sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Pacat de natura Ce s-ar putea face pentru imbunatatirea serviciilor? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Live Hotels 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 24-February 06

Scris 05 June 2006 - 03:10 PM

Am calatorit mult, peste tot nu stiu cum sa-ti mai ia banii, numai la noi dau cu pietre dupa tine.
DE CE OARE? Si ce am putea face?

Fisiere atasate

0

#2 Utilizator offline   OacOac 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-December 05

Scris 05 June 2006 - 03:17 PM

Dupa ce se vor face drumurile din zonele turistice putem vorbi de o dezvoltare a spatiului....si cum asta nu se v-a intampla....o sa asteptam mult si bine turistii.
0

#3 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 14 June 2006 - 10:24 PM

Vezi postareaLive Hotels, la Jun 5 2006, 04:10 PM, a spus:

Am calatorit mult, peste tot nu stiu cum sa-ti mai ia banii, numai la noi dau cu pietre dupa tine.
DE CE OARE? Si ce am putea face?

Bun venit pe forum!!!
Noi putem face in felul urmator:
1) daca avem banii necesari sa cumparam noi obiectivul turistic si sa aratam noi cum trebuie facut
2) sa nu acceptam in postura de turisti ( deci platitori) nici un compromis, si sa plecam cit mai des de sub nasul lor daca nu ne convine ceva
3) sa asteptam sa iasa la pensie contingentul care gestioneaza acum turismul in Romania
4) sa ne obisnuim sa mergem cit mai des in statiunile straine, ca banii nostri se para ca-s mai buni acolo si personalul este mai amabil
5) pentru cei cu chef de negociat cind ceva nu convine sa incerce sa negocieze, chiar si numai pentru a intinde nervii personalului
0

#4 Utilizator offline   Live Hotels 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 24-February 06

Scris 15 June 2006 - 07:43 AM

Vezi postareaVictor Apostu, la Jun 14 2006, 11:24 PM, a spus:

Bun venit pe forum!!!
Noi putem face in felul urmator:
1) daca avem banii necesari sa cumparam noi obiectivul turistic si sa aratam noi cum trebuie facut
2) sa nu acceptam in postura de turisti ( deci platitori) nici un compromis, si sa plecam cit mai des de sub nasul lor daca nu ne convine ceva
3) sa asteptam sa iasa la pensie contingentul care gestioneaza acum turismul in Romania
4) sa ne obisnuim sa mergem cit mai des in statiunile straine, ca banii nostri se para ca-s mai buni acolo si personalul este mai amabil
5) pentru cei cu chef de negociat cind ceva nu convine sa incerce sa negocieze, chiar si numai pentru a intinde nervii personalului

Hai sa o luam pe rand:
1.- Poti sa ai atatia bani cat sa cumperi tot turismul? Caci e vorba in primul rand de mentalitate, dar si infrastructura si abia dupa vin obiectivele turistice
2.- Asta da, sunt perfect deacord (asta am facut-o si eu in ultimii ani)
3.- Nu sunt deacord cu faptul ca o generatie are o mentalitate si alta si-o schimba (singurul factor fiind varsta). Deci trebuie sa schimbam sistemul de selectie (cred ca numai "conducerea" poate - la nivel national, prin legi si altele de natura asta)
4.- Da, asa este, dar sa stii ca indirect, rin faptul ca traim aici, platim si noi lipsa lor de performanta.
5.- Asta este o idee buna, la care nu m-am gandit. Felicitari, esti pragmatic.
0

#5 Utilizator offline   adeluci 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 27-May 07

Scris 10 June 2007 - 10:48 AM

sal,imi poate spune cineva daca imi rezerv biletul de avion din alta tara de unde imi i au biletul de la aeroport?cum demonstrez ca am facut rezervarea?
mersi
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Vacante cu copiii
sugestii
Enki  3 6.013
Replici noi O familie de romani care calatoreste in jurul lumii cu 3 copii mici. Nemo!  4 2.264
Replici noi Ce tip de bagaj? Abc2009ro  7 2.318
Replici noi Atasamente Excursii de o zi - mici evadări-
-trasee pentru drumetie sau auto/moto/velo preferabil 16 ore
Victor Apostu  11 15.592
Replici noi Mini-ghid in alagerea optima a destinatiei de vacanta CornelB1  9 5.664