Există Dumnezeu? Există dovezi īn sprijinul existenţei lui Dumnezeu? Credeti ca exista .. eu nu prea as crede...
Scris 04 June 2006 - 04:33 PM
Intrebarea este : Exista Dumnezeu .. Am găsit foarte interesant faptul că se acordă atāt de multă atenţie acestui subiect..Ultimile statistici spun că peste 90% din populaţia lumii de astăzi crede īn existenţa lui Dumnezeu sau a unei puteri superioare. ...Īn orice caz, existenţa lui Dumnezeu nu poate fi demonstrată sau negată...
Chiar biblia spune că noi trebuie să acceptăm prin credinţă că Dumnezeu există.... stiti dece ca sa fie pace si bine pe pamant.. Biblia nu exista cu adevarat.. biblia e facuta.. doar pentru a fi.. existenta.. pentru a crede toti in el.... EU UNUL NU CRED... pentru ca asta e adevaru... ganditivia bine..dacă ar dori, Dumnezeu ar putea pur şi simplu să apară īn faţa īntregii lumi pentru a demonstra că El există.. deci e clar situatia.. uite sincer.. toatre chestile astea JURR ca nu le-am auzit nu mi-a bagat nimeni in cap ideia asta pur si simplu... eu am judecat acest subiect eu mi-am dat seama de lucru.. asta.. in fine zicetimi parerea voastra o sa vi le citesc....
Scris 04 June 2006 - 04:39 PM
Oricum succes in descoperirea ADEVARULUI. Este undeva pe la mijloc, pentru ca totul e relativ...
Scris 04 June 2006 - 05:00 PM
atanasiu_adi, la Jun 4 2006, 06:33 PM, a spus:
Intrebarea este : Exista Dumnezeu .. Am găsit foarte interesant faptul că se acordă atāt de multă atenţie acestui subiect..Ultimile statistici spun că peste 90% din populaţia lumii de astăzi crede īn existenţa lui Dumnezeu sau a unei puteri superioare. ...Īn orice caz, existenţa lui Dumnezeu nu poate fi demonstrată sau negată...
Chiar biblia spune că noi trebuie să acceptăm prin credinţă că Dumnezeu există.... stiti dece ca sa fie pace si bine pe pamant.. Biblia nu exista cu adevarat.. biblia e facuta.. doar pentru a fi.. existenta.. pentru a crede toti in el.... EU UNUL NU CRED... pentru ca asta e adevaru... ganditivia bine..dacă ar dori, Dumnezeu ar putea pur şi simplu să apară īn faţa īntregii lumi pentru a demonstra că El există.. deci e clar situatia.. uite sincer.. toatre chestile astea JURR ca nu le-am auzit nu mi-a bagat nimeni in cap ideia asta pur si simplu... eu am judecat acest subiect eu mi-am dat seama de lucru.. asta.. in fine zicetimi parerea voastra o sa vi le citesc....
Citeste cartea HRISTOS LUMINA LUMII de Ellen G. White. Dupa aceea nu o sa mai spui niciodata ca nu exista Dumnezeu. Lectura placuta!
Aceasta postare a fost editata de Elia: 04 June 2006 - 05:01 PM
Scris 04 June 2006 - 05:02 PM
Scris 04 June 2006 - 05:08 PM
atanasiu_adi, la Jun 4 2006, 05:33 PM, a spus:
ce fel de lucruri , de care zici, ai realizat?
eu unul sunt tare curios.
Aceasta postare a fost editata de ironic: 04 June 2006 - 05:08 PM
Scris 04 June 2006 - 05:37 PM
Scris 04 June 2006 - 05:53 PM
PUR SI SIMPLU ...EXISTA!... dincolo de toate acestea !
Scris 04 June 2006 - 05:55 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Viata fara de moarte |
Satoria | 62 | 13.295 |
|
istoria si religia
aliate sau opuse? |
dark_light | 13 | 7.933 |