Pagina 1 din 1
ce se intampla cu racelile gravittate?
Scris 05 June 2006 - 06:19 PM
Buna ziua,
Nu mai stim ce sa facem ...o banala viroza ne/a dat peste cap. sotul meu a intrat in a zecea luna de tratament cu interferon. a racit usor initial, dar au trecut doua saptamani de cand e in spital si nu se simte nici o ameliorare, face in continuare febra , desi are tratament cu antibiotic. are si un junghi in spate, in partea dreapta, care da dureri insuportabile..durerea s/a mai ameliorat de la calmante, dar febra persista.
A mai trecut cineva prin asta, dureaza mai mult din cauza sistemului imunitar care e la pamant? ne/au recomandat sa mai stam zece zile inca sub tratament??? nu se stie sigur ce cauzeza febra, caci totul iese bine, la plamani, la sange, rinichi,etc
va multumesc din suflet.astept raspunsurile voastre.bitu
Nu mai stim ce sa facem ...o banala viroza ne/a dat peste cap. sotul meu a intrat in a zecea luna de tratament cu interferon. a racit usor initial, dar au trecut doua saptamani de cand e in spital si nu se simte nici o ameliorare, face in continuare febra , desi are tratament cu antibiotic. are si un junghi in spate, in partea dreapta, care da dureri insuportabile..durerea s/a mai ameliorat de la calmante, dar febra persista.
A mai trecut cineva prin asta, dureaza mai mult din cauza sistemului imunitar care e la pamant? ne/au recomandat sa mai stam zece zile inca sub tratament??? nu se stie sigur ce cauzeza febra, caci totul iese bine, la plamani, la sange, rinichi,etc
va multumesc din suflet.astept raspunsurile voastre.bitu
Scris 05 June 2006 - 06:35 PM
Eu am avut probleme cu sinuzita. Am facut 40 C de doua ori la interval de o luna. Dar mi-a trecut cu antibiotice. Am citit despre un studiu legat de sinuzita care apare in timpul tratamentului cu interferon.
O radiografie a sinusurilor ar trebui sa faca.
Sotul a continuat tratamentul cu interferon?
Scris 05 June 2006 - 06:43 PM
elandi, la Jun 5 2006, 07:35 PM, a spus:
Eu am avut probleme cu sinuzita. Am facut 40 C de doua ori la interval de o luna. Dar mi-a trecut cu antibiotice. Am citit despre un studiu legat de sinuzita care apare in timpul tratamentului cu interferon.
Da, continua si starea se inrautateste dupa injectie. dar el nu are probleme cu sinuzita... multumesc
Scris 05 June 2006 - 10:18 PM
este relativ normal sa apara ca simptom febra dupa injectie insa aceasta persistenta la sotul tau este se pare ceva mai neobisnuit. Eu am avut pe timpul tratamentului o viroza cu febra mare in toiul verii insa a trecut relativ repede. Apoi am mai avut inca o raceala destul de neplacuta. Nu cred ca este specific tratamentului, am avut eu si ghinionul sa prind niste virusi gripali. Sper sa se faca bine sotul tau
Scris 05 June 2006 - 10:49 PM
Enigma, la Jun 5 2006, 11:18 PM, a spus:
este relativ normal sa apara ca simptom febra dupa injectie insa aceasta persistenta la sotul tau este se pare ceva mai neobisnuit. Eu am avut pe timpul tratamentului o viroza cu febra mare in toiul verii insa a trecut relativ repede. Apoi am mai avut inca o raceala destul de neplacuta. Nu cred ca este specific tratamentului, am avut eu si ghinionul sa prind niste virusi gripali. Sper sa se faca bine sotul tau
MULTUMESC MULT PENTRU INCURAJARI.MA SPERIE FAPTUL CA SE PRELUNGESTE ATAT DE MULT TRATAMENTUL... Pana acum a fost totul bine, dar acum parca nu mai vrea sa auda de o noua injectie de teama de a nu se inrautati situatia.
Scris 06 June 2006 - 07:53 AM
Eu nu m-am confruntat cu asa ceva si imi pare sincer rau pentru sotul tau. Nu stiu ce sa-ti recomand, dar sa stii ca suntem langa tine si ii doresc sotului tau insanatosire grabnica si sa continue tratamentul in lupta cu virusul C.
