Ai dreptate, daca ma gandesc la studenti si adolescenti trebuie ca preturile sa fie foarte jos, doar ca am discutat cu cei pentru care promovez acest gen de cazare si am inteles urmatoarele:
1. fiind apartamente se preteaza bine pentru familisti
2. tineretul nu e interesat prea mult de apartament, bucatarie, baie completa, etc .. ce mai detine un apartament ... ei sunt interesati de pret.
3. pana la 5 iulie cred ca e rezonabil un pret de pana la 550.000 / camera / noapte
Din punctul de vedere al proprietarilor :
1. si ei prefera oameni "asezati" in loc de adolescenti pentru ca acestia nu se incurca prea mult cu chefuri, betii sau alte evenimente care pot produce suficient de multe neplaceri de ambele parti
2. familistii prefera sa aiba un apartament la dispozitie pentru a putea sa-si gateasca singuri, sa vina si sa plece cand doresc, sa aiba tot spatiul pentru confortul lor, etc
3. familistii sunt incantati de un tv in camera pentru a sta relaxat seara cu telecomanda in mana ... lucru care la tineri e considerat o pierdere de vreme.. tinerii ar fi mai incantati sa aiba o discoteca la scara bloului
Daca mai sunt si alte pareri nu ezitati sa le scrieti. Ma straduiesc sa gasesc in masura in care se poate cat mai multe idei bune si pareri pentu a putea sa fie cat mai multi turisti multumiti.
Pagina mea