Cristina Rus Noua
Scris 04 June 2006 - 08:15 PM
Ce ziceti de mel noua a lui Cristina Rus : "Viata mea" ? Mie imi place!!E super!!
Scris 04 June 2006 - 10:56 PM
si mie imi place. cand am vazut reclama la melodie am crezut ca va fi o piesa dintr-aia cu versuri siropoase si lalaieli. ma bucur ca m-am inselat.
Scris 07 August 2006 - 11:09 AM
de ce or depasi femeile astea nivelul de pozat pentru playboy si or pleca urechea la rauvoitorii cere le pun sa mai si "cante"...nu o sa inteleg niciodata
Scris 16 August 2006 - 01:02 AM
Ce vorbiti, mai , fata inca nu a pozat pentru Playboy ...
)) Cat despre piesa... e o melodie ce va trai, cu mult noroc, o vara. Pentru asta a si fost facuta, sunt sigur.
PS: "compozitorul" melodiei nu o fi tot "maestrul" Marius Moga?
PS: "compozitorul" melodiei nu o fi tot "maestrul" Marius Moga?
Scris 16 August 2006 - 06:53 PM
Dunedainul, la Aug 7 2006, 12:09 PM, a spus:
de ce or depasi femeile astea nivelul de pozat pentru playboy si or pleca urechea la rauvoitorii cere le pun sa mai si "cante"...nu o sa inteleg niciodata

ca sa arate ca "poate" si ele sa invete o strofa,sa o lalaie 2 minute..restul timpului pana la terminarea "hitului",dezvaluirea dotarilor aferente!suntem un popor de cantareti maca-ti-as!
Scris 16 August 2006 - 10:07 PM
Eu cred ca plasandu-le pe scena..le mentin pe piata. Nu e nicio sfaraiala sa pozezi in playboy..si atat. S-au mai vazut cazuri-cam dispar. N.B. n-as putea sa zic cum canta Cristina Rus..pt ca nu i-am ascultat nicio melodie pana la capat.
da` nu cred ca am pierdut nimica.
Dar gabyd_00. Daca tie ati place e ok.
Pe bune. Mai glumim si noi.
Dar gabyd_00. Daca tie ati place e ok.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Florin Peste - Trei luni de senzatii | adivo | 9 | 3.262 |
|
DBSK | Mirotic Crystal | 0 | 833 |