cartea respectiva mi s-a parut interesanta, are si ceva cazuri mai vechi prezentate, in masura in care s-au pastrat datele despre ele. sincer, acuma nu mai tin minte daca erau si romanasii nostri inclusi.
Paranormalul si ocultimsul si crima sunt pesoane care s-au nascut ucigasi ??
Scris 07 June 2006 - 12:41 AM
raspunsul meu era la "nu ca acum". eu cred ca exista(u) la fel de mult(e), dar nu se facea atata caz pe tema. pentru ca oamenii aveau alte griji si nu exista atata timp liber si pentru ca nu existau mijloacele necesare "publicitatii", daca vrei sa ii spui asa. putea nea marin sa stie ce face nea ion din satul lui, dar nu prea avea de unde sa stie ca nea hans si nea ivan si nea jean fac cam acelasi lucru. asta era ideea
cartea respectiva mi s-a parut interesanta, are si ceva cazuri mai vechi prezentate, in masura in care s-au pastrat datele despre ele. sincer, acuma nu mai tin minte daca erau si romanasii nostri inclusi.
Scris 07 June 2006 - 08:17 AM
Asculta criminalul din mine...
Orice om are instinctul de a ucide pentru teritoriu, hrana, femele sau orice ii confera confort. Avem competitia in sange inca de pe timpul cand cel ce nu putea invarti toporul in teasta ursului nu putea supravietui...
Insa mai avem o parte care ne indeamna sa nu-i ucidem pe cei ca noi...
Dar cand se dezechilibreaza lucrurile si FURIA este dezlantuita fugi din calea tevii!!!!
Orice om are instinctul de a ucide pentru teritoriu, hrana, femele sau orice ii confera confort. Avem competitia in sange inca de pe timpul cand cel ce nu putea invarti toporul in teasta ursului nu putea supravietui...
Insa mai avem o parte care ne indeamna sa nu-i ucidem pe cei ca noi...
Dar cand se dezechilibreaza lucrurile si FURIA este dezlantuita fugi din calea tevii!!!!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Constiinta | ellla | 0 | 1.246 |
|
poveste adevarata | mateidinbucuresti | 7 | 2.644 |
|
Muntii Bucegi mit si legenda
Povesti neadevarate |
Gilespy | 27 | 11.671 |