sau Inregistrare

• 48 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ce inseamna sa iubesti si de ce avem nevoie sa fim iubiti? Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   angry_angel 

• detasarea este ultima experienta
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-April 06

Scris 18 June 2006 - 12:03 AM

Vezi postareaSailor, la Jun 18 2006, 12:44 AM, a spus:

ura e ca un drog, dauneaza grav sanatatii sufletesti :lol2:

si dragostea nu?
dar probabil anticipai raspunsul asta[cred ca-i banal]...asa ca am sa-ti dau si completarea...ura motiveaza foarte bine omul,sentimente precum lacomia stau la basa muncii multora...dar nu conteaza :flowers:
ambele sunt drog sau hrana...important este sa stii sa pastrezi echilibrul si sa ai si mintea necesara [si dispunerea]...de a lasa mintea sa organizeze viata ta sentimentala
0

#12 Utilizator offline   Yvo 

• suflet rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 05-January 06

Scris 18 June 2006 - 12:19 AM

Vezi postareablackkkarma_83, la Jun 18 2006, 12:03 AM, a spus:

si dragostea nu?
dar probabil anticipai raspunsul asta[cred ca-i banal]...asa ca am sa-ti dau si completarea...ura motiveaza foarte bine omul,sentimente precum lacomia stau la basa muncii multora...dar nu conteaza :flowers:
ambele sunt drog sau hrana...important este sa stii sa pastrezi echilibrul si sa ai si mintea necesara [si dispunerea]...de a lasa mintea sa organizeze viata ta sentimentala

Dragostea vindeca ura, poate transforma o lacrima in zambet, si te poate ridica deasupra noriilor.... desigur poate fii si distructiva. Ura nu-i o motivatie, ura seaca sentimentele pozitive, adesea ura e insasi durerea sau neanplinirea...
ps: incerc sa-i dau pace sufletului meu, sa nu-mi mai fii nesuferit :lol2:
0

#13 Utilizator offline   angry_angel 

• detasarea este ultima experienta
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-April 06

Scris 18 June 2006 - 12:28 AM

Vezi postareaSailor, la Jun 18 2006, 01:19 AM, a spus:

ps: incerc sa-i dau pace sufletului meu, sa nu-mi mai fii nesuferit :flowers:

daca faptul ca-ti sunt nesuferit te motiveaza sa dai raspunsuri inteligente [percum cel de sus] accept cu zambetul pe chip pedeapsa remuscarilor :lol2:

Aceasta postare a fost editata de blackkkarma_83: 18 June 2006 - 12:29 AM

0

#14 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 18 June 2006 - 12:46 AM

Dragostea este un sentiment suficient de puternic pentru a creea sau a distruge.
0

#15 Utilizator offline   Dunedainul 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 11-February 06

Scris 18 June 2006 - 12:52 AM

Mda,si cica iubirea asta mai e si un zid,pe care daca-l proptesti bine in mosie sta falnic ca bradu' cand vine turcu sa mai ia un porumb,o capsuna,ceva femei si copii...dar aici intra in conflict vadit cu "iubirea aproapelui",pentru ca turcii ne sunt destul de aproape,si nu numai geografic din pacate :lol2:
Iar pe asta din urma o propavaduiesc unii de arunca cu caruta de anateme in orice prind altfel orientat decat ei(sexual,religios etc)
Daca o intrebi pe Maricica de la "Paine" o sa-ti spuna ca iubirea e cum spumega Jose Armando ca frac'su geaman de care nu stia, s-a lipit de Consuela pe care el o pandea din copilarie.
Gigi ala de are taraba de tigari langa ea,o sa-ti spuna ca Maricica e proasta,ca iubirea e cum arunci cu banii in lautari,sa-i povesteasca neveste-tii cum calci tu dusmanii cu mertzanu' sa n-o fure vreunul...
Si apare brusc filosoful neamt misogin,care iti explica ca tot aia de mosie e de baza ,ca femeile astea de 2 bani nu merita...
Pana la urma eu zic ca iubirea asta tinde, ca si complexitate , spre sfera divinitatii.Si cand omul incearca sa explice ceva ce nu intelege,si nu e facut sa inteleaga,se apuca fiecare sa dea definitii dupa pregatirea ,psihicul,cultura,varsta proprie.Si in 99,9% din cazuri ies niste platitudini de doare capul... :flowers:
A tunat si ne-a adunat 6 miliarde de filosofi ! :o:
daca ai rabdare,si timp si mai ales nu incerci sa iei in serios...e amuzant sa mai arunci un ochi cand si cand.
asa ca..., continuati va rog! :cry:

