sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

posta,of posta probleme cu e-mailul Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   blue star 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-May 06

Scris 10 June 2006 - 10:54 PM

E cumva deplasat sa postez la webmasteri da' incerc si eu.dimineata am intrat pe posta din yahoo,am trimis mesaje.intre timp s-a pus fiica-mea la calculator (2 ani) si a apasat tot ce-a prins.acum pot deschide mail-ul dar daca dau 'mark', 'delete', 'forward', orice, operatiunea nu se face.pot trece de la un folder la altul.
poate ma puteti ajuta.merci.
P.S.: e jale.am vrut sa adaug aici in text o funny face ,dau click si nu se intimpla nimic.
e grav doctore?:doh:
0

#2 Utilizator offline   EmmaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-April 06

Scris 11 June 2006 - 04:16 PM

Incearca un sistem restore. La Setting - Sistem Restore Point - pui data la care s-a jucat fica ta la PC.
Ar trebui sa mearga, daca asta e motivul care ti-a pricinuit necazuri.
0

#3 Utilizator offline   blue star 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 11 June 2006 - 07:23 PM

Buna.merci de asa raspuns rapid.acum nu stiu unde sa gasesc ce mi-ai zis.m-am uitat prin settings,
am intrat in control panel,dar mai departe nu mai stiu.poate imi zici unde gasesc acest sistem restore point.
0

#4 Utilizator offline   EmmaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 11 June 2006 - 09:49 PM

Pai, fa urmatorii pasi:
Start > Programs > Accesories > System Tools > aici gasesti System Restore > click si iti apare o ferestra unde ai anumite optiuni. Creeaza tu un System Restore Point la o data anterioara folosirii PCului de catre fica ta si dupa cateva secunde se restarteaza... si gata. Nu te speria ca nu e asa de greu, chiar deloc. Sunt convinsa ca te vei descurca. :flowers:
Ar trebui sa mai stii ca folosind System Restore vei pierde datele din acea perioada, 1-2 zile, asa ca daca ai lucrat ceva pe PC in perioada asta copiaza sau muta in partitia D.
Succes
0

#5 Utilizator offline   blue star 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 11 June 2006 - 10:50 PM

salut.esti super tare.am rezolvat.m-am dus unde ai zis da' am mai bintuit pe acolo ca am windows 98.am incercat mai multe si pina la urma am nimerit unde trebuia.doar ca n-am putut da data de restore.a facut el (el calculatorul)de la ultimele configurari.te pup.dau o pizza daca vii prin iasi.

emma.mai am o problema daca tot mi-ai dat mina:).cind scriu aici in forum mesaje,daca dau click pe figurile din stinga de la zimbete nu se intimpla nimic.asta n-ar fi ceva grav.doar daca ai vreo idee.de-acum stiu unde sa intreb cind am probleme.iuhu.
0

#6 Utilizator offline   EmmaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 11 June 2006 - 10:53 PM

Wowwwwwwww, ms ms ms! :friends:
N-o poti trimite prin posta??? :beee:

Ontopic acum:
Mea culpa ca n-am intrebat ce sistem de operare folosesti. Oricum, te-ai descurcat. Felicitari :flowers:

Hmmm... :friends: cat despre problema cu emoticoanele chiar nu-ti pot da un raspuns exact. Exista momente cand chiar nu functioneaza anunite chestii pe forum, posibil datorita aglomeratiei. Persevereaza!

Aceasta postare a fost editata de EmmaD: 11 June 2006 - 11:00 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Caut partener!
invatamant
AntyIncultura  1 1.181