel moment m-am simtit implinit,fericit si nimic din ceea ce s-ar mai fi putut intampla nu mai conta.Fiecare din lumea asta are o jumatate a lui si mai devreme sau mai tarziu si-o va intalni.
De ce simtim nevoia sa fim iubiti? Este mult mai important sa poti iubi decat sa fii iubit.(ganditi-va la situatia ca cineva va iubeste dar voi nu simtiti nimic pentru persoana respectiva.)Totusi nimic nu iti aduce mai multa fericire decat sa stii ca persoana pe care o iubesti din tot sufletul iti impartaseste la randul sau sentimentele.
"De ce iubim?"...nu stiu de ce iubesc ceilalti,dar" eu iubesc pentru ca iubesc",pentru ca simt ca mi-am gasit jumatatea,sufletul pereche. Din acel moment m-am simtit implinit,fericit si nimic din ceea ce s-ar mai fi putut intampla nu mai conta.Fiecare din lumea asta are o jumatate a lui si mai devreme sau mai tarziu si-o va intalni.
De ce simtim nevoia sa fim iubiti? Este mult mai important sa poti iubi decat sa fii iubit.(ganditi-va la situatia ca cineva va iubeste dar voi nu simtiti nimic pentru persoana respectiva.)Totusi nimic nu iti aduce mai multa fericire decat sa stii ca persoana pe care o iubesti din tot sufletul iti impartaseste la randul sau sentimentele.
Scris 23 January 2007 - 01:12 PM
cred ca atunci cand apare iubirea, judecata se schimba, tot ce exista inainte dispare si apare o sa'i zicem "candoare": a iubi inseamna totodata sa renunti la tine.
avem nevoie sa fim iubiti pentru ca exista momente in care pur si simplu nu avem o alta motivatie sa mergem mai departe.
avem nevoie sa fim iubiti pentru ca exista momente in care pur si simplu nu avem o alta motivatie sa mergem mai departe.
Scris 23 January 2007 - 03:34 PM
..a iubi şi a fi iubit este cel mai frumos lucru..
Să ai un umăr pe care să plāngi cānd eşti trist.. să ai pe cineva cu care să te bucuri cānd eşti fericit...
iubirea.. un sentiment de nepreţuit.
Să ai un umăr pe care să plāngi cānd eşti trist.. să ai pe cineva cu care să te bucuri cānd eşti fericit...
iubirea.. un sentiment de nepreţuit.
Scris 23 January 2007 - 05:34 PM
.....a iubii inseamna a traii si a murii in acelasi timp ....
Nu avem nevoie sa fim iubiti ....tine de anatomie
Nu avem nevoie sa fim iubiti ....tine de anatomie
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Suntem ceea ce citim sau ceea ce gāndim? | Interpus | 32 | 3.654 |
|
Training mental pentru a va crea o situatie disperata
fara sa va dati seama ca sunteti autorul ei |
sabina00 | 12 | 4.902 |