Aceasta postare a fost editata de Dunedainul: 18 June 2006 - 12:54 AM

0

#16 Utilizator offline   Yvo 

• suflet rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 05-January 06

Scris 18 June 2006 - 01:01 AM

Vezi postareaDunedainul, la Jun 18 2006, 12:52 AM, a spus:

Mda,si cica iubirea asta mai e si un zid,pe care daca-l proptesti bine in mosie sta falnic ca bradu' cand vine turcu sa mai ia un porumb,o capsuna,ceva femei si copii...dar aici intra in conflict vadit cu "iubirea aproapelui",pentru ca turcii ne sunt destul de aproape,si nu numai geografic din pacate :P
Iar pe asta din urma o propavaduiesc unii de arunca cu caruta de anateme in orice prind altfel orientat decat ei(sexual,religios etc)
Daca o intrebi pe Maricica de la "Paine" o sa-ti spuna ca iubirea e cum spumega Jose Armando ca frac'su geaman de care nu stia, s-a lipit de Consuela pe care el o pandea din copilarie.
Gigi ala de are taraba de tigari langa ea,o sa-ti spuna ca Maricica e proasta,ca iubirea e cum arunci cu banii in lautari,sa-i povesteasca neveste-tii cum calci tu dusmanii cu mertzanu' sa n-o fure vreunul...
Si apare brusc filosoful neamt misogin,care iti explica ca tot aia de mosie e de baza ,ca femeile astea de 2 bani nu merita...
Pana la urma eu zic ca iubirea asta tinde, ca si complexitate , spre sfera divinitatii.Si cand omul incearca sa explice ceva ce nu intelege,si nu e facut sa inteleaga,se apuca fiecare sa dea definitii dupa pregatirea ,psihicul,cultura,varsta proprie.Si in 99,9% din cazuri ies niste platitudini de doare capul... :lol2:
A tunat si ne-a adunat 6 miliarde de filosofi ! :lol2:
daca ai rabdare,si timp si mai ales nu incerci sa iei in serios...e amuzant sa mai arunci un ochi cand si cand.
asa ca..., continuati va rog! :roll:

si cum era treaba cu Consuela? :flowers: ....si daca nu ar fii, nu s-ar mai povestii :o:

ps: eu nu am de gand sa recunosc ca bat campii, sunt doar putin obosita :cry:
0

#17 Utilizator offline   Shadow and Light 

• ..contemplare si traire...
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-June 06

Scris 18 June 2006 - 02:14 AM

Vezi postareaMicrocosmos8, la Jun 12 2006, 04:10 PM, a spus:

Ce inseamna sa iubesti si de ce avem nevoie sa fim iubiti?

Sa iubesc ceva inseamna sa i dau viata in inima mea.
Am nevoie sa fiu iubita pentru ca eu nu stiu sa ma iubesc.
0

#18 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 18 June 2006 - 01:36 PM

Vezi postareaDunedainul, la Jun 18 2006, 01:52 AM, a spus:

asa ca..., continuati va rog! :lol2:

Sarcastic, ca de obicei. :flowers:
0

#19 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 05 January 2007 - 03:27 PM

Vezi postareaMicrocosmos8, la Jun 12 2006, 03:10 PM, a spus:

Ce inseamna sa iubesti si de ce avem nevoie sa fim iubiti?

Buna intelegere inseamna prietenie . Daca se adauga si sacrificiul pentru o persoana , se numeste IUBIRE !!!

Vedeam uneva un topic legat de inchisoarea umana . De ce avem nevoie sa fim iubiti ? Pentru ca asa stim ca cuiva ii pasa de noi si nu suntem "intr-o inchisoare" a singuratatii !
0

#20 Utilizator offline   Black No.1 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-October 06

Scris 08 January 2007 - 03:01 PM

Iubesc ca sa nu mor...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 48 Pagini +