Pupici si sa auzim numai de bine.
Pupici si sa auzim numai de bine.
Scris 06 June 2006 - 08:48 AM
Parerea mea este ca ar trebui intrerupt o vreme tratamentul, pana la vindecatea racelii, o saptamana sau doua.
pentru ca am citit la efectele secundare ale interferonului, pe prospectele primite de la experimentele firmei care il produce, ca se poate sa ajungi la o astfel de infectie din anumite cauze si la unii bolnavi poate duce la septicemie!
Prietena mea a fost in aceeasi situatie si din cauza ca a ros-o slapul i s-a infectat piciorul( era in tratament cu interferon)era sa faca septicemie intr-un timp record. A fost internata si tratata.
Aveti mare grija! Discutati si cu hepatologul.
pentru ca am citit la efectele secundare ale interferonului, pe prospectele primite de la experimentele firmei care il produce, ca se poate sa ajungi la o astfel de infectie din anumite cauze si la unii bolnavi poate duce la septicemie!
Prietena mea a fost in aceeasi situatie si din cauza ca a ros-o slapul i s-a infectat piciorul( era in tratament cu interferon)era sa faca septicemie intr-un timp record. A fost internata si tratata.
Aveti mare grija! Discutati si cu hepatologul.
Scris 06 June 2006 - 10:58 AM
Mi s-a intamplat si mie la fel in ultima luna de tratament.
Din cauza sistemului imunitar care era la pamant am
prins o viroza urata cu febra mare si toate cele.
Mi s-a recomandat antibiotic (parca ciprofloxacin ii zicea)
si am mai luat si capsule de echinaceea, paracetamol, vitamina C
ceaiuri, dar nu am renuntat la interferon.
Faceti tot posibilul, vitaminizatil, interesati-va cum puteti sa-i
sustineti sistemul imunitar si sa nu-i intrerupeti interferonul.
Si eu nu stiu cat de bine ii face statul asta in spital acum.
Mie mi-a mers mult mai bine acasa cu ceaiuri fierbinti si
frectii cu spirt de transpiram pana se uda cearceaful.
Si la mine a durat mai mult de o saptamana viroza, dar acasa
cred ca am fost mai bine ingrijit (24 de ore din 24).
Cred ca este foarte important sa faceti tot posibilul
sa-i ridicati si moralui, sa-l faceti sa lupte mai hotarat.
Parerea mea este sa nu-i intrerupeti interferonul tocmai
acum cand mai are putin si scapa.
Eu va doresc din tot sufletul sa reusiti.
Multa sanatate. Doru.
Din cauza sistemului imunitar care era la pamant am
prins o viroza urata cu febra mare si toate cele.
Mi s-a recomandat antibiotic (parca ciprofloxacin ii zicea)
si am mai luat si capsule de echinaceea, paracetamol, vitamina C
ceaiuri, dar nu am renuntat la interferon.
Faceti tot posibilul, vitaminizatil, interesati-va cum puteti sa-i
sustineti sistemul imunitar si sa nu-i intrerupeti interferonul.
Si eu nu stiu cat de bine ii face statul asta in spital acum.
Mie mi-a mers mult mai bine acasa cu ceaiuri fierbinti si
frectii cu spirt de transpiram pana se uda cearceaful.
Si la mine a durat mai mult de o saptamana viroza, dar acasa
cred ca am fost mai bine ingrijit (24 de ore din 24).
Cred ca este foarte important sa faceti tot posibilul
sa-i ridicati si moralui, sa-l faceti sa lupte mai hotarat.
Parerea mea este sa nu-i intrerupeti interferonul tocmai
acum cand mai are putin si scapa.
Eu va doresc din tot sufletul sa reusiti.
Multa sanatate. Doru.
Scris 07 June 2006 - 08:00 AM
Si eu am avut in timpul tratamentului probleme serioase cu alergiile, aproape pana la soc, am intrerupt o vreme scurta si apoi cand sau linistit am reluat si totusi asta nu a influientat rezultatul care l-am avut Nedetectabil!
Decat sa se intample cava grav.
Decat sa se intample cava grav.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
un sfat va rog | valentyno75 | 4 | 4.440 |
|
protestez iarasi impotriva moderatorilor | oliver | 3 | 1.522 |
|