Muzica de dincolo de Prut
Scris 13 October 2004 - 10:54 AM
O muzica pe care cu drag o asculti, si reuseste sa ajunga si in topurile europene. (Ozone, Pavel Stratan)
De ce oamenii astia fac muzica, iar noi nu'ma manele?
Scris 13 October 2004 - 11:26 AM
Scris 13 October 2004 - 11:36 AM
Scris 22 October 2004 - 12:41 PM
pe.sa. .....am ras de-am pocnit cand am ascultat "M-am nascut de ziua mea" ](*,) exemplu:hahahaaaaaaaaaaaaaa chiar ca adevarata opera de arta. HIT! ce mai...... :
Scris 08 June 2006 - 05:49 PM
mariuschm, la Oct 13 2004, 11:54 AM, a spus:
O muzica pe care cu drag o asculti, si reuseste sa ajunga si in topurile europene. (Ozone, Pavel Stratan)
De ce oamenii astia fac muzica, iar noi nu'ma manele?
Reusesc sa faca muzica cu ajutorul celor din Romania .O mai slefuiesc putin si se primesc piese bune.Si noi -cei dincolo de Prut am inceput sa ascultam manele ,dar nu prea suntem incantati de ele.
Scris 08 June 2006 - 05:56 PM
Scris 08 June 2006 - 07:17 PM
eram intr-un timp fan zdob si zdub dar m-am mai racit
Scris 08 June 2006 - 10:13 PM
Catalin_Pop, la Oct 13 2004, 12:36 PM, a spus:
eu l-am auzit pe arsenie de la o-zone la eurovision live si nu a cantat chiar atat de fals pe cat ma asteptam. e adevarat ca nici nu a avut o melodie care sa-i solicite foarte mult vocea, dar totusi...
Scris 16 April 2007 - 09:49 PM
Majoritatea cantecelor(sau kiar toate) sunt scrie in la minor.... E oare profesionalism acest lucru???
Da, are el succes. are poate si bani, dar asta nu inseamna ca facand si cantind astfel de rahat, ar imbogati cultura, sau ca piesele lui ar fi un bun exemplu pentru unii din noi. Nemaivorbind de mesaj.
Zdob si zdub??? Timpul lor a trecut (parerea mea) baietii canta mai bine de 10 ani... kiar ma tin minte prin clasa a 2-a, sedeam ore in sir linga usa lor, unde faceau repetitie. mi-a placut. cred ca de atunci a inceput sa-mi placa hard corul. cantau si rock. Acum insa s-au stricat sa spunem asa....
Manelele au ajuns si la noi. le urasc. Nu le suport.
N-as spune ca noi facem cine stie ce muzica. In Romania sunt cu mult mai multe formatii, si cu mult mai bune.
Unica problema sunt manelele, strica totul. Murdaria trebuie inlaturata.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Country Music
mai ascultă cineva ? |
harald | 439 | 42.653 |
|
Street Beat
Exista si in Timisoara? |
FallingAngel | 0 | 1.632 |