sau Inregistrare

• 14 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

intrebare Evaluare topic: - - - - -

#131 Utilizator offline   Yvo 

• suflet rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-January 06

Scris 13 June 2006 - 03:05 PM

mai scutiti-o!!!!! cateva sfaturi bune n-ar strica......
0

#132 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 13 June 2006 - 08:01 PM

Vezi postareaSailor, la Jun 13 2006, 04:05 PM, a spus:

mai scutiti-o!!!!! cateva sfaturi bune n-ar strica......

Tocmai sfaturi primeste! Are de invatat din cele trei topicuri deschise de ea.
0

#133 Utilizator offline   Lily Anne 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 14-December 05

Scris 13 June 2006 - 09:14 PM

Vezi postareamaster_mind, la Jun 13 2006, 12:59 PM, a spus:

8) ...ce de material de studiu ar avea freud pe aici :cheer: ...dar daca el a murit lasati ca eu traiesc :cheer: (recomand Freud : Interpretarea viselor , Introducere in Psihanaliza ,Studii despre sexualitate si alte carti cum ar fii : Tot ce ai vrut sa stii despre sex dar ti-a fost teama sa intrebi, Kamasutra Idiot Guide ,Barbatii sunt de pe marte Femeile de pe venus , Ingerii si demonii sexualitatii , Satana din Nadragi ,Psiho-fiziologie sexuala,Performanta sexuala la toate varstele,Cultivarea energiei sexuale feminine si cele ale lui Bebe Mihaiescu )

Nu stiu ce fel de Freud citesti tu ...Auzi , cica recomanda Freud :Barbatii sunt de pe marte Femeile de pe venus .Asta e prea tare .

Nu e greu de inteles .Fata vrea sa descopere o noua reteta pt prepararea culorilor ...folosind sperma .
0

#134 Utilizator offline   Carrina_19 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 25-February 06

Scris 14 June 2006 - 05:18 PM

Vezi postareaDaydreamer, la Jun 13 2006, 04:25 AM, a spus:

Poza ta , da, aia o astept, iti voi trimite pe pm si id. Cum naiba poti afirma ca nu era important sexul , insa te preocupa "picatura" lui pe un forum?(Sa nu cumva sa-mi raspunzi ca incerci sa-ti faci educatie sexuala pe forum, te rog!)
Tie iti placea dragostea cu el? (Cand nu faceai in cap tema la mate. Si am aflat si cand fac elevii de la liceele de arta tema la materii precum mate, fizica, chimie. - asta se vrea gluma)
Daca pentru tine respectul si iubirea erau atat de importante, simtind ca e ceva in neregula cu partenerul tau, cum de nu i-ai zis?( Dar iar intru in taramul datoriei, si a ceea ce este a iubi cu adevarat, la un nivel matur)

intr-adevar ptr sexul nu era asa important,dar asta nu insemna ca nu ma preocupa problema prietenului..defapt nu stiam daca e sau nu problema si mi-era jena sa-l intreb daca e normal sau nu..in plus de asta cuv ejaculare l-am descoperit odata cu inceputul vietii sexuale,adica la 18 ani..sa nu sari ca de ce nu am stiut pana at cu ce sa mananca sexul,ptr ca at nu consideram sexul un subiect interesant..bine ca nici acum nu e..poate cand voi avea un partener poate atunci sa am un interes mare despre sex..acum sunt ca un copil mic care pune intrebari..idd tau se termina cu yahoo.com?

Vezi postareaLily Anne, la Jun 13 2006, 12:14 PM, a spus:

Nu stiu ce fel de Freud citesti tu ...Auzi , cica recomanda Freud :Barbatii sunt de pe marte Femeile de pe venus .Asta e prea tare .

Nu e greu de inteles .Fata vrea sa descopere o noua reteta pt prepararea culorilor ...folosind sperma .

:crazy:
0

#135 Utilizator offline   angry_angel 

• detasarea este ultima experienta
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-April 06

Scris 14 June 2006 - 06:39 PM

scuze pt cum am reactionat,in general nu jignesc oamenii,asa ca acum pot doar sa sper ca ierti si sa nu-mi porti ranchiuna :crazy:
revenind ontopic....lasa trecutul sa fie trecut,nu-ti mai pierde timpul stand suparata,inchisa in casa,etc....iesi la soare.
si sa stii ca nu esti singura care a esuat....despre fostul tau nu-mi permit sa afirm nimic[desi mi-am facut deja o parere]....iar problema picaturii este insignifianta.

Aceasta postare a fost editata de blackkkarma_83: 14 June 2006 - 06:41 PM

0

#136 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-November 05

Scris 14 June 2006 - 07:12 PM

in 14 pagini, marea majoritate dintre voi n-ati facut altceva decat sa bateti campii si sa comentati coerenta si gramatica mesajelor unui utilizator care v-a pus o intrebare simpla. in loc sa-i raspundeti "nu, nu e normal sa ejaculeze o picatura, cantitatea de ejaculat este diminuata in urmatoarele cazuri:1,2,3...", voi bateti campii despre vise, manareli, experienta, vopseluri, scoli si carti.
daca era topicul de filozofie, fizica atomica sau neurologie va intelegeam frustrarile cu privire la formularile folosite...
:crazy:
0

#137 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-May 06

Scris 14 June 2006 - 07:30 PM

si totusi...intrebarea ramane...

s-o "manarim"...ori ba? :crazy:
0

#138 Utilizator offline   CY73 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-April 06

Scris 03 January 2007 - 05:21 PM

Vezi postareamicaela_20, la Jun 11 2006, 07:06 PM, a spus:

am si eu o intrebare ptr baieti

Cand faceam dragoste cu ex prietenul meu de 3 ori l-am vazut cand a ejaculat in afara..a ejaculat o picatura..este normal?fostul meu prieten era inalt la 1'80 si 70 kg..deci..dupa o partida de sex..cu tot tacamu,el ejacula doar o picatura :D

o fi econom baiatu'! restu' de sperma poate o depoziteaza la banca (de sperma)! :lol2: o fi dobanda atractiva? :lol:
0

#139 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 03 January 2007 - 05:44 PM

Vezi postareacosty73, la Jan 3 2007, 07:21 PM, a spus:

o fi econom baiatu'! restu' de sperma poate o depoziteaza la banca (de sperma)! :lol2: o fi dobanda atractiva? :D

Dap! 5 puradei pe an! :lol:
0

Impartaseste acest subiect:

• 14 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis