Rugby
Scris 14 October 2004 - 09:17 PM
E ciudat , rugby-ul romanesc e in decadere , dar ce ma uimeste este faptul ca peste 75 % din jucatorii romani de la nationala joaca in Franta si ca sunt foarte apreciati! in echipa de rugby din orasul in care sunt , sunt 3 romani care joaca si sunt cotati ca fiind printre cei mai buni jucatori! din cauza asta vroiam sa stiu ce se mai intampla in rugby-ul romanesc ! eram curioasa sa vad daca sa- mai ameliorat ceva ! dar vad ca nu! :blinca:
Scris 02 June 2005 - 12:14 PM
alpad, la Oct 13 2004, 11:31 AM, a spus:
In cadere libera!Cel putin asa era anul trecut.
[snapbacca]9988[/snapbacca]
[snapbacca]9988[/snapbacca]
Nu se mai da doi bani pe acest sport valoros, din pacate asta la noi in tara unde multi sportivi adevarati nu se pot remarca din cauza tuturor lipsurilor existente
Rusine celor care-si bat joc de sportul romanesc
Scris 02 June 2005 - 06:24 PM
Personal am practicat acest sport vreo 2 ani in liceu. E unul dintre cele mai complexe sporturi in care trebuie sa iti pui laolata forta,rabdarea, ambitia, conditia fizica, si de ce nu gandirea in a actiona pe moment in anumite situatii(rugbyul are peste 120 de reguli din cate retin eu). Motivul ca acest sport nu este sprijinit indeajuns cred ca sta in faptul ca nu multi il inteleg. Marea majoritate cred ca acolo e o adunatura de golani care se bat, si nu odata am auzit replica asta. Tocmai pentru. ca este un sport greu de inteles face ca sa nu aiba sustinatori in Romania. Lumea se rezuma la sporturi usor digerabile din pacate.
Scris 02 June 2005 - 07:23 PM
maybe, la Jun 2 2005, 07:24 PM, a spus:
Personal am practicat acest sport vreo 2 ani in liceu. E unul dintre cele mai complexe sporturi in care trebuie sa iti pui laolata forta,rabdarea, ambitia, conditia fizica, si de ce nu gandirea in a actiona pe moment in anumite situatii(rugbyul are peste 120 de reguli din cate retin eu). Motivul ca acest sport nu este sprijinit indeajuns cred ca sta in faptul ca nu multi il inteleg. Marea majoritate cred ca acolo e o adunatura de golani care se bat, si nu odata am auzit replica asta. Tocmai pentru. ca este un sport greu de inteles face ca sa nu aiba sustinatori in Romania. Lumea se rezuma la sporturi usor digerabile din pacate.
[snapbacca]46096[/snapbacca]
[snapbacca]46096[/snapbacca]
Eu in generala la-am practicat 3 ani din clasa a-5-a pana intr-a a-8-a si pot spune ca de mic am fost atras de acest sport
Eu am fost demiu si tin minte ca mereu tipa antrenorul la mine ca de aia nu pot sa inscriu eseul ca nu aveam destula putere in picior ca nu mananc, deh se consulta cu ai mei ca statea in aceeasi zona
mergeam in cantonamente, am avut cateva diplome, dar spre rusinea mea nu mai stiu ce sa-a intamplat cu ele
tu in ce perioada ai practicat acest sport cand erai la liceu, nu stiu daca mai ti minte ca era la Cluj-Napoca odata in an unde se adunau daca mai tin eu bine minte echipele scolilor din toate judetele tarii, iar odata scoala noastra a iesit pe locul 9.., mmm e bine in ciuda faptului ca jumatate din echipa eram niste prichindei micuti si vai de noi si am jucat cu echipe care erau poate si la liceu..
dar asta a fost acum mai multi ani, poate tu nu esti asa in varsta..
imi pare totusi bina ca am gasit aici pe forum pe cineva care a practicat acest sport, adica nu stiu il mai practici ?
Scris 20 October 2007 - 04:17 PM
am văzut doar două meciuri ale naţionalei la campionatul mondial. din păcate jucătorii fac multe greşeli. se vede tătuşi că au potenţial mare. dacă ne-au aplaudat all blacks, este mare realizare 
şi ca să mai creştem nivelul puţin, ce părere aveţi de celelalte participante la cupa mondială? īmi pare rău că n-am văzut meciul dintre franţa şi noua zeelandă. nu īnţeleg cum de a putut cāştiga frnţa
am văzut meciurile cu anglia din semifinală şi cu argentina din finala mică şi franţa a jucat foarte slab. argentina merită felicitată pentru medaliile de bronz.
īn rest, go springbox īn finală. anglia şi cu ale ei lovituri de pedeapsă poate să se ducă avasă
şi ca să mai creştem nivelul puţin, ce părere aveţi de celelalte participante la cupa mondială? īmi pare rău că n-am văzut meciul dintre franţa şi noua zeelandă. nu īnţeleg cum de a putut cāştiga frnţa
īn rest, go springbox īn finală. anglia şi cu ale ei lovituri de pedeapsă poate să se ducă avasă
Contact
Facebook
Twitter
RSS