sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Muzica de dincolo de Prut Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   mariuschm 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-October 04

Scris 13 October 2004 - 10:54 AM

De ce oare cei de dincolo de Prut reusesc sa faca muzica?

O muzica pe care cu drag o asculti, si reuseste sa ajunga si in topurile europene. (Ozone, Pavel Stratan)

De ce oamenii astia fac muzica, iar noi nu'ma manele?
0

#2 Utilizator offline   loredana.popescu 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 28-September 04

Scris 13 October 2004 - 11:26 AM

Nu stiu! si eu ma intreb asta :?: Poate ei sunt mai cu mot :dee :dee
0

#3 Utilizator offline   _cata 

• www.catalinpop.ro
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 04

Scris 13 October 2004 - 11:36 AM

Daca au ajuns afara nu inseamna ca stiu si sa faca muzica . Iar in Romania nu se fac doar manele, insa nivelul publicului e uneori atat de coborat incat ridica "manelaria" la rang de.... arta (!!!). Pavel Stratan e chiar simpatic insa O-zone sunt niste nulitati in materie de muzica . Sa-i vedeti vreodata la o prestatie live cred ca v-ati "trage un golnt in cap". Insa cu melodii de doi lei mai nou cuceresti nu doar Romania, ci si europa, ca doar ce? vesticii sunt mai "cu mot" decat noi ? nici vorba , de aceea si accepta astfel de ragaituri muzicale - si la ei e plin de asa ceva ! Nu am fost si nici nu o sa fiu vreodata un fan o-zone , ba dimpotriva, iar afirmatiile de genul "dar melodiile sunt chiar dragute" nu tin cand vine vorba de niste antitalente.
0

#4 Utilizator offline   spider 

• super marmota ;)))
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 12-June 04

Scris 22 October 2004 - 12:41 PM

chiar m-ati facut curioasa si am cautat si eu muzica lui pe.Stratan asta. ](*,) ](*,) ](*,) In primul rand cred ca am nevoie de un dictionar de neologisme ca sa inteleg tot. Si apoi tot nu as intelege chiar tot. Cred ca a scris muzica a betie. Am reusit sa ma distrez copios ascultand unele melodii. Insa eu nu as ridica aceasta muzica la rangul de muzica adevarata. :x Sorry, insa asta e parerea mea. Merge la betie, la petreceri, :arrow:

pe.sa. .....am ras de-am pocnit cand am ascultat "M-am nascut de ziua mea" ](*,) exemplu:hahahaaaaaaaaaaaaaa chiar ca adevarata opera de arta. HIT! ce mai...... ::x:
0

#5 Utilizator offline   CrissGirl 

• Cocheta
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-May 06

Scris 08 June 2006 - 05:49 PM

Vezi postareamariuschm, la Oct 13 2004, 11:54 AM, a spus:

De ce oare cei de dincolo de Prut reusesc sa faca muzica?
O muzica pe care cu drag o asculti, si reuseste sa ajunga si in topurile europene. (Ozone, Pavel Stratan)
De ce oamenii astia fac muzica, iar noi nu'ma manele?

Reusesc sa faca muzica cu ajutorul celor din Romania .O mai slefuiesc putin si se primesc piese bune.Si noi -cei dincolo de Prut am inceput sa ascultam manele ,dar nu prea suntem incantati de ele.
0

#6 Utilizator offline   seraphimovic 

• shredder
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 18-February 06

Scris 08 June 2006 - 05:56 PM

moldovenii nu sunt mai cu mot..au formatii care imi plac gen gandul matei si alternosfera. mai sunt si pavel stratan si zdubii care sunt ok. dar si in romania se face muzica buna. ca nu se aude de ei prea mult asta e alta poveste dar trupe sunt.
0

#7 Utilizator offline   realtv 

• ursuletz
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-April 05

Scris 08 June 2006 - 07:17 PM

pavel stratan canta prea tare..am cam toate melodiile lui
eram intr-un timp fan zdob si zdub dar m-am mai racit
0

#8 Utilizator offline   kisstina 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 08-February 06

Scris 08 June 2006 - 10:13 PM

Vezi postareaCatalin_Pop, la Oct 13 2004, 12:36 PM, a spus:

(!!!). Pavel Stratan e chiar simpatic insa O-zone sunt niste nulitati in materie de muzica . Sa-i vedeti vreodata la o prestatie live cred ca v-ati "trage un golnt in cap".

eu l-am auzit pe arsenie de la o-zone la eurovision live si nu a cantat chiar atat de fals pe cat ma asteptam. e adevarat ca nici nu a avut o melodie care sa-i solicite foarte mult vocea, dar totusi...
0

#9 Utilizator offline   Anonim 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 25-November 05

Scris 16 April 2007 - 09:49 PM

Pavel Stratan??? nuuu asta nu e muzica. Daca tot vorbim de muzica, sa vorbim de ea ca o arta. Stratan??? manelele??? Kiar daca multi numesc aceasta muzica, desi eu nu o consider asa, nici pe de parte nu e arta.
Majoritatea cantecelor(sau kiar toate) sunt scrie in la minor.... E oare profesionalism acest lucru???
Da, are el succes. are poate si bani, dar asta nu inseamna ca facand si cantind astfel de rahat, ar imbogati cultura, sau ca piesele lui ar fi un bun exemplu pentru unii din noi. Nemaivorbind de mesaj.
Zdob si zdub??? Timpul lor a trecut (parerea mea) baietii canta mai bine de 10 ani... kiar ma tin minte prin clasa a 2-a, sedeam ore in sir linga usa lor, unde faceau repetitie. mi-a placut. cred ca de atunci a inceput sa-mi placa hard corul. cantau si rock. Acum insa s-au stricat sa spunem asa....
Manelele au ajuns si la noi. le urasc. Nu le suport.
N-as spune ca noi facem cine stie ce muzica. In Romania sunt cu mult mai multe formatii, si cu mult mai bune.
Unica problema sunt manelele, strica totul. Murdaria trebuie inlaturata.
0

#10 Utilizator offline   eddy1973 

• Torquemada gran inquisitor
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 16-January 07

Scris 08 October 2007 - 01:09 AM

pavel stratan?asta e cantaret??poate fata lui canta...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Country Music
mai ascultă cineva